Σεβασμιώτατος
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Ιουν 2021
- Κριτικές
- 15
- Like
- 5.167
- Πόντοι
- 746
Τι έγινε αυτή 4 μέρες θα δουλεύει; γιατί πράγματι Κυριακή απόγευμα που πέρασα, ήταν κλειστό.Δευτέρα - Τρίτη έχει ρεπό
Τι έγινε αυτή 4 μέρες θα δουλεύει; γιατί πράγματι Κυριακή απόγευμα που πέρασα, ήταν κλειστό.Δευτέρα - Τρίτη έχει ρεπό
Δεν ξέρω τι έχεις διαβάσει. Απλό πρόγραμμα κάνει, αλλά το τιμάει μια χαρά. Καλό σώμα, επικοινωνιακή και δεν τρέχει να εξαφανιστεί με το που χύσεις. Τώρα όσοι την έχουνε πάρει πάρα πολλές φορές, ε, ίσως την βαρεθείς κάποια στιγμή...Ωραίος φίλε αλλά δεν ξέρω έχω διαβάσει τόσα και δεν έχω ψηθεί να περάσω! Την σβεντα αν την βρείτε ενημερώστε καημό την έχω (αν και στο τέλος θα την δω και δεν θα μου κανει ).
Παίρνει ρεπό όποτε γουστάρει, στα γενέθλια της έλειπε 4-5 μέρες. Το Πάσχα καμιά βδομάδα. Εμένα πάντως μου έχει πει στάνταρ Δευτέρα-Τρίτη ρεπό, τώρα άμα της κάτσει κάτι άλλο δεν το σκέφτεται και πολύ και την κάνει από ότι έχω καταλάβει.Τι έγινε αυτή 4 μέρες θα δουλεύει; γιατί πράγματι Κυριακή απόγευμα που πέρασα, ήταν κλειστό.
Σκέψου τι μαρούλι έχει μαζέψει...Παίρνει ρεπό όποτε γουστάρει, στα γενέθλια της έλειπε 4-5 μέρες. Το Πάσχα καμιά βδομάδα. Εμένα πάντως μου έχει πει στάνταρ Δευτέρα-Τρίτη ρεπό, τώρα άμα της κάτσει κάτι άλλο δεν το σκέφτεται και πολύ και την κάνει από ότι έχω καταλάβει.
Όταν λένε "καινουρια" εννοουν στον οίκο , οχι στο επάγγελμα. Άλλο τι θέλουμε άλλο τι θελουνεΜια μικρή ενημέρωση. Λιοσίων 73α νέα κοπέλα από Ρωσία όπως ανακοίνωσε η τσα, βέβαια τα ελληνικά άψογα. Πότε πρόλαβε και τα έμαθε; Μάλλον από επιστροφή ή μεταγραφή θα είναι. Ξανθιά, αδύνατη ,περίπου 35 πρόγραμμα χωρίς ακα , 69 . Μαζί της η Ιζαμπέλα καιμια άλλη. Δοκιμάστηκε η Ιζαμπέλα με μέτριες εντυπώσεις.
Για τον φίλο που ρωτούσε η Σεβντα είναι στο Βέργας 3 τώρα.
Επίσης το εξηκιου 18γ κλειστό για όσους ψάχνουν την Σαμπίνα.
Από εμφάνιση λέει τίποτα η καινούργια κύριε spor;Μια μικρή ενημέρωση. Λιοσίων 73α νέα κοπέλα από Ρωσία όπως ανακοίνωσε η τσα, βέβαια τα ελληνικά άψογα. Πότε πρόλαβε και τα έμαθε; Μάλλον από επιστροφή ή μεταγραφή θα είναι. Ξανθιά, αδύνατη ,περίπου 35 πρόγραμμα χωρίς ακα , 69 . Μαζί της η Ιζαμπέλα καιμια άλλη. Δοκιμάστηκε η Ιζαμπέλα με μέτριες εντυπώσεις.
Ναι, γαμευσιμη, όχι κάτι ουαουΑπό εμφάνιση λέει τίποτα η καινούργια κύριε spor;
Η Σαμπινα ειναι αδιαθετη σε λιγες μερες θα επιστρεψει και παλι κοντα μας....Μια μικρή ενημέρωση. Λιοσίων 73α νέα κοπέλα από Ρωσία όπως ανακοίνωσε η τσα, βέβαια τα ελληνικά άψογα. Πότε πρόλαβε και τα έμαθε; Μάλλον από επιστροφή ή μεταγραφή θα είναι. Ξανθιά, αδύνατη ,περίπου 35 πρόγραμμα χωρίς ακα , 69 . Μαζί της η Ιζαμπέλα καιμια άλλη. Δοκιμάστηκε η Ιζαμπέλα με μέτριες εντυπώσεις.
Οι περισσότερες τσατσές στα νιάτα τους ήταν πουτάνες που απέτυχαν να "ευδοκιμήσουν" λόγω κακής εμφάνισης και τώρα ψάχνουν να βρουν ευκαιρία να βγάλουν τα παλιά απωθημένα τους στους νέους πελάτες!Κάποιες τσατσάδες έχουν πολύ αλητικη συμπεριφορά πεζοδρομίου!
Δεν σέβονται τίποτα!
Φύγανε πριν χρόνια από τις Σιχαμερες Βρωμερές πανφτωχες χώρες των Βαλκανίων και τις πρώην σοβιετικής ένωσης.....στην κυριολεξία με μισθούς πείνας εκεί....100 ευρώ το μήνα περνανε και πολλά λέω.....
Ξενιτεύτηκαν..... ήρθαν στην Ελλάδα.... γίνανε τσατσάδες με 1000 & 1500 ευρώ το μήνα... όλα μαύρα και αφορολογητα εννοείται.....!!!!!!!!!!
Και δεν σέβονται τίποτα...!!!!
Δεν σέβονται που άλλος θα δώσει το χαρτζιλίκι του......η το μεροκάματο του που με κόπο και ιδρώτα έβγαλε...!!!!
Αναμπελ η καλύτερη καλημέρα τύπεΘέλω να σκίσω 1 τίμιο κωλι στο Μεταξουργείο. Καμία πρόταση;
ξερεις αν δουλευει η τζεσικα σημερα φιλαρακι ?Καλημέρα!!! Η Άννα στη Φωκαίας 17 πλέον το παίρνει ελεύθερο?
Αδερφέ δε ντρέπεσαι να σχολιάζεις? Μια βοήθεια ζητησαξερεις αν δουλευει η τζεσικα σημερα φιλαρακι ?
γιατι να ντραπω ρε μαν ?Αδερφέ δε ντρέπεσαι να σχολιάζεις? Μια βοήθεια ζητησα
Η Αναμπελ δίνει κώλο? Μιλάς για την γνωστή από Ιασονος 32?Αναμπελ η καλύτερη καλημέρα τύπε