Faliriotis
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Νοε 2018
- Like
- 184
- Πόντοι
- 1
Καλησπέρα καμία γνώμη για την Ζωή στη Μαριάννα υπάρχει? Αξίζει δοκιμής?
Άμα η Θεώνη είναι το καλύτερο που έχει η Βάνα ας το κλείσει καλύτερακαλησπερα την βικy δεν ειχα την ευκαιρια να την γνωρισω την θεωνη ομωs ναι νομιζω η καλυτερη απο τα κoριτσια τηs βαναs
πριν καμια εβδομαδα που πηγα ειχε κωνσταντινα ναταλι και δαναη.και δεν περασα με καμια.γιατι δεν ειναι του γουστουμου.Πέρασε κανείς απο Αντιστρες καραμανλή τελευταία;
Υπάρχει τπτ ενδιαφέρον;
Για να μην χάνουμε τον χρόνο μας, αν ξέρει κάποιος ας στείλει ενα πμ η εδω!
Για μεγάλο στήθος πάνε στη Νατάσσα στο Venus spaΚαλημέρα λεω να πάω γ πρώτη φορα στο κρυσταλ που λέτε οι περισσότεροι..ήθελα να ρωτήσω αν εχει κοπέλες με μεγάλο στηθος; μιας κ είμαστε λάτρεις...ποια να ζητησω;
Αξίζει και στην τιμή περιλαμβάνεται το κουλούριΚαλησπέρα καμία γνώμη για την Ζωή στη Μαριάννα υπάρχει? Αξίζει δοκιμής?
Ποιος θα με κάνει κονέ να πάω Μαριάννα ρε μάγκες....Αξίζει και στην τιμή περιλαμβάνεται το κουλούρι
Για μένα είναι η Δόμνα. Πήγα 2 φορές και τις 2 ήταν τέλεια.στο βανα σπα ποια ειναι καλυτερη θεωνη η βικυ αν εχει παει καποιος ευχαριστω
Άκουσα ότι ετοιμάζεται να σταματήσει... ξέρεις αν ισχύει; σου είπε κάτι σχετικό;Για μένα είναι η Δόμνα. Πήγα 2 φορές και τις 2 ήταν τέλεια.
αδερφέ καλησπέρα.....από ότι καταλαβαίνω είναι μάλλον η Νεφέλη μας...αλλά πρόφανως δεν είναι μόνη της!! Δυο είναι , η δεύτερη είναι το ερώτημα!Καλησπέρα αν και δεν έχω πάει σε τέτοια ιδρύματα ξέρουμε ποιο πιστόλι είναι αυτό;
Έχεις δίκιο δεν διευκρίνισα την ξανθιά εννοούσααδερφέ καλησπέρα.....από ότι καταλαβαίνω είναι μάλλον η Νεφέλη μας...αλλά πρόφανως δεν είναι μόνη της!! Δυο είναι , η δεύτερη είναι το ερώτημα!
Μάλλον η Σίλια πρέπει να είναι η μελαχρινή...αυτό το κωλαράκι αυτήν μου θυμίζει.αδερφέ καλησπέρα.....από ότι καταλαβαίνω είναι μάλλον η Νεφέλη μας...αλλά πρόφανως δεν είναι μόνη της!! Δυο είναι , η δεύτερη είναι το ερώτημα!
Το μαλλί μελαχροινο, εγώ πιστεύω είναι η ίριδαΜάλλον η Σίλια πρέπει να είναι η μελαχρινή...αυτό το κωλαράκι αυτήν μου θυμίζει.
Ω ρε Παναγία μουΚαλησπέρα αν και δεν έχω πάει σε τέτοια ιδρύματα ξέρουμε ποιο πιστόλι είναι αυτό;
Αξίζει!Μάγκες μεταξύ από πολύ καιρό θα ξαναπάω venus spa και ήθελα να ρωτήσω άμα αξίζει να πάρω διπλό πρόγραμμα τη Νατάσα με κάποια άλλη?