Aftos_Eimai
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Φεβ 2021
- Like
- 753
- Πόντοι
- 81
Αδέρφια θα κατέβει κάνεις σήμερα το πρωί Φωκαίας?
Ο καθείς με τα βίτσια του. Aς πρόσεχες πάντως για τη συγκεκριμένη...Είναι ψώνιο, είναι ψιλοφόλα, είναι ξινή και απότομη και είρων αλλά την αγαπάω!
Στο τσακ ήμουν να τη κοπανήσω αλλά τελευταία στιγμή λέω «δεν γαμιέται;»εγω προτιμω να τη παιξω παρα να καταθεσω σε αυτες τις φολες(αν δν βρισκω στανταράκι)
Στο τσακ ήμουν να τη κοπανήσω αλλά τελευταία στιγμή λέω «δεν γαμιέται;»
δεν την λες και μιλφ αυτη...μαλλον μουμια με βυζιαΚαλημερα μυστες κανα δυνατο μιλφοτζιλφ σε στυλ Αλιονας πρωινη βαρδια εχετε κατι υποψιν σας?
Xαχαχαχα κλαιωδεν την λες και μιλφ αυτη...μαλλον μουμια με βυζια![]()
Πόσο δίκιο έχεις! παλιές καλές εποχές!!!Εχθές κατέβηκα στην πιάτσα μετά από καιρό.
Τα ίδια και τα ίδια δεν αλλάζει τίποτα.... όπως τα ξέρετε....!!!!!!!!!
Βαρέθηκα να βλέπω τις ίδιες και τις ίδιες κορασίδες χρόνια τώρα!
Και πολύ φοβάμαι ότι αυτή ιστορία θα κρατήσει έτσι και για τα επόμενα χρόνια...!!!!!
Είχαμε που είχαμε τον κορονοπουστα δυόμισι χρόνια τώρα..... έσκασε μύτη και ο πόλεμος στην Ουκρανία.......γαμηθηκε το σύμπαν......!!!!!!!!!!
Πλέον στους οίκους ανοχής παίζω μπαλιτσα με τα στανταρακια μου...... αλλά αρχίζω και τα βαριέμαι....μπουχτιζω......το πολύ κυρ ελέησον το βαριέται και ο παπάς!
Κι'αμα πάρω καμιά σχετικά καινούρια κορασίδα σπάνια να περάσω καλά.....τις περισσότερες φορές η θα είναι φόλα η θα είναι μπαζακι!
Παλιά η μπουρδελοτσαρκα ήταν μαγεία.... ήταν περιπέτεια...ήταν ψυχοθεραπεία........ περίμενες στο σαλόνι και σου έλεγε η τσατσά: '' σήμερα έχουμε καινούρια κοπέλα''......και εσύ λαχταρούσες... ανυπομονούσες να την δεις.....και άμα ήταν και ωραία με καλό πρόγραμμα....... χωρίς δεύτερη σκέψη..... έδινες το παράβολο και έμπαινες κατευθείαν στο δωμάτιο!
Άλλη φάση.... ωραία πράγματα... ωραίες εποχές και διηγωντας τες κλαίς....![]()
Πέρασες και δεν ηταν εκεί?Αδέρφια καλημέρα!!! Αν κατέβει κάποιος Φωκαίας ας ενημερώσει αν η Τζέσικα είναι στο Φωκαίας 25 τώρα το πρωί. Ευχαριστώ!!!
Αδέρφια καλημέρα!!! Αν κατέβει κάποιος Φωκαίας ας ενημερώσει αν η Τζέσικα είναι στο Φωκαίας 25 τώρα το πρωί. Ευχαριστώ!!!
μονος σου μιλας η' μπερδεψες τα προφιλς παλι?Πέρασες και δεν ηταν εκεί?
Μη μου λες τέτοια σκεφτόμουν να επενδύσω στο μεταξιΕχθές κατέβηκα στην πιάτσα μετά από καιρό.
Τα ίδια και τα ίδια δεν αλλάζει τίποτα.... όπως τα ξέρετε....!!!!!!!!!
Βαρέθηκα να βλέπω τις ίδιες και τις ίδιες κορασίδες χρόνια τώρα!
Και πολύ φοβάμαι ότι αυτή ιστορία θα κρατήσει έτσι και για τα επόμενα χρόνια...!!!!!
Είχαμε που είχαμε τον κορονοπουστα δυόμισι χρόνια τώρα..... έσκασε μύτη και ο πόλεμος στην Ουκρανία.......γαμηθηκε το σύμπαν......!!!!!!!!!!
Πλέον στους οίκους ανοχής παίζω μπαλιτσα με τα στανταρακια μου...... αλλά αρχίζω και τα βαριέμαι....μπουχτιζω......το πολύ κυρ ελέησον το βαριέται και ο παπάς!
Κι'αμα πάρω καμιά σχετικά καινούρια κορασίδα σπάνια να περάσω καλά.....τις περισσότερες φορές η θα είναι φόλα η θα είναι μπαζακι!
Παλιά η μπουρδελοτσαρκα ήταν μαγεία.... ήταν περιπέτεια...ήταν ψυχοθεραπεία........ περίμενες στο σαλόνι και σου έλεγε η τσατσά: '' σήμερα έχουμε καινούρια κοπέλα''......και εσύ λαχταρούσες... ανυπομονούσες να την δεις.....και άμα ήταν και ωραία με καλό πρόγραμμα....... χωρίς δεύτερη σκέψη..... έδινες το παράβολο και έμπαινες κατευθείαν στο δωμάτιο!
Άλλη φάση.... ωραία πράγματα... ωραίες εποχές και διηγωντας τες κλαίς....![]()
Το έχω σκεφτεί είχαν ανάγκη παραπάνω και από γειτονικές χώρες αλβανίδες, Βουλγάρες πιο πολλές ήταν στα "κρυφά" του Μεταξουργείου...Πως γίνεται μέσα στην πανδημία να γαμαγαμε καλύτερα και τώρα που έχουμε βγει να έχει χειροτερέψει
Ήταν πιο γλυκό το κρυφοΠως γίνεται μέσα στην πανδημία να γαμαγαμε καλύτερα και τώρα που έχουμε βγει να έχει χειροτερέψει
Μετάξι...ειδικά πρωινή βάρδια οποία πόρτα ανοίξεις μπορείς να κάνεις τον θηρευτήΚαμια πολυ χοντρη κατοστακιλη πού θα βρουμε,ξερει κανεις; Πού υπαρχουν μπουρδελα που να εχουν μεσα δυο τρεις χοντρες ωστε να επιλεξεις;
Που ακριβώς το είδες το ρομὰτζο τρελάρα;Από ποιο πορνορομάτζο είναι αυτο; Μήπως το μπούρδλεκιν;