georgepalaio
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Ιουν 2017
- Κριτικές
- 10
- Like
- 490
- Πόντοι
- 311
Που ειναι η Νταϊάνα του φριχαουζ. Αυτο ηταν σωστό ββw αλλά δεν πρόλαβα να την παρω μαλλον σταμάτησε
Η βυζαρου?Η Χριστίνα η Ρουμάνα δουλευει σε κάποιο;
Σε συσκευασία του ενός για οικονομία.Δυο bbw συναδελφε!
Ρε τυπε αυτή είναι βαρέων βαρών,τι σε τράβηξε;Καλησπέρα τύποι ξέρουμε αν είναι καλή μια ΙΝΑ στο poison δούλευε πρωινη βαρδια Σάββατο 21 μαιου κατι με τραβούσε να περασω αλλά είπα ας ρωτήσω πρώτα
κάποιο τύπο που εχει περάσει να μου πει την εμπειρία του για να μην φαω τα μούτρα μου και τα λεφτά μου ευχαριστώ!
Τα εχουμε γραψει αυτα συναδελφε.. επρεπε να πας ψιλιασμενος.περασμα με συλβια πριν καποιες μερες
οκ εμφανισιακά δυνατη και οντως ειναι λατινα
αλλα εκει τελειωνουν τα θετικα...καμια συννεονηση τιποτα αγγλικα η ελληνικα μονο με νοηματα μπορεις να συνεννοηθείς
ουτε με τη τσατσα βγηκε ακρη μαλιστα με εκνευρισε αρκετα γιατι λεει πρεπει να δωσω 10 εξτρα για να κανω μπανιο ακουσών ακουσών
και οταν τη ρωτησα για λεπτομερειες σχετικα με τα προγράμματα μου ειπε μιλα με τη κοπελα για το τι ακριβως κανει στο κρεβατι...
δε θα ξαναπηγαινα
Μάλλον του αρεσει η άρση βαρών!Ρε τυπε αυτή είναι βαρέων βαρών,τι σε τράβηξε;
Για την Ιωάννα που είναι στο Rednight λες?Καλησπερα στα παιδια. Πηγα σημερα το Μεσημερι στην Ιωαννα. Παιδια αυτο δεν το εχω ξαναδει..
πληρωσα 50 ευρω για χαλαρα μπηκε μεσα μου λεει μωρο ξαπλωσε και αρχισε την πιπα χωρις προφυλακτικο ενω δεν την ειχα πληρωσει για κατι τετοιο. Της λεω ''ωπα ωπα με προφυλαξη''
εβγαλε προφυλακτικο μου λεει ''ανοιξε το δεν μου αρεσουν τα προφυλακτικα''
επειτα αρχισε να χωροπηδαει πανω μου να μου βαζει τη γλωσσα της στο στομα μου και να με παρακαλαει να την χυσω μεσα στο στομα να τα πιει.
εχω χεστει επανω μου γιατι αυτη σε ποσους εκατονταδες θα το εει κανει το ιδιο; Ελπιζω να μην κολλαει τιποτα σοβαρο απο στοματικο χωρις προφυλαξη
Αδερφέ δεν ξερω αν εισαι νέος στην παρέα μας. Οι περισσότεροι εδω μεσα παρακαλάνε και ζητάνε αυτα που περιέγραψες σας υπηρεσίες. Δυστυχώς πανω στην καυλα πολλοί εχουμε υποκύψει να κάνουμε τα ίδια και χειρότερα. Και προφανώς υπάρχουν άτομα και εδω μεσα αλλα και κορίτσια με σμν που επιδίδονται στο σπορ. Στην ερώτηση σου τωρα, το να κολλησεις κάτι στο σπορ ειναι θεμα πιθανοτήτων. Όσο λιγότερες προφυλάξεις (γλωσσόφιλα , σάλια, αιδοιο γλειψίματα, ακαποτα αιδοιοτριψιματα , ακαποτες πίπες) τοσο πιθανότερο να κολλήσεις.Καλησπερα στα παιδια. Πηγα σημερα το Μεσημερι στην Ιωαννα. Παιδια αυτο δεν το εχω ξαναδει..
πληρωσα 50 ευρω για χαλαρα μπηκε μεσα μου λεει μωρο ξαπλωσε και αρχισε την πιπα χωρις προφυλακτικο ενω δεν την ειχα πληρωσει για κατι τετοιο. Της λεω ''ωπα ωπα με προφυλαξη''
εβγαλε προφυλακτικο μου λεει ''ανοιξε το δεν μου αρεσουν τα προφυλακτικα''
επειτα αρχισε να χωροπηδαει πανω μου να μου βαζει τη γλωσσα της στο στομα μου και να με παρακαλαει να την χυσω μεσα στο στομα να τα πιει.
εχω χεστει επανω μου γιατι αυτη σε ποσους εκατονταδες θα το εει κανει το ιδιο; Ελπιζω να μην κολλαει τιποτα σοβαρο απο στοματικο χωρις προφυλαξη
Εδω ζεις εσυ εγω δεν θα ζουσαΤυπε αφού στον εγλυψε χωρίς προφυλακτικό θαύμα που ζεις ακόμα...τι άλλο θα διαβάσουμε εδώ μέσα![]()
Δεν εχω ξαναδει κατι τετοιο δεν ειμαι καινουργιος και εδω και χρονια πηγαινω σχεδον συστηματικα στους οικους και οποτε ειμαι Αθηνα για μασαζ. Ε μου εχει γμσ την ψυχολογια γιατι πας για κατι κυριλε οχι με του δρομου και πετυχαινεις αυτο ρε πουστη μΑδερφέ δεν ξερω αν εισαι νέος στην παρέα μας. Οι περισσότεροι εδω μεσα παρακαλάνε και ζητάνε αυτα που περιέγραψες σας υπηρεσίες. Δυστυχώς πανω στην καυλα πολλοί εχουμε υποκύψει να κάνουμε τα ίδια και χειρότερα. Και προφανώς υπάρχουν άτομα και εδω μεσα αλλα και κορίτσια με σμν που επιδίδονται στο σπορ. Στην ερώτηση σου τωρα, το να κολλησεις κάτι στο σπορ ειναι θεμα πιθανοτήτων. Όσο λιγότερες προφυλάξεις (γλωσσόφιλα , σάλια, αιδοιο γλειψίματα, ακαποτα αιδοιοτριψιματα , ακαποτες πίπες) τοσο πιθανότερο να κολλήσεις.
Οσοι δεις οτι παίρνουν το ρίσκο ανήκουν στις εξής κατηγορίες: έχουν κολλήσει διαφορα και δεν τους νοιάζει, μεγάλης ηλικίας και παλι δεν τους νοιάζει, δεν ειναι πληροφορημένοι για τους κινδύνους, υποκύπτουν στην καυλα της στιγμής.
Σημερα πρωινη βαρδυ ιωανναΠου δουλεύει αυτή να ξέρουμε να την αποφύγουμε?
Τέτοια πράγματα καλό είναι να μη γίνονται...