vaggelis1969
Νέο Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Μαΐ 2022
- Like
- 4
- Πόντοι
- 0
εκει τι λεει?Έχει και εδώ στην γειτονιά μου στα Πατήσια στην οδό Κεφαλληνίας το pab 65 από εκεί έχει πάει κάποιος άλλος μύστης
εκει τι λεει?Έχει και εδώ στην γειτονιά μου στα Πατήσια στην οδό Κεφαλληνίας το pab 65 από εκεί έχει πάει κάποιος άλλος μύστης
Δεν ξέρω αν και είναι στην γειτονιά μου δεν έχω πάει ποτέεκει τι λεει?
Αν ανατρέξεις στις πίσω σελίδες θα βρεις πολλές από τις πληροφορίες που ζητάς, έχουμε αναφερθεί επανειλημμένως στο Pub 65Έχει και εδώ στην γειτονιά μου στα Πατήσια στην οδό Κεφαλληνίας το pab 65 από εκεί έχει πάει κάποιος άλλος μύστης
Εγω ξερω, οτι το Laluna στο Περιστερι εκλεισε,μου το ειπε κοπελα που δουλευε εκει,οπως κσι το Κiss Περιστερι εκλεισε, πηγα και πηρα καφε ,σε ενα μικρο καφε που ανοιξε.......
Παιδια καλησπερα λεει να παω καμια βολτα απο σκορπιο σημερα?Υπαρχει καμια αξιολογη παρουσια εκει?
Κανένα, χαμένος χρόνοςΑλάνια στα 2 μπαρ επί της Πιπίνου που είναι ανοιχτά από νωρίς το απόγευμα παίζει κάνα σκηνικό?
ρε αλανια στα ταμπουρια επι τις δημοκρατιας ξερει καποιος τι παιζει με το πλει μποι; την ημερα δουλευει σαν ουζερι και το βραδυ κολομπαροΕγω ξερω, οτι το Laluna στο Περιστερι εκλεισε,μου το ειπε κοπελα που δουλευε εκει,οπως κσι το Κiss Περιστερι εκλεισε, πηγα και πηρα καφε ,σε ενα μικρο καφε που ανοιξε.......
Thanks mateΝα ανατρέξεις στις προηγούμενες σελίδες, έχουμε αναφερθεί εκτενώς στα τελευταία μας posts στον "Σκορπιό". Γενικά να ξέρεις ότι είναι ίσως το μοναδικό κωλόμπαρο πλέον στην Τρούμπα που γαμάς κιόλας
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Κανένα, χαμένος χρόνος
"Αδερφάκι" του Πρίγκηπα αλλά τουλάχιστον τότε που είχα πάει εγώ είχε το κακό ότι ήταν πολύ φωτεινό και γενικά δε βοηθούσε ο χώρος ώστε να υπάρχει η διακριτικότητα που υπάρχει στον "Πρίγκηπα"... Κατά τ' άλλα τότε κάποιες έκαναν ή υπόσχονταν τουλάχιστον γαμήσια στην τουαλέτα αλλά δεν είχα πολυασχοληθεί με το θέμα, είχα ξενερώσει με το χώρο και περιορίστηκα θυμάμαι σε κανα δυο κεράσματα σε ένα τρελό MILF τούμπανο παλιά stripper που μου είχε δώσει τηλέφωνο "γιατί δεν είχε νόημα να στριμωχτούμε για να γαμηθούμε στην τουαλέτα" όπως μου είχε πει αλλά τελικά δεν πήγαμε ξενοδοχείο ποτέ. Επειδή όμως πάνε χρόνια από τότε και μικρή αξιοπιστία έχουν τα λεγόμενά μου, να μας πει κάποιος συχνότερος θαμώνας λεπτομέρειες και το κυριότερο αν έχει αλλάξει κάτι στον τρόπο λειτουργίας του και ποιο είναι τώρα το καθεστώςρε αλανια στα ταμπουρια επι τις δημοκρατιας ξερει καποιος τι παιζει με το πλει μποι; την ημερα δουλευει σαν ουζερι και το βραδυ κολομπαρο
Η δικές μου πληροφορίες λένε ότι το μαγαζί το έχει η Νίκη πρώην υπεύθυνη στον πρίγκιπα και ταμίας εκεί....με τον πρίγκιπα 99/100 δεν έχει σχέση το μαγαζί....αυτη λοιπόν είναι παλιά καραβανα στα κωλομπαρα και με πολύ μεγάλο σουξέ στα νιάτα της στα τραπέζια....στο μαγαζί εκεί λοιπόν μπορείς να κάνεις φάση στα τραπέζια αλλά μέχρι εκεί...αν βρεις καλό εργαλείο (γυναίκα) ίσως να την πάρεις και για έξω μετά την δουλειά (με το κατάλληλο αντίτιμο)αλλά να γαμισεις εκεί δηλαδή τουαλέτα πολύ σπάνιο έως απίθανο.... ειδικά αν δεν είσαι πελάτης και μάλιστα καλός....έχω πάρει από εκεί γυναίκα μετά από την δουλειά.... 3 φορές.... αλλά δεν στο κρύβω ότι μετάνιωσα....ο λόγος με τα μισά χρήματα ίσως και ακόμα λιγότερα στον πρίγκιπα η στον Σκορπιό θα περνούσα το ίδιο καλά η και καλύτερα....αυτά ελπίζω να βοήθησα...!!!ρε αλανια στα ταμπουρια επι τις δημοκρατιας ξερει καποιος τι παιζει με το πλει μποι; την ημερα δουλευει σαν ουζερι και το βραδυ κολομπαρο
Επιβεβαιώνω, της Νίκης είναι το μαγαζί και δεν προσφέρεται ιδιαίτερα για παιχνίδια μέσα. Λίγα πράγματα σε τραπεζάκι στο βάθος έχω κάνει και εγώ. Οι τουαλέτες δεν νομίζω ότι βολεύουν σε οτιδήποτε εκεί. Καμία σχέση με Πρίγκιπα στα παιχνίδια.Η δικές μου πληροφορίες λένε ότι το μαγαζί το έχει η Νίκη πρώην υπεύθυνη στον πρίγκιπα και ταμίας εκεί....με τον πρίγκιπα 99/100 δεν έχει σχέση το μαγαζί....αυτη λοιπόν είναι παλιά καραβανα στα κωλομπαρα και με πολύ μεγάλο σουξέ στα νιάτα της στα τραπέζια....στο μαγαζί εκεί λοιπόν μπορείς να κάνεις φάση στα τραπέζια αλλά μέχρι εκεί...αν βρεις καλό εργαλείο (γυναίκα) ίσως να την πάρεις και για έξω μετά την δουλειά (με το κατάλληλο αντίτιμο)αλλά να γαμισεις εκεί δηλαδή τουαλέτα πολύ σπάνιο έως απίθανο.... ειδικά αν δεν είσαι πελάτης και μάλιστα καλός....έχω πάρει από εκεί γυναίκα μετά από την δουλειά.... 3 φορές.... αλλά δεν στο κρύβω ότι μετάνιωσα....ο λόγος με τα μισά χρήματα ίσως και ακόμα λιγότερα στον πρίγκιπα η στον Σκορπιό θα περνούσα το ίδιο καλά η και καλύτερα....αυτά ελπίζω να βοήθησα...!!!
Λοιπόν, να στα γράψω αναλυτικά, η γειτονιά μου είναι.Υπάρχουν καθημερινές μεταμεσονύχτιες ανοιχτά μαγαζιά του είδους επί της 3ης Σεπτεμβρίου & πέριξ εάν γνωρίζει κάποιο αλάνι περιπατητής θα του ήμουν υπόχρεος
Παιδιά στο Playboy το θυμάμαι σαν τώρα η άλλη να μου λέει ότι θα μπορούσαμε να πάμε στην τουαλέτα αλλά προτιμούσε το ξενοδοχείο... Βέβαια μπορεί να την πέταξε έτσι την κουβέντα ή και να έκανε μόνο αυτή κόλπα στην τουαλέτα, μιας κι εμένα γενικά δε μου είχε δώσει την εντύπωση μαγαζιού που όλες ή οι περισσότερες πάνε στην τουαλέτα, ψόφια πράγματα. Επίσης παίζει από τότε που έχω να πάω εγώ (τέλη του '14) να έχ
λοιπο φιλοι μοι απο τελευταια ενημερωση που ειχα απο γνωστο μου γινονται και τωρα χαμουρεματα μεσα στο μαγαζι και για τους καλους πελατες εχει και μαμισει οχι ντουαλετες αλλα σε αλλο χωρο κυριακη θα γινει επισκεψηΠαιδιά στο Playboy το θυμάμαι σαν τώρα η άλλη να μου λέει ότι θα μπορούσαμε να πάμε στην τουαλέτα αλλά προτιμούσε το ξενοδοχείο... Βέβαια μπορεί να την πέταξε έτσι την κουβέντα ή και να έκανε μόνο αυτή κόλπα στην τουαλέτα, μιας κι εμένα γενικά δε μου είχε δώσει την εντύπωση μαγαζιού που όλες ή οι περισσότερες πάνε στην τουαλέτα, ψόφια πράγματα. Επίσης παίζει από τότε που έχω να πάω εγώ (τέλη του '14) να έχουν κοπεί κι αυτά τα λίγα κόλπα που μπορούσε να κάνει κάποιος εκεί