Δημητρηςς
Μέγας
- Εγγρ.
- 3 Φεβ 2010
- Κριτικές
- 12
- Like
- 1.684
- Πόντοι
- 3.575
Ωραιο κωλαρακι.Σημερινή....θα μας πάει καλά το καλοκαίρι....
![]()
Ωραιο κωλαρακι.Σημερινή....θα μας πάει καλά το καλοκαίρι....
![]()
Πηδαει καλά ο σκύλος βλέπω τύπε.Σημερινή....θα μας πάει καλά το καλοκαίρι....
![]()
πήγε τώρα στην άκρη της παραλίας η κάρια να γράψει στο κινητό της, δεν μπορούσε να τα κάνει ξαπλωμένη στην πετσέτα της ..Στην μεση του πουθενα,ολομοναχος με καφεδακι και ηχειο,εσκασε η καυλιθρα...γαμω την πατουρα της
![]()
Ανατολικου μπλοκ τεμαχιο,με τον γκομενο να χει σαπισει στην πετσετα της παραλιας.Με το που εστησα τα μπουγαλακια μου,αρχισε η κινητοποιηση,περα-δωθε κλππήγε τώρα στην άκρη της παραλίας η κάρια να γράψει στο κινητό της, δεν μπορούσε να τα κάνει ξαπλωμένη στην πετσέτα της ..
"Φάτε μάτια ψάρια", ή αλλιώς "σκίστε με και αφήστε με" κατάστα ..
Τα θέλει ο κώλος της
Καλημερα τυπε. Ξεπερασε τα 50. Ανεβασε φωτο σε παρακαλω.Αν φτάσει η φώτο 50 like θα ανεβάσω και την επόμενη....με το μαγιό στην άκρη..
Γαμώ τα μουνιά έχεις. Ενα τέτοιο κάρφωσα και εγώ χθές το βράδυ και σήμερα δεν μπορεί να πάρει τα πόδια της από τις σουγλιές. Ούτε ποδήλατο ούτε περπάτημα, σέρνεται και βογγάει από το ξεμούνιασμα...Σημερινή....θα μας πάει καλά το καλοκαίρι....
![]()
Ναι οκ που σιχαινεσαι τον σκυλο,αλλιως ο τυπος θα σ λεγε οκΓαμώ τα μουνιά έχεις. Ενα τέτοιο κάρφωσα και εγώ χθές το βράδυ και σήμερα δεν μπορεί να πάρει τα πόδια της από τις σουγλιές. Ούτε ποδήλατο ούτε περπάτημα, σέρνεται και βογγάει από το ξεμούνιασμα...
Αν δεν συχαινόμουνα τον σκύλο σου θα σου πρότεινα μπανάκι με τις κορασίδες
Counter είχατε βάλει ρε μύστες???Καλημερα τυπε. Ξεπερασε τα 50. Ανεβασε φωτο σε παρακαλω.
Κρίμα και σήμερα είχα κέφι για παρτούζα ρε γαμωτ...Ναι οκ που σιχαινεσαι τον σκυλο,αλλιως ο τυπος θα σ λεγε οκ![]()
Ατύχησες μύστη μου...ο σκύλος ήταν αδέσποτος....Γαμώ τα μουνιά έχεις. Ενα τέτοιο κάρφωσα και εγώ χθές το βράδυ και σήμερα δεν μπορεί να πάρει τα πόδια της από τις σουγλιές. Ούτε ποδήλατο ούτε περπάτημα, σέρνεται και βογγάει από το ξεμούνιασμα...
Αν δεν συχαινόμουνα τον σκύλο σου θα σου πρότεινα μπανάκι με τις κορασίδες
Δεν ήταν μόνο αυτό το περιστατικό ήταν πολλά!!!Επίτηδες θα το έκαναν, παίζει να είχαν βάλει και στοίχημα!!!
Κούνια που σε κούναγεΝαι οκ που σιχαινεσαι τον σκυλο,αλλιως ο τυπος θα σ λεγε οκ![]()
Όπως???Δεν ήταν μόνο αυτό το περιστατικό ήταν πολλά!!!
Στην Κεφαλλονιά μία, σε κοινή παρέα, όχι φίλη μας, μου έχει πασάρει το τηλ της μόλις η γυναίκα μου μπήκε για βουτιά στη θάλασσα!!! Όμως και άλλες φάσεις όχι τόσο συγκεκριμένες (έχουν περάσει και 25 χρόνια από τότε) αλλά διάφορες ματιές, πιάσιμο κουβέντας στο άσχετο, γενικά όταν ήμουν ζευγαρωμένος έβλεπα μια αποδοχή και μια πιο εύκολη προσέγγιση από τις γυναίκες, κάτι που δεν υπήρχε όταν ήμουν μπακούρι!!! Το έβλεπες στην ξυνίλα στη μούρη τους!!!Όπως???
Κούκλα η κυρία της πάει το μαγιο
Αυτή είναι γυναίκα..
Εγώ γιατί να ατυχήσω, εσύ ατύχησες που ο σκύλος με το κολάρο και με την κορασίδα δεν έχει καμία σχέση με εσένα. Παραταύτα συνέχισε να βάζεις ωραίες φωτό...Ατύχησες μύστη μου...ο σκύλος ήταν αδέσποτος....
Να σαι καλά αδερφέ!Να περνάμε καλά ο καθένας όπως μπορεί!Εγώ γιατί να ατυχήσω, εσύ ατύχησες που ο σκύλος με το κολάρο και με την κορασίδα δεν έχει καμία σχέση με εσένα. Παραταύτα συνέχισε να βάζεις ωραίες φωτό...