aiolos.klima50
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2022
- Like
- 72.326
- Πόντοι
- 11.956
ΝαιΠοιος ηρθε;;,!!!Τι λες βρε;;
ΝαιΠοιος ηρθε;;,!!!Τι λες βρε;;
....ρε συ,που κολλά η Νορβηγία σ αυτό που λέγαμε...με μπέρδεψες...για Ελλάδα Αγγλία λέγαμε..
δεν ασχολουμαι αλλα στην Ουκρανια θα το δωσουν
Αυτο ακριβως μπουμπου. Αλλα να δω αν το παρει η Ουκρανια πως θα το διοργανωσειΈλα μωρέ ούτε κ.εγω συζήτηση να κάνουμε τώρα που είμαι χαλαρή...βλέπεις ή οικονομία μας να μπορεί ν ανταπεξέλθει σε τέτοια πανηγύρια σε περίπτωση νίκης;
=========================
Στην Ουκρανία σκόπιμα...φέτος..
Θα την χρηματοδοτήσουν..στάνταρ...Αυτο ακριβως μπουμπου. Αλλα να δω αν το παρει η Ουκρανια πως θα το διοργανωσει
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
το δικο μας παντως πολυ ψοφιο ρε παιδι μου. δεν εχει μια εκρηξη καπου ν ξεσηκωσει το κοινο
μπα δεν ακουσα. μονο το δικο μας κ της Ουκρανιας ετυχε κ ακουσα.Καλο είναι..ρε συ άκουσες Αγγλία;;;Φωνάρα.. ένταση
..και νόημα...
Εγώ λέω ας αφήσουμε τα τραγούδια και να.πιάσουμε το αγαπημένο θέμα μου.. της μεγαλειώδης παρτουζας!!χαχαχαχα!μπα δεν ακουσα. μονο το δικο μας κ της Ουκρανιας ετυχε κ ακουσα.
Η παρτουζα θα ναι νουμεραδα?? πχ ενας ενας ή θα παιξει gangbang? πχ μια μνι μια λωκο μια στομα κ τις αλλες χειρηλασια?Εγώ λέω ας αφήσουμε τα τραγούδια και να.πιάσουμε το αγαπημένο θέμα μου.. της μεγαλειώδης παρτουζας!!χαχαχαχα!
Τουρλού τουρλού ,οποιος προλάβει ,αρπάζει χαχχαχαχαχχαχα!!!Η παρτουζα θα ναι νουμεραδα?? πχ ενας ενας ή θα παιξει gangbang? πχ μια μνι μια λωκο μια στομα κ τις αλλες χειρηλασια?
μπριαμ δηλαδης? χαχαχαχαχαΤουρλού τουρλού ,οποιος προλάβει ,αρπάζει χαχχαχαχαχχαχα!!!
Good morning ομορφη γυναικαρα. Παντα βρισκεις κατι καινουργιο για να παιξεις με το μυαλο μας.Καλημερούδια..
![]()
Εεεε ρε πρωί πρωί πάλι θα χύσουμε....Καλημερούδια..
![]()
Με άλλο θέλει να παίξειGood morning ομορφη γυναικαρα. Παντα βρισκεις κατι καινουργιο για να παιξεις με το μυαλο μας.
Ουκρανία ...Ε αναμενόμενο ...εμένα πάντως ο Ράπερ με το φούξια καπέλο μου θύμισε τον Τσιβιλικα στα Ματαλα ΧΑΧΑΧΑ!!Αγγλία έπρεπε να νικήσει..καθαρά!ζποια χωρα κερδισε?
Το τσιμπουκτου ...που κάνει διακοπές η Τζοάνναζποια χωρα κερδισε?