Διαγραμμένο μέλος 214948
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Νοε 2021
- Κριτικές
- 20
- Like
- 29.891
- Πόντοι
- 8.346
Κομαντο is my middle name χαχαχα
Που είσαι εσύ άτακτο αγόρι;;τσόντες ονειρεύεσαι ;;;;Εγώ πάλι λέω να κάνετε μια τσοντα με την Στελλα με τίτλο η Τζό ή Στελλα και τα κομάντα . Τώρα κομάντα που θα βρούμε![]()
![]()
![]()
![]()
θέλω να κάνω το κομάντο και δεν μπορώ με κοιλίτσα και τριχα φουλ καλύτερα να βλέπωΠου είσαι εσύ άτακτο αγόρι;;τσόντες ονειρεύεσαι ;;;;
.....το ξέρεις ότι με καβλωνεις...κάθε φορά...αρα δεν πειράζεις τπτ !!θέλω να κάνω το κομάντο και δεν μπορώ με κοιλίτσα και τριχα φουλ καλύτερα να βλέπω![]()
![]()
![]()
το ξέρω άλλα για κομάντο δεν κάνω ούτε για πεζοναύτης τα σέβη μου και στην κα Στέλλα που παρακολουθεί το νήμα σου . Είσαστε και οι 2 άλογα κούρσας.....το ξέρεις ότι με καβλωνεις...κάθε φορά...αρα δεν πειράζεις τπτ !!
Είπαμε.....θα γίνει κλοπή.....ότι και να σχεδιάζεις......χιχιχιΒρες και τους αλλούς 9 και έρχομαι!!
Το ξέρεις ότι τις προάλλες είπες μια μεγάλη κουβέντα...ότι μ ανακάλυψες πριν απ όλους και απ όλα.. και μόνο που μιλώ εδώ με πελάτες που βρήκα όταν ξεκίνησα ,καλούς, είναι σημαντικό..φιλιά αγόρι..Είπαμε.....θα γίνει κλοπή.....ότι και να σχεδιάζεις......χιχιχι
Ένας βλακας και μίσος είναι.....που ζηλεύει.....Διαβασμένος είναι....
5 γράμματα.....πρεπει να κανεις ενα τατου με το ονομα αυτουνου που θα σε στεφανωθει
Keep going jo.....Το ξέρεις ότι τις προάλλες είπες μια μεγάλη κουβέντα...ότι μ ανακάλυψες πριν απ όλους και απ όλα.. και μόνο που μιλώ εδώ με πελάτες που βρήκα όταν ξεκίνησα ,καλούς, είναι σημαντικό..φιλιά αγόρι..
Black velvet babyReady to go..
Τι μου θύμησες!!Α ρε αγόρι!!!Black velvet baby
Ευχαριστώ για την μικρή συζήτηση μας ,μετά το δυνατό σεξ και απολαυστικό γλύψιμο παντού....μεταξύ μαςΥπέροχη γυναίκα που κάνει να περάσεις τέλεια! Παλιός λογαριασμός, αλλά γράφω πρώτη φορά! Να είσαι καλα Jo!
goodmorning dearΚαλημερούδια!!
![]()
Καλημέρα boygoodmorning dear
καλημεραΚαλημέρα boy
Καλημέρα Τασούλη, αχ μου έδωσες ιδέα να κάνω κοτσίδακια σήμερα!καλημερα
![]()
Τρελοκοτσιδού el greco
Εύρηκα Eureka Vintage shop collection Scandinavian modern toys Italian Παλαιοπωλείο Χανιά παιχνίδια κούκλεςwww.eurekashop.gr
ναι μπεμπαΚαλημέρα Τασούλη, αχ μου έδωσες ιδέα να κάνω κοτσίδακια σήμερα!