Νέα

Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 39 άτομα (5 μέλη και 34 επισκέπτες)

Διαγραμμένο μέλος 56929

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2008
Like
2.479
Πόντοι
456
Όσο για εσένα αγαπητέ,σου επιστρέφω κ διπλασιαζω τους χαρακτηρισμούς...
Είσαι τόσο τρομπας που και να τριπλασιάσεις τους χαρακτηρισμούς, δεν σε φτάνω με τίποτε.

Διαγραμμένο μέλος 56929

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2008
Like
2.479
Πόντοι
456
Καλησπέρα στους παρεξηγημένους,.
Δεν δεν σηκώνεται πλάκες εδώ μέσα,είναι δικό σας θέμα... Δεν θα κάτσω να απολογηθώ σε κανέναν..
Μια Φενια/Φαίδρα σας έκανε το μυαλό άνω-κάτω...
Το τι κάνει η Φενια με το τι έκανες εσυ δεν έχει καμία σχέση. Εσυ τι είσαι; Ο τιμωρός; Και βγαίνεις και από πάνω. Βλητο.

NIK A

Μέλος
Εγγρ.
2 Οκτ 2017
Like
520
Πόντοι
81
Καλημέρα Δημήτρη, δεν σας δουλεύω,....
Με 50 ευρώ πήρε 3 πουκάμισα από το μαγαζί της...
Κάτι σε σωβρακοφανελα έχει?
Ειρήνη υμίν φίλοι
Λίγο χιούμορ δε κάνει κακό

alexopoulosG

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαΐ 2022
Like
6
Πόντοι
0
καλησπερα ΝΕΟΣ ΕΔΩ αλλα παλια @τανα στα @ρδελα ...Σειρα 1975 εχω παει σε αρκετα .
περασα απο Βανα προχτες ηταν η Μαριαννα διαθεσιμη....τιποτα μηδεν για δευτερη φορα μετρια πραγματα.
κανα καλο μαγαζι να παμε ;

• Like
Αντιδράσεις: P1

Addict40

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαΐ 2022
Like
1.636
Πόντοι
201
Χαιρετω τους μασαζοπαικτες της πολης μας !!!

• Like
Αντιδράσεις: P1

P1

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιαν 2008
Like
491
Πόντοι
26
καλησπερα ΝΕΟΣ ΕΔΩ αλλα παλια @τανα στα @ρδελα ...Σειρα 1975 εχω παει σε αρκετα .
περασα απο Βανα προχτες ηταν η Μαριαννα διαθεσιμη....τιποτα μηδεν για δευτερη φορα μετρια πραγματα.
κανα καλο μαγαζι να παμε ;
Πάνε Chrystal να δεις λίγο φως...Από Βάνα μην περιμένεις...

Addict40

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαΐ 2022
Like
1.636
Πόντοι
201
Περασμα μεσα στη βδομαδα απο bodyfree, 2 αλογα ξανθιες ξενες και μια ελληνιδα ...80 ευρω με ολα τα κομφορ ως συνηθως!

Humax

Μέγας
Εγγρ.
29 Νοε 2007
Like
12.268
Πόντοι
3.556
  • Like
Αντιδράσεις: cheef4

Addict40

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαΐ 2022
Like
1.636
Πόντοι
201
Περιγραφή των κοριτσιών και υπηρεσίες
Ψηλες ξανθιες κλασσικες ανατολικου μπλοκ..γυρω στα 35 δυνατα και τα 2..υπηρεσιες ρε παιδια ειναι γνωστο το μαγαζι.. φουλ εκανα..γενικα αυτες εξ ανατολας κανουν παππαδες γι αυτους που ξερουν..

Humax

Μέγας
Εγγρ.
29 Νοε 2007
Like
12.268
Πόντοι
3.556
@Humax
Φουλ προγραμμα..σεξακι.
Το ξέρω ότι έχει φουλ αλλά τον Νικόλα τον ξέρω πάνω από 10 χρονιά κ μυαλό δε βάζει προτιμά να ξεπετάει τον κόσμο
Γιαυτό σε ρώτησα να μας πει λεπτομέρειές μπας κ έβαλε μυαλό

Addict40

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαΐ 2022
Like
1.636
Πόντοι
201
Το ξέρω ότι έχει φουλ αλλά τον Νικόλα τον ξέρω πάνω από 10 χρονιά κ μυαλό δε βάζει προτιμά να ξεπετάει τον κόσμο
Γιαυτό σε ρώτησα να μας πει λεπτομέρειές μπας κ έβαλε μυαλό
Ενταξει δεν παω συχνα αν εννοεις αυτο..περναω βλεπω..οποτε εχει κατι καλο μπαινω..επεσα στην περιπτωση..ολα καλα ρε συ..κανα μισαωρο εχωνα αν εννοεις αυτο..ειμαστε και μεσηλικες κατσε.. γι αυτο που προσφερει για μενα ειναι μια χαρα.Θαμωνας του οκ δεν ειμαι..εγω ειμαι στο κυνηγι εξω..αναζητηση της τελειας φοιτητριας lol

Τελευταία τροποποίηση:

oso_nixtonei

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
5
Like
16
Πόντοι
1
Παλικάρια συναγωνιστές μασαζοβιοι έχει κάποιος να ν μ στείλει σε Π.μ το τηλέφωνο της μαριανας Παναγιώτη ξερω οτι ειναι πριβε ήμουν πελάτης το έχασα γιατί είχα μεγάλη αποχή από το χώρο από εποχές Που ήταν ανοιχτό υο εντελβαισ κλπ δηλαδή προπολεμικες

• Like
Αντιδράσεις: cheef4

thesspunter

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2006
Κριτικές
6
Like
1.137
Πόντοι
376
Λοιπόν, επείδη δίαβασα κάτι άκυρα μερικές σελίδες παραπίσω, μια χαρά μαγαζί είναι και μία χαρά θα περάσεις στο elit spa αν δεν φέρεσαι σαν κάγκουρας και δεν πετάξεις εξω τη μαλαπέρδα στην πρώτη επίσκεψη ζητώντας τσιμπούκια. Να μάθετε να σέβεστε τη διαφορετικότητα του κάθε ιδρύματος, και ειδικά αυτά που προσφέρουν περισσότερα από όσα τάζουν...

NIK A

Μέλος
Εγγρ.
2 Οκτ 2017
Like
520
Πόντοι
81
Λοιπόν, επείδη δίαβασα κάτι άκυρα μερικές σελίδες παραπίσω, μια χαρά μαγαζί είναι και μία χαρά θα περάσεις στο elit spa αν δεν φέρεσαι σαν κάγκουρας και δεν πετάξεις εξω τη μαλαπέρδα στην πρώτη επίσκεψη ζητώντας τσιμπούκια. Να μάθετε να σέβεστε τη διαφορετικότητα του κάθε ιδρύματος, και ειδικά αυτά που προσφέρουν περισσότερα από όσα τάζουν...
Σωστός

Wandererwonder

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Νοε 2019
Κριτικές
21
Like
3.281
Πόντοι
1.436
Α ξεχασα να σας πω, ειδικά για τους Georg1234, Georg 28skg,Falitiotis,Forza 23,Nik A, Dimitrisi, Natante, Steff 28,Skg-2-Alargas,οδοντιατρος,Αλκμαιωνας,Kalambekis, Humax, Fotis kg και Morfeas 38...
Μου ειπε σας στελνει πολλα ♥️ και όνειρα γλυκά..
Να κ το μαγαζι της....
σκεφτομαι μονο τη καημένη που εχει αυτο το μαγαζι και τωρα φιγουραρει στο bou...
και να παει καποιος εκει και αντι για πουκαμισα να ζητησει αλλα πραγματα...LOL

Leo pal.

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαρ 2017
Like
393
Πόντοι
21
Καλή μέρα , ραντεβού με την Ξένια πολύ εύκολη συνεννόηση , ευγενέστατη και απο το τηλεφωνο αλλα και απο κοντα . O χώρος καλός και καθαρός διαμέρισμα airbnb από το οποίο θα φύγει απ όσο μου είπε . Η κοπέλα μελαχρινή κανονικό ανάστημα και σώμα με καμπύλες , ωραίες καμπύλες...στα σωστά σημεία . Οι φωτογραφίες στην αγγελία είναι πραγματικές και έτσι είναι και από κοντά .
Προγράμματα 2 ένα στα 40 λεπτά με μια φορά και μασάζ στα 80€ και 2ο πρόγραμμα μια ώρα με 2 εκτονώσεις και μασάζ στα 100€. Επέλεξα το 2ο πρόγραμμα και δεν το μετάνιωσα πραγματικά η κοπέλα τα δίνει όλα σε ότι στάση θέλεις . Μπανακι ξανά και μετά μασάζ....καλό μασάζ , πραγματικά πολύ καλύτερο από τα ψευτο-χαιδέματα που προσφέρουν τα υπόλοιπα ιδρύματα . Καυλωτικός πολύ και ο τρόπος που τρίβετε πάνω σου και ο τρόπος που χαϊδεύει , κατάφερε μέσα σε 10 λεπτά να με ξανακάνει μάχιμο , πολύ καλύτερη εμπειρία από το δήθεν "νούρου" στην αγ. Δημητρίου .
Συμπέρασμα άκρως θετικό για μένα , συμμετοχή άψογη δίχως βιασύνη χρόνου έμεινα και πάνω από ώρα μαζί της . Μασάζ πολύ καλό άλλωστε είναι παλιά λαδοκόρη με προϋπηρεσία σε πολλά πριβέ και μη μαγαζιά της πόλης , ξέρει πως να σε ανεβάζει , ψάχνει να καταλάβει τι σε ανεβάζει και να σου το προσφέρει. . Θα ξαναπάω έμεινα απόλυτα ικανοποιημένος και μόνο το γεγονός που με "ανέβασε " γρήγορα για 2ο γύρο , είμαι και στα 56 πλέον ε! , δείχνει πόσο καύλα σου προσφέρει σε χαλαρώνει και απολαμβάνεις κάθε λεπτό μαζί της . Στα σοσιαλ πολύ καλή ευχάριστη δίχως να κουράζει και να φλυαρεί και λέγοντας για τα μαγαζιά που δούλεψε μου είπε και για μια γνωστή της που το "δινει" κανονικά παρ ολο που το μαγαζί προσφέρει μόνο φραπέ...εννοείται μετά από αρκετές επισκέψεις και χτίσιμο εμπιστοσύνης.
Δεν συστήνεται σε όσους θέλουν μοντέλα ή νεώτερες κοπέλες , είναι 36 και στο λέει εξ αρχής , αν πάλι πας και απο κοντά και δεν σου αρέσει μπορείς να φύγεις...ξεκάθαρα πράγματα σου το λέει και η ίδια πριν προχωρήσεις . ΝΑΙ από εμένα είναι απ τις λίγες φορές που δεν έκλαψα το 100ρικο

GRxx

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2010
Κριτικές
4
Like
1.153
Πόντοι
361
σκεφτομαι μονο τη καημένη που εχει αυτο το μαγαζι και τωρα φιγουραρει στο bou...
και να παει καποιος εκει και αντι για πουκαμισα να ζητησει αλλα πραγματα...LOL
Τυπε η Στέλλα που αναφέρεις βαριέται που ζει το κοριτσάκι, καλά που δεν του πήρε την βαριεστημενη πιπα της και γλυτοσε και το 60αρι ο τύπος, σαν χώρος σε σχέση με crystal luxuri είναι κλαιν μαιν το μαγαζι

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom