aiolos.klima50
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2022
- Like
- 72.286
- Πόντοι
- 11.956
Και δεν παντρευοσουν την κουμπάρα....?Μόνο Μάτι φίλε
Και δεν παντρευοσουν την κουμπάρα....?Μόνο Μάτι φίλε
Χαχα!!!η γυναίκα μου είναι καλύτερη!!!ασε που η κουμπάρα έχει παντρευτεί πρίν από μένα!!!Και δεν παντρευοσουν την κουμπάρα....?
Δεν έκανα και ούτε πρόκειται, είναι δύσκολο και μπέρδεμα!!! αλλά αν κάποτε κάποιος την φάει θα χορτάσει γαμησι, είναι αγαμητη και άμαθη, μόνο τα βασικά πρέπει να ξέρει!!!δεν εκανες μπασιμο μαλλον κρατιεσαι
Αφού παντρεύτηκε πρώτη είπες.. Δεν την γαμει ο άλλος?Δεν έκανα και ούτε πρόκειται, είναι δύσκολο και μπέρδεμα!!! αλλά αν κάποτε κάποιος την φάει θα χορτάσει γαμησι, είναι αγαμητη και άμαθη, μόνο τα βασικά πρέπει να ξέρει!!!
εμ μπορουμε να την δασκαλεψουμεΔεν έκανα και ούτε πρόκειται, είναι δύσκολο και μπέρδεμα!!! αλλά αν κάποτε κάποιος την φάει θα χορτάσει γαμησι, είναι αγαμητη και άμαθη, μόνο τα βασικά πρέπει να ξέρει!!!
Εδώ είμαστε μύστη...πως την γνωρίζουμε και ηλικία....εάν είναι κάτω από 40 ας πάει άλλος μύστης... χαχαχαΔεν έκανα και ούτε πρόκειται, είναι δύσκολο και μπέρδεμα!!! αλλά αν κάποτε κάποιος την φάει θα χορτάσει γαμησι, είναι αγαμητη και άμαθη, μόνο τα βασικά πρέπει να ξέρει!!!
43 είναι φίλε αλλά επαρχία!!!Εδώ είμαστε μύστη...πως την γνωρίζουμε και ηλικία....εάν είναι κάτω από 40 ας πάει άλλος μύστης... χαχαχα
Δύσκολο, έτσι θα πάει αυτή,άμαθη!!!εμ μπορουμε να την δασκαλεψουμε
οτι πρεπει παιζει καθολου?43 είναι φίλε αλλά επαρχία!!!
Μια χαρά ....θα έχει και καθαρό αέρα ....και μην μου πεις Μυτιλήνη?και η δικιά μου κουμπάρα είναι επαρχία43 είναι φίλε αλλά επαρχία!!!
Όχι καμιά σχέση,δεν μπορώ να πω όμως!!!Μια χαρά ....θα έχει και καθαρό αέρα ....και μην μου πεις Μυτιλήνη?και η δικιά μου κουμπάρα είναι επαρχία
Οκ μην πεις ....αλλά δεν θα πάμε να την βρούμε....Όχι καμιά σχέση,δεν μπορώ να πω όμως!!!
Δεν παίζει, γι'αυτό λέω είναι δύσκολο, είναι αφοσιωμένη μέχρι αηδιας!!!οτι πρεπει παιζει καθολου?
Κριμμα....μας καύλωσες καλά καλά και μετά τίποτα ... χαχαχαΔεν παίζει, γι'αυτό λέω είναι δύσκολο, είναι αφοσιωμένη μέχρι αηδιας!!!
Αυτό παθαίνω και εγώ,και τώρα που ανοίγει ο καιρός και θα γυρνάει με τις βυζάρες να πηγαίνουν πάνω κάτω άστα!!!και δεν το καταλαβαίνει,η ρώγα κάνει μπαμ από μακριά και όλα φυσιολογικά!!!Κριμμα....μας καύλωσες καλά καλά και μετά τίποτα ... χαχαχα
Ποσο είναι;Δεν έκανα και ούτε πρόκειται, είναι δύσκολο και μπέρδεμα!!! αλλά αν κάποτε κάποιος την φάει θα χορτάσει γαμησι, είναι αγαμητη και άμαθη, μόνο τα βασικά πρέπει να ξέρει!!!
Κ μόνο χωρίς σουτιέν βγαίνει;Αυτό παθαίνω και εγώ,και τώρα που ανοίγει ο καιρός και θα γυρνάει με τις βυζάρες να πηγαίνουν πάνω κάτω άστα!!!και δεν το καταλαβαίνει,η ρώγα κάνει μπαμ από μακριά και όλα φυσιολογικά!!!
43!!! όχι, μόνο τώρα που καλοκαιριαζει και βγαίνει έτσι έξω και κάνει δουλειές!!!Ποσο είναι;
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Κ μόνο χωρίς σουτιέν βγαίνει;
Πολύ καλή ηλικία! Που μένει; Τι δουλειές εννοείς;43!!! όχι, μόνο τώρα που καλοκαιριαζει και βγαίνει έτσι έξω και κάνει δουλειές!!!
Επαρχία!!! δουλειές έξω στην αυλή,στο σπίτι, έρχεται σε εμάς (μένουμε απέναντι, ένας δρόμος μας χωρίζει)Πολύ καλή ηλικία! Που μένει; Τι δουλειές εννοείς;