mitsos. fiat
Μέγας
- Εγγρ.
- 9 Φεβ 2017
- Like
- 21.713
- Πόντοι
- 4.646
Το εχει λυσειΤο μαγιό ξεχειλωσει έχει ή έχει λύσει το κορδονακι?
Το εχει λυσειΤο μαγιό ξεχειλωσει έχει ή έχει λύσει το κορδονακι?
ΚΩΛΟΣ ΓΙΑ ΠΙΤΣΙΛΙΜΑ
Βυζάρες ονειρο και τα χυσια να κατρακυλούν στη κοιλιτσα και στο μουνακι της καβλωσαμε πρωινιατικαΜεσα στα ασπρα![]()
Μια φορά τής κουμπαράς μου το μαγιό είχε ξεχειλωσει και όπως καθόταν φάνηκε η ΜΟΥΝΑΡΑ της!!!Το εχει λυσει
Μια φορά τής κουμπαράς μου το μαγιό είχε ξεχειλωσει και όπως καθόταν φάνηκε η
Απο τις καλυτερες φασεις ειναι αυτο δεν εβγαλες καμια φωτογραφια?Μια φορά τής κουμπαράς μου το μαγιό είχε ξεχειλωσει και όπως καθόταν φάνηκε η ΜΟΥΝΑΡΑ της!!!
Μπα, εκείνη την ώρα έπαθα πλάκα και εκτός αυτού δεν προλάβαινα και δεν ειμουν μόνος!!!Απο τις καλυτερες φασεις ειναι αυτο δεν εβγαλες καμια φωτογραφια?
Καλη η κουμπαρα?Μπα, εκείνη την ώρα έπαθα πλάκα και εκτός αυτού δεν προλάβαινα και δεν ειμουν μόνος!!!
Όμορφη η κουμπάρα;Σώμα;Μια φορά τής κουμπαράς μου το μαγιό είχε ξεχειλωσει και όπως καθόταν φάνηκε η ΜΟΥΝΑΡΑ της!!!
Καλη η κουμπαρα
Καλή?μουναρος!!!Καλη η κουμπαρα?
Όμορφη η κουμπάρα;Σώμα;
Όμορφη η κουμπάρα;Σώμα;
Έχει μια βυζαρα που στέκεται περήφανη χωρίς σουτιέν,και μια ρώγα που βγάζει μάτι!!!Όμορφη η κουμπάρα;Σώμα;
τυχερος....Έχει μια βυζαρα που στέκεται περήφανη χωρίς σουτιέν,και μια ρώγα που βγάζει μάτι!!!
Στο δίνει η κουμπάρα τυπε η μόνο μάτι?Έχει μια βυζαρα που στέκεται περήφανη χωρίς σουτιέν,και μια ρώγα που βγάζει μάτι!!!
Μόνο Μάτι φίλεΣτο δίνει η κουμπάρα τυπε η μόνο μάτι?
Είναι του κινήματος χωρίς σουτιέν;Έχει μια βυζαρα που στέκεται περήφανη χωρίς σουτιέν,και μια ρώγα που βγάζει μάτι!!!
Εγώ?δεν νομίζω!τυχερος....
Ναι φίλε, φοράει κοντομανικο λευκό και φαίνονται όλα!!!Είναι του κινήματος χωρίς σουτιέν;
δεν εκανες μπασιμο μαλλον κρατιεσαιΕγώ?δεν νομίζω!
Ποιος από τους δύο?ΚΩΛΟΣ ΓΙΑ ΠΙΤΣΙΛΙΜΑ