orgasmikos
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Απρ 2019
- Like
- 1.852
- Πόντοι
- 216
Μάγκες που θα βρούμε μια μαύρη σήμερα;
Όταν λέω μαύρη όμως εννοώ κατάμαυρη
Όταν λέω μαύρη όμως εννοώ κατάμαυρη
Πήγαινε αν μπορείς λίγο πιο πρωι και όχι μεσημέρι. Το κακό είναι ότι έχει δύο δωμάτια. Το Σάββατο που πήγα ήταν όλες οι κοπέλες εκεί. Μαριάννα, Βάνα, Γιολάντα. Σκάσανε κάτι μπαρμπάδια πιο μετά αλλά τους την έφερα. Ένας είχε πάρει την Βάνα μισάωρο πρόγραμμα και έδινε πόνο, η Μαριάννα δεν είναι για σφυροκόπημα..Δευτερη αππτυχημενη προσπαθεια να γαμησω τπ στυλιαρι τη Μαριαννα απο Δ22.
Εχθες δευτερη ημερα του πασχα γινοταν της αλεπους ο θανατος.Δυο δωματια γεματα και 9ατομα στο σαλονι αναμονη γιατην εν λογο κορασιδα.Η δε ομοσταβλη της Βανα,ιδιων χαρακτηριστικων δεν προτιμαται καθ'οτι υπολειπεται σε υπηρεσιες.
Δευτερη προσπαθεια σημερα το μεσημερι επισης αποτυχημενη.Επτα ατομα σαλονι και δυο δωματια γεματα.Η κορασιδα εχει μαζεψει ολο το χαρτι περιξ της Φυλης.
Υπάρχουν και τέτοιαΠηγαινε και μπουκαρε σε οποια βρεις και οτι σου κατσει μη σου κατσει καναομως
![]()
Χαίρετε κ από μένα. Αν πάει κανεις από φωκαιας ας μπει στον κόπο να ενημερώσει.Καλησπέρα συναγωνιστές.
Ξέρει κανένας αν δουλεύουν ακόμα Φυλής Λίζα από Φιλιππίδου και Άννα Κου από Φωκαίας?
Έχω καιρό να δω τα ονόματά τους στις ενημερώσεις του smyrni.
υπάρχει άτομο στην ελλάδαΚαλησπέρα συναγωνιστές.
Ξέρει κανένας αν δουλεύουν ακόμα Φυλής Λίζα από Φιλιππίδου και Άννα Κου από Φωκαίας?
Έχω καιρό να δω τα ονόματά τους στις ενημερώσεις του smyrni.
για άλλη Λίζα ρώτησε ο συναγωνιστήςυπάρχει άτομο στην ελλάδα
που ενδιαφέρεται για την περιβόητη φολολίζα ή
Λίζα-time???
αν εννοεί την άλλη την κατσαρομάλλα, έχει παντρευτεί ταγια άλλη Λίζα ρώτησε ο συναγωνιστής
Φώκαιας 24 κλειστό.Χαίρετε κ από μένα. Αν πάει κανεις από φωκαιας ας μπει στον κόπο να ενημερώσει.
Τώρα τι να πω;;;; Με σκλαβώνεις!!! Ενημέρωση στο λεπτό !!! Ευχαριστώ συναγωνιστή. Είσαι υπέροχος!!!Φώκαιας 24 κλειστό.
Φώκαιας 25α η Βένους.
Φώκαιας 27 υπογα η Καρολίνα.
Φώκαιας 27 όροφος κλειστά.
Φώκαιας 27 ημιόροφος Μπέλλα.
Φώκαιας 19 η Κλεοπάτρα ή αλλιώς Πάολα
Φώκαιας 17 όροφος κλειστά.
Φώκαιας 17 κάτω Μικαέλα.
Φώκαιας 13 δεξιά Μαρία.
Φώκαιας 13 υπογα Εύα.
Καλησπερα Φιλε μου...η Venus......Φωκαιας 25α......στο χρωμα με αριστα το 10 που ειναι ασφαλτο-Πισσα....8-9....Ρε παιδιά πείτε μου και μένα. Δεν είναι καμία από αυτές μαύρη;
Αδερφε αν είσαι εκεί κάνε τον κόπο να ρωτήσεις αν δουλεύει η Τζέσικα αύριο πρωί στο Φωκαίας 25. Ευχαριστώ!!!Τώρα τι να πω;;;; Με σκλαβώνεις!!! Ενημέρωση στο λεπτό !!! Ευχαριστώ συναγωνιστή. Είσαι υπέροχος!!!
σοκολάτα γάλακτος είναι η ΒένουςΚαλησπερα Φιλε μου...η Venus......Φωκαιας 25α......στο χρωμα με αριστα το 10 που ειναι ασφαλτο-Πισσα....8-9....
καλα...δεν θα τα χαλασουμε.....μαλλον ο φωτισμος με μπερδεψε.....για Λατε δεν μου εμοιαζε...any way....σοκολάτα γάλακτος είναι η Βένους
όχι
μπίτερ!