Aftos_Eimai
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Φεβ 2021
- Like
- 753
- Πόντοι
- 81
Help!!!!!Θα το εκτιμησω πολύ να απαντήσει κάποιος γιατί έρχομαι από μακριά. Ευχαριστώ αλάνια!!!
Help!!!!!Θα το εκτιμησω πολύ να απαντήσει κάποιος γιατί έρχομαι από μακριά. Ευχαριστώ αλάνια!!!
Καλημέρα !!! Παίζει να πέρασες να τσεκαρεις αν δουλεύει η Τζέσικα?Αδερφέ ξέρεις κάνα μωρό που να κάνει καλό ελεύθερο?
Η Τζέσικα παίρνει πιπαρες αλλα δε ξέρουμε αν θα δουλεύειΑκα Deepthroat....λαρυγγατο...
φαρυγγατο....αμυγδαλατο...
σαλιωτο.... βιδωτό....στριφογυριστο..... κατάδυση.... ανάδυση.... αναρρόφηση... αναπνοή.... κατάποση.....!!!!!!!!!!!
ΔΥΣΤΗΧΩΣ ΚΑΜΙΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ!
Αδερφέ καλησπέρα και χρόνια πολλά!!! Επειδή μόνο εσύ με νιώθεις αύριο θα μπορέσεις να τσεκάρεις να δουλεύει σε παρακαλώ?Αυριο δουλευο και δεν μπορώ να περάσω φίλε μου
Θα προσπαθήσω γιατί δουλευο μαρουσι 07.00 με 19.00 αλλά θα στηλω ανταπόκριτη χαχαχαχΑδερφέ καλησπέρα και χρόνια πολλά!!! Επειδή μόνο εσύ με νιώθεις αύριο θα μπορέσεις να τσεκάρεις να δουλεύει σε παρακαλώ?
Σήμερα μπορείς να στείλεις ανταπόκριτη αδερφέ?Θα προσπαθήσω γιατί δουλευο μαρουσι 07.00 με 19.00 αλλά θα στηλω ανταπόκριτη χαχαχαχ
ΟχιΣήμερα μπορείς να στείλεις ανταπόκριτη αδερφέ?
Ok θα περιμένω αύριο. Μένω ήσυχος? Σε ευχαριστώ πολύ!!!
Γιατι είμαι έτοιμος να κατέβω. Μην κατέβω τσάμπα. Αύριο μέχρι τις 12 θα έχω ενημέρωση αδερφέ μου?Ok θα περιμένω αύριο. Μένω ήσυχος? Σε ευχαριστώ πολύ!!!
Ποια ειναι αυτη ρε; Εμφανιση;Η Τζέσικα παίρνει πιπαρες αλλα δε ξέρουμε αν θα δουλεύει
Είσαι εκεί αδερφέ? Φωκαίας 25. Ένα μωρό με tattoo και βυζάρεςΠοια ειναι αυτη ρε; Εμφανιση;
Που την βρισκω;
Ποια ειναι αυτη ρε; Εμφανιση;
Που την βρισκωα
Αν είσαι εκεί τσέκαρε και ενημέρωσε να προλάβω να κατέβω...Είσαι 1ος!!!Είσαι εκεί αδερφέ? Φωκαίας 25. Ένα μωρό με tattoo και βυζάρες
Οχι ρε μυστη, απλα ρωταω για να ξερω για ανανεωση παλμαρεΕίσαι εκεί αδερφέ? Φωκαίας 25. Ένα μωρό με tattoo και βυζάρες
Κρίμα το νικ ρε τύπεHelp!!!!!
Πηγαινε και μπουκαρε σε οποια βρεις και οτι σου κατσει μη σου κατσει καναΜύστες μου καλησπέρα
Ποια κοπέλα θεωρείτε τοπ στις οδούς Φωκαίας και φυλής με πρόγραμμα τίμιο ;;;