Τυπάρα γειωσε τους, κάνε ότι ο Πιλάλας..Αύριο μπαίνω στρατό και έχω φάει φρίκη δε θέλω να παω
Άκου προσεκτικά μετα το 0:40..
Τυπάρα γειωσε τους, κάνε ότι ο Πιλάλας..Αύριο μπαίνω στρατό και έχω φάει φρίκη δε θέλω να παω
Σύμφωνα με σχετικό site στο Λιοσίων 73β δουλεύει αυτή τη στιγμή και η Πάολα. Υπάρχει περίπτωση να ήταν στο δωμάτιο και να μη σου την αναφέρανε;συνέχεια live συνοπτικά από Λιοσίων κ πέριξ ότι είναι ανοιχτό
Χωματιανου 11α Βαλερία
Λιοσίων 73β Μισέλ
Λιοσίων 73α Ιωάννα και Νάταλι
Εξηκιου 18 Έλλη
Λιοσίων 79β Άντζελα
Βέργας 6β Ινκα
9 μήνες είναι τύπε, κάνε υπομονή και θα περάσουν. Μπροστά στις φρίκες που τρώνε άλλοι στη ζωή τους κάνοντας αναγκαστικά την ίδια δουλειά που μισούν για χρόνια δεν είναι τίποτα.Αύριο μπαίνω στρατό και έχω φάει φρίκη δε θέλω να παω
Μπορεί, εγώ προσωπικά το site που αναφέρεις δεν το εμπιστεύομαι καθόλου 7/10 έχει άλλες απ αυτές που γράφειΣύμφωνα με σχετικό site στο Λιοσίων 73β δουλεύει αυτή τη στιγμή και η Πάολα. Υπάρχει περίπτωση να ήταν στο δωμάτιο και να μη σου την αναφέρανε;
Φίλε, κατά πάσα πιθανότητα είναι και η Πάολα. Εγώ που πήγα τις προάλλες καρφωτός για Μισέλ, είχε δωμάτιο και μου παρουσίασε μόνο Πάολα. Την ρώτησα αν είναι και η Μισέλ γιατί την Πάολα την έχω πάρει μία φορά, με κάτω του μετρίου εντυπώσεις και περίμενα το λατινάκι με την οποία έχουμε αποκτήσει και καλή χημεία μετά τις 7-8 φορές που την έχω πάρει.Σύμφωνα με σχετικό site στο Λιοσίων 73β δουλεύει αυτή τη στιγμή και η Πάολα. Υπάρχει περίπτωση να ήταν στο δωμάτιο και να μη σου την αναφέρανε;
Και εγώ πέρασα μεταμεσονύχτια βόλτα και Φυλής και Λιοσίων. Είχανε σκάσει και παρέες 10ατόμων+ και δεν μπορούσες να μπεις πουθενά. Σίγουρα είναι οι τύποι που γράφουνε στο νήμα της Αλληλομαλακίας με Παρέα όταν φεύγουν από την τσάρκα. Περίεργες μέρες, αναμένουμε να επανέλθουν τα πράγματα στην φυσιολογική πορνοροή που θα έλεγε και ο μεγάλος χύστης @Masazonomaxosκαλημέρα μύστες μου κ χρόνια πολλά, τώρα live συνοπτικά από Φυλής κ πέριξ
Φωκαιας 24 Αλις
Φωκαιας 17α Πάολα κ Μαρία
Φωκαιας 13 ισόγειο Μαρία σε πρόγραμμα μιας ώρας
Φυλής 59 κάτω Αννα
Φυλής 86β Αντριάννα και
Φυλής 67 Ελένη/Αντινα, εδώ ο υπηρεσίας λογομαχουσε με ένα παλικάρι γιατί δεν έβαζε το κινητό στη τσέπη του
Υ.Γ μόνο αυτά ανοιχτά με συνέπεια σε κάθε οίκο να έχει 15-20 άτομα
Αύριο μπαίνω στρατό και έχω φάει φρίκη δε θέλω να παω
Θέλω να μην πάω καθόλου δεν θέλω να χάσω 9 μήνες η ένα χρόνο από την ζωή μου τσάμπα ούτε να χαλάσω λεφτά . Εμένα μαρεσει να δουλεύω να μαζεύω λεφταΚυριακή σούβλισαν τον οβελία, Δευτέρα εσένα τύπε.. πολλές σούβλες μαζεμένες έπεσαν....
![]()
![]()
![]()
![]()
* ΜΗΝ άγχεσαι πάντως μια χαρά θα περάσεις.. ίσως γνωρίσεις κάνα φίλο ζωής εκεί μέσα {τεράστια αξία όσοι το έχουν πετύχει}, ΔΕΝ θα σε νοιάζει να δουλεύεις για να επιβιώσεις στην κοινωνία για ένα εννιάμηνο.. άσε που θα τρως και τσάμπα εκεί μέσα !
Τί άλλο θέλεις;;;;;![]()
Κανείς δεν το απέφυγε.Μια φιλική συμβουλή.Μην ανοίγεσαι σε κανέναν.Καμία προσωπική πληροφορία,οικονομική κατάσταση κλπ.Επίσης ΜΑΚΡΙΑ από μονιμάδες και ΕΠΥ κλπ ΗΛΙΘΙΟΥΣ.Και κάτι ακόμα.Μη νομίζεις ότι ο στρατιωτικός κανονισμός ισχύει.Ισχύει η κάβλα των ανωτέρων.Όπως και στην πολιτική ζωή δηλαδή.Θέλω να μην πάω καθόλου δεν θέλω να χάσω 9 μήνες η ένα χρόνο από την ζωή μου τσάμπα ούτε να χαλάσω λεφτά . Εμένα μαρεσει να δουλεύω να μαζεύω λεφτα
Πατησίων διασταύρωση και καμιά 10 στενά πιο πάνω. , κοντά στο πάρκοπού Γαλατσίου;
Οπως το λες,χάσιμο χρόνου είναι!Θέλω να μην πάω καθόλου δεν θέλω να χάσω 9 μήνες η ένα χρόνο από την ζωή μου τσάμπα ούτε να χαλάσω λεφτά . Εμένα μαρεσει να δουλεύω να μαζεύω λεφτα
Χριστός Ανέστη και χρόνια πολλά με υγεια σε όλους τους συναγωνιστές! Καλές τσάρκες εύχομαι και ακόμα καλύτερες επιλογές στα σπίτια της ηδονής!
Kαλημερα Φιλε μου....μην ανχωνεσαι.....εχουμε την λυση στο προβλημα σου...Βαψε το Μαλλι σου ενα Ξανθο εξαντρικ.....βαλε ενα κολλαν με καυτο εσωρουχο.....τσαντικο περιεργο και σκασε μυτη.....απο την πυλη θα σου δωσουνε απολυτηριο.....το πολυ-πολυ να σου την πεσει κανενας Κωλομπος....εσυ την δουλεια σου να κανεις.....Θέλω να μην πάω καθόλου δεν θέλω να χάσω 9 μήνες η ένα χρόνο από την ζωή μου τσάμπα ούτε να χαλάσω λεφτά . Εμένα μαρεσει να δουλεύω να μαζεύω λεφτα
Φίλτατοι συναγωνιστές, σάν πιό παλιός, νά καταθέσω και εγώ τήν γνώμη μου...υπηρέτησα όταν ο Στρατός ήταν ΣΤΡΑΤΟΣ!! Υπηρέτησα 28μηνο καί όχι 9μηνο, σύν 45 μέρες φυλακή άν καί αξιωματικός (έφεδρος τών Διαβιβάσεων), δηλαδή δυόμισυ χρόνια...όχι μόνον έχασα δυόμισυ χρόνια και όχι 9μηνο από τήν ζωή μου, αλλά, έχασα καί τούς μισθούς μου δυόμισυ χρόνων τού Εμπορικου Ναυτικού, ήμουν Ασυρματιστής...έχασα ακόμα καί τό δάνειο χαμηλότοκο τής Εργατικής Κατοικίας πού είχε εγκριθεί στόν πατέρα μου, πού σημαίνει ότι θά αποκτούσα σπίτι 20 ΧΡΟΝΙΑ πρίν νά καταφέρω νά αποκτήσω αυτά πού απέκτησα!!Οπως το λες,χάσιμο χρόνου είναι!
Αν πραγματικά δεν θέλεις να κάνεις θητεία
τις πρώτες μέρες που θα περάσεις ιατρικά,ζήτα να δεις ψυχολόγο κ πες ότι έχεις πολύ στρες στην ζωή σου,προβλήματα με την οικογενεια σου κ οτι τις μέρες αυτές που είσαι μέσα νιώθεις πιο χάλια,δεν μπορεις να κοιμηθεις κτλ
αν παρεις αναβολή,μπορεις να το συνεχίσεις το παραμύθι αυτό αλλά να ξέρεις οτι θα ταλαιπωρηθείς 3-4 χρόνια.
το έκανε ο κολλητός μου κ πήρε απαλλαγή κ πλέον δεν φαίνεται πουθενα το Ι5
Good luck!
Εγω πέρασα πριν μισή ώρα και είναι κλειστόΧρόνια πολλά αδέρφια!!! Η Τζέσικα από Φωκαίας 25 είναι εκεί σήμερα πρωί? Ευχαριστώ όπως και να χει...