TheProfaner21
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Ιουν 2017
- Κριτικές
- 1
- Like
- 19
- Πόντοι
- 0
Καλησπέρα και χρόνια πολλά. Έχουμε κάποιο νεότερο από Αντριάννα-Βερόνικα από Φώκαιας;
παραθέτω και φωτό για το πώς είναι στο περίπου η ΒίκυΧρόνια πολλά σε όλους!!! Χριστος Ανεστη!!!
Λόγω της αναφοράς και της συζήτησης για την γνωστή σε ολους Βίκυ,και λόγω της μακροχρόνιας επαφής μαζί της,θα αναφέρω την δικία μου διαπύστωση.
Η Βικάρα λοιπόν απο τα πρώτα της βήματα στην επαγγελματιική πορνεία,γύρω στα μεσα του 2015,ανέκαθεν και για δικούς της λόγους είχε συμπάθειες και αντιπάθειες,ανάμεσα στους πελάτες της χωρις αυτο να εχει να κάνει με τα χρήματα ή τα tips που εδινε καποιος ή δεν εδινε.Όλοι οι συναγωνιστές-συνομιλητές έχουν δίκιο με τα σχόλια τους αρνητικά ή θετικά.Όσο για το ντίβα νομίζω δικαίως,είναι μουνάρα και το αξίζει....άλλωστε γαμάμε ενα τέτοιο μουνί με 20€ μόνο....με τελειωτικά και πολλά άλλα αναλόγως πάλι τον πελάτη.....
Την καλημέρα μου!!!!
παραθέτω και φωτό για το πώς είναι στο περίπου η Βίκυγια την Αλιόνα τα χουμε χιλιοπει έχει μπαγιατάψει...για την άλλη διαφωνώ, με τη Βίκυ έχω περάσει ήδη 2 φορές και ήταν πάρα
πολύ καλή μέσα!
Γιατί δεν πας στις μαύρες Γαλατσίου ? Σκέφτομαι να πάω και εγώ σε λίγο.Πέρασμα από Λιοσίων, νέκρα παιδιά.
Μόνο τα 73άρια ανοιχτά και το Χωματιανού 11Α.
Ένα στο Εξηκίου ανοιχτό, όχι το Σαμπινόσπιτο και ΌΛΑ στη Βέργας κλειστά. Το στενό δεν είχε ούτε ένα φωτάκι.
Φωκαίας που πέρασα με το αμάξι στα κλεφτά, είδα κάποια ανοιχτά αλλά είχα καταθέσει ήδη γιατί θα έσκαγα. Ακολουθεί κριτική.
Ίσως ξαναπάω κέντρο αργότερα.
ποιές μαύρες ?Γιατί δεν πας στις μαύρες Γαλατσίου ? Σκέφτομαι να πάω και εγώ σε λίγο.
Φυλης 56,με ελευθερο στοματικό.Δεν κάνει μόνιμη βάρδια.Μπορεί και πρωί και βράδυ,παντα εως της 22-22:30Η Βίκυ τι πρόγραμμα κάνει που δουλεύει και τι ώρα;
πού Γαλατσίου;Γιατί δεν πας στις μαύρες Γαλατσίου ? Σκέφτομαι να πάω και εγώ σε λίγο.
Γιατί δεν πας στις μαύρες Γαλατσίου ? Σκέφτομαι να πάω και εγώ σε λίγο.
καταρχάς όλες οι αραπίνες είναι φολάρες και ξεπέτες.. αλλά και να αποφασίσεις να τις πάρεις στο αμάξι σε πάνε σε μέρος που δε βλέπεις τη τύφλα σου κι έχει και σπίτια γύρω γύρω! άσε100 eyro... 100 αρχιδια θα πάρεις της ειπα γιατι άρχισε να ειρωνευεται... ΛΕΕΙ ΑΜΑ ΘΕΣ ΠΗΓΑΙΝΕ ΝΑ ΨΩΝΙΣΕΙΣ απο το ψιλοκατζιδικο, αντε μωρη μαλακω της λεω απο εδω.
Μια χαρά έγραψα τύπε! Αλλά για πες μας, τί είναι αυτό το άλλο που νομίζεις ότι εννοώ?Τότε λάθος έγραψες ότι επειδή ήσουν ο πρώτος ήταν καθαρή. Όποιος και να ήσουν καθαρή θα ήταν. Εκτός αν εννοείς κάτι άλλο.
Ξέρω γω χύσια μήπως;Μια χαρά έγραψα τύπε! Αλλά για πες μας, τί είναι αυτό το άλλο που νομίζεις ότι εννοώ?![]()
μην φρικάρεις, δες τη φάση ΜΕΡΑ ΜΕ ΤΗ ΜΕΡΑ, αν δεν σε πάει αναβολή! ΜΗΝ τρελαθείς δεν λέει! Καλά να σαιΑύριο μπαίνω στρατό και έχω φάει φρίκη δε θέλω να παω
Μυστη μου κουράγιο... αλλά ποσταρεις σε λάθος νήμαΑύριο μπαίνω στρατό και έχω φάει φρίκη δε θέλω να παω
Αξίζει να ορμήσουμε για κανένα κοράσιο ή γίνεται χαμός και θα μας βγει ξινό?συνέχεια live συνοπτικά από Λιοσίων κ πέριξ ότι είναι ανοιχτό
Χωματιανου 11α Βαλερία
Λιοσίων 73β Μισέλ
Λιοσίων 73α Ιωάννα και Νάταλι
Εξηκιου 18 Έλλη
Λιοσίων 79β Άντζελα
Βέργας 6β Ινκα