papaphilips
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2018
- Κριτικές
- 187
- Like
- 57.620
- Πόντοι
- 40.423
2 σε 1.τα νυχια ...παγκολινου ειναι μοδα
κανει και ραπιδοτεστ στα καπακια, σε οποιον εχει κοβιδοθεμα και φοβαται μην κολλησει
2 σε 1.τα νυχια ...παγκολινου ειναι μοδα
Δεν το βλέπω πιθανό αγαπηΑστέρι μου Θεσσαλονίκη παίζει να μας έρθεις ποτέ?
Από πού είναι?Γεια σου πατριωτισσα..
Από την Κλειτορια είναι, κάτω από τα Καλάβρυτα. Του Παναγή και της κυρα Βαγγελιώς την κόρη πες ότι ψάχνεις. Στου Γιώργη το μπακάλικο από πίσω μένει.Από πού είναι?
Μάλλον το χωριό σου είναι αυτόΑπό την Κλειτορια είναι, κάτω από τα Καλάβρυτα. Του Παναγή και της κυρα Βαγγελιώς την κόρη πες ότι ψάχνεις. Στου Γιώργη το μπακάλικο από πίσω μένει.
Το Βουραϊκο δεν τον ανέφερεςΜάλλον το χωριό σου είναι αυτό
αλήθεια ή ψέμα δεν το ξέρει κανείς μας, αλλά το ποστ πρέπει να σβηστεί.Από την Κλειτορια είναι, κάτω από τα Καλάβρυτα. Του Παναγή και της κυρα Βαγγελιώς την κόρη πες ότι ψάχνεις. Στου Γιώργη το μπακάλικο από πίσω μένει.
Χαχαχαχαχ.όχι δεν χρειάζεταιαλήθεια ή ψέμα δεν το ξέρει κανείς μας, αλλά το ποστ πρέπει να σβηστεί.
Αυτό θα έπρεπε να το ρωτάς εμένα μιας κ μονο εγώ έχω δικαιοδοσία να πωΑπό πού είναι?
Δεν στα 'παν καλά. Του Μήτρου είναι του μπακάλικου....Από την Κλειτορια είναι, κάτω από τα Καλάβρυτα. Του Παναγή και της κυρα Βαγγελιώς την κόρη πες ότι ψάχνεις. Στου Γιώργη το μπακάλικο από πίσω μένει.
Παπαφρυδις κάνα μασάζ και κάνα ανεξάρτητο μουνετο γαμας τυπε , ή μόνο σε ρδελα τον βρεχεις ??@Anna24 εμενα που δε μου αρεσουν τα νυχια του γυπα, θα τα βγαλεις ?
υ/γ το bomber μου αρεσε περισσοτερο![]()
γιατι ρωτας ψωλαριτο, θελεις καμια συμβουλη?Παπαφρυδις κάνα μασάζ και κάνα ανεξάρτητο μουνετο γαμας τυπε , ή μόνο σε ρδελα τον βρεχεις ??
Ψάχνω κάνα αματουρι να δαγκασω και ειπα να ρωτησω κάνα ειδικό μπας και ξέρει να μου πει ....γιατι ρωτας ψωλαριτο, θελεις καμια συμβουλη?![]()
εισαι στο σωστο θρεντακι νομιζω ...η' τσαμπα σαλιαριζεις ?Ψάχνω κάνα αματουρι να δαγκασω και ειπα να ρωτησω κάνα ειδικό μπας και ξέρει να μου πει ....
Την έχω φαει βρε παπαφριδι την Άννα , λες να μπαίνω έτσι ξοφαλτσα στο θρεντ της , ή απλά να ποστάρω σαλιαριζοντας στο θρεντ της για να ανεβαίνουν τα ποστ μου , για λέγε ??εισαι στο σωστο θρεντακι νομιζω ...η' τσαμπα σαλιαριζεις ?![]()
που να ξερω ρε ψωλαριτο τι κανεις εδω μεσα ?Την έχω φαει βρε παπαφριδι την Άννα , λες να μπαίνω έτσι ξοφαλτσα στο θρεντ της , ή απλά να ποστάρω σαλιαριζοντας στο θρεντ της για να ανεβαίνουν τα ποστ μου , για λέγε ??
απ'την Ανω Κατραπακια ειναι η Αννα. Μενει κοντα στη πλατεια,διπλα απ'το καφενειο του κυρ-Αντρεα,εχει ενα μαγαζι οπτικα Τσιμπουκας αναμεσα.Αυτό θα έπρεπε να το ρωτάς εμένα μιας κ μονο εγώ έχω δικαιοδοσία να πω
Οπως ανέφερα λειπω για δέκα μέρες. Τα μυνήματα θα απαντηθούν εν καιρώΡίξε μια ματια στο βιμπερ όμορφη