only milfs
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Ιαν 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Καλημέρα κάποια ενημέρωση για Εβίτα αν ξέρει κανείς???
Ολο ρωτάς για την Εβίτα ποιες έχει η σειρά πού πότε θα ρθει να μας πεις από μόνος σου τι έχειΚαλημέρα κάποια ενημέρωση για Εβίτα αν ξέρει κανείς???
Που την θυμήθηκες τη θρυλική Καλαβρύτων σύντροφε; Εκεί ήταν μέχρι Οκτώβριο του 14, όταν έγινε το πρώτο πέσιμο...Ολο ρωτάς για την Εβίτα ποιες έχει η σειρά πού πότε θα ρθει να μας πεις από μόνος σου τι έχει
Εχεις να κάνεις ενημέρωσή από Καλαβρύτων 28 αν θυμάμαι καλά
Μου θυμίζει σε ένα άλλο θρεντ κάποιος που έγραφε συνέχεια....ζητείται να μου χαρίσουν παλιά παιχνίδια...τον κράζανε όλοι αλλά αυτός εκεί...βράχος...ζητείται παλιά παιχνίδια......!Ολο ρωτάς για την Εβίτα ποιες έχει η σειρά πού πότε θα ρθει να μας πεις από μόνος σου τι έχει
Εχεις να κάνεις ενημέρωσή από Καλαβρύτων 28 αν θυμάμαι καλά
Καλημέρα κύριοι. Επίσκεψη για nuru στην Αγ. Δημητρίου , πάνω κάτω ισχύουν όσα έχουν γραφτεί , εγώ θα καταθέσω ως προσωπική μου άποψη ότι το περίμενα κάπως πιο αισθησιακό... Σαν μασάζ απλά οκ , η κοπέλα εμφανισιακά απλά οκ και αυτή αν και πολύ skinny. Ο χώρος όμως τελείως πρόχειρος...αυτό το στρώμα ..απλά απαράδεκτο. Συμπέρασμα ? Όχι από μένα ειδικά για 100€ ...όχι αν και η κοπέλα τα δίνει όλα ( εκτός από σεξ για να μη γίνει παρερμηνευση). Εκείνο που παρατηρώ στις τελευταίες ενημερώσεις είναι ότι 9 στις 10 αναφορές μιλάνε για 30+20 ...όλοι το ρίξαμε στο φραπέ βλέπω και δεν βλέπω να αλλάζει η κατάσταση δυστυχώς
Τι είπες τώρα φιλαράκι εδώ το έχουν κρατικό μυστικό τα παλικάριαΑγαπητοί συναγωνιστές καλησπέρα. Ειναι εύκολο από κάποιον να μου κάνει συσταση για Εβίτα ή Μαριάννα?
χα χα!!! Εβίτα ή Μαριάννα αν διαβάζετε, ελάτε σε επικοινωνία μαζί μου αν θέλετε να αυξήσετε την πελατεία σας.Τι είπες τώρα φιλαράκι εδώ το έχουν κρατικό μυστικό τα παλικάρια
Συμφωνώ συναθλητή, κι εγώ ψάχνω πληροφορίες για αυτά τα δύο καταστήματα, υποθέτω έχει μέσα ωραία κορίτσια και υπαρχει ενα μυστήριο, απ την άλλη δεν μπορεί ο καθένας να μας εμπιστευτεί από ένα μήνυμα.χα χα!!! Εβίτα ή Μαριάννα αν διαβάζετε, ελάτε σε επικοινωνία μαζί μου αν θέλετε να αυξήσετε την πελατεία σας.
Φυσικά εννοείται θα δείξω ταυτότητα για να μην παρεξηγηθώ και με περάσετε για στρουμφάκι!!!
Αθηνά , Άννυ, Εύα από οτι γνωρίζωΜασατζιο πέραν απο Τόκιο ξέρετε ποια άλλη δουλεύει ;Δεν θέλω να ξαναπάω με αυτόν τον Δράκουλα ξανά!Επισκεψη σε Εύα Φοινικα χθες!Φιλοτημα και ωραια μασαζάκι και μαλακια με τις βυζαρες έξω!Πιο πλαστική απο ποτέ!Αν συνεχίσει κι άλλο έτσι πιστεύω μια κούκλα από σεξ σοπ θα είναι πιο αληθινή!
καρφώνεται κανένα από αυτά?Αθηνά , Άννυ, Εύα από οτι γνωρίζω
εγω με αθηνα που προσπαθησα μεχρι μαλακια και κατεβασμα τα ρουχα στο πενηνταρι αν θυμαμαι,αννυ πιτσιρικα την εκανα νηξη για τσιμπουκι και το απεφυγε αλλα ηταν και η πρωτη φορα μαζι της,αλλη δεν προσπαθησα να λεμε την αληθεια...Για ευα εχουν γραφτει πολλα αλλα εγω οσες φορες πηγα μασαζ δεν εκανε καθοταν στο τραπεζι και εκανε τη διευθυντρια!καρφώνεται κανένα από αυτά?
Poia einai?? Apo crystal