badriver8543
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Οκτ 2015
- Κριτικές
- 1
- Like
- 743
- Πόντοι
- 86
Έγινε φιλε....σε ευχαριστώ πολυ...στειλε μου πμ αυριο όταν μάθεις....και πάλι ευχαριστώ για τον κόπο σου ρε συΘα σας έχω απάντηση έως αύριο αν μπορώ για το τηλέφωνο της
Έγινε φιλε....σε ευχαριστώ πολυ...στειλε μου πμ αυριο όταν μάθεις....και πάλι ευχαριστώ για τον κόπο σου ρε συΘα σας έχω απάντηση έως αύριο αν μπορώ για το τηλέφωνο της
Πάρα πολύ καλά...Το πάει καλά απ’οτι φαίνεται
Έγινε παλι μουναρος;Το πάει καλά απ’οτι φαίνεται
Αν μπορείς στείλε και σε μένα το τηλέφωνο της!!!Θα σας έχω απάντηση έως αύριο αν μπορώ για το τηλέφωνο της
εχουμε καποιο νεοτερο?Αν μπορείς στείλε και σε μένα το τηλέφωνο της!!!
Τίποτα απολύτως!!!εχουμε καποιο νεοτερο?
Στειλε το και σε μένα όταν μπορέσεις ευχαριστώΚαλημέρα.απο χθες απαντάω σε όσους μου έστειλαν μήνυμα.απλα θέλω να ξεκαθαρίσω πως δεν έχει καμία σχέση με το μοντελε κορίτσι που ήταν πριν χρόνια.μιλαμε για plus size bbw πλέον.στο Instagramισως φαίνεται πως είναι κ αν σας στείλει η ίδια φωτογραφία μετά από επικοινωνία.απλα να το ξεκαθαρίσω προς αποφυγήν παρεξηγήσεων
Καλημέρα.απο χθες απαντάω σε όσους μου έστειλαν μήνυμα.απλα θέλω να ξεκαθαρίσω πως δεν έχει καμία σχέση με το μοντελε κορίτσι που ήταν πριν χρόνια.μιλαμε για plus size bbw πλέον.στο Instagramισως φαίνεται πως είναι κ αν σας στείλει η ίδια φωτογραφία μετά από επικοινωνία.απλα να το ξεκαθαρίσω προς αποφυγήν παρεξηγήσεων
Ναι πως έγινε ετσι;πως χάλασε έτσι αυτή![]()
Θα μπορούσες να μου το στείλεις; Σε ευχαριστώ πολυ.Καλημέρα.απο χθες απαντάω σε όσους μου έστειλαν μήνυμα.απλα θέλω να ξεκαθαρίσω πως δεν έχει καμία σχέση με το μοντελε κορίτσι που ήταν πριν χρόνια.μιλαμε για plus size bbw πλέον.στο Instagramισως φαίνεται πως είναι κ αν σας στείλει η ίδια φωτογραφία μετά από επικοινωνία.απλα να το ξεκαθαρίσω προς αποφυγήν παρεξηγήσεων
Τυπε αν ήταν γύφτισσα τώρα θα είχε τουλάχιστον εγγόνια..πως χάλασε έτσι αυτή![]()
Δυστυχώς έτσι είναι όπως το λες. Η παλιά Άξια θα ήταν απλησίαστη για το μέσο πορτοφόλι, κακά τα ψέμματα.Ναι πως έγινε ετσι;