Νέα

Περί πακέτων συνδέσεων, tv, streaming, κλπ

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Like
10.938
Πόντοι
3.556
Τι πακετο εχετε για να βλεπετε μπαλα και ταινιες στο σπιτι;
Πανε κατι χρονια που ειχα την κλασσικη τη Nova με το πιατο και τον αποκ/τη αλλα προφανως εχουν αλλαξει πολλα σημερα.
Μιας και εχω Νετφλιξ, αυτο που θα με ενδιεφερε ειναι μια υπηρεσια streaming μονο για αθλητικα, αν ειναι δυνατο και με το μηνα, μια ματια που εριξα οι κοσμοτε και βονταφον σε υποχρεωνουν για 24μηνο συμβολαιο (μαρκετινγκ λες και ειμαστε στο 1950 :( )
Εναλλακτικα, κατι σε μορφη on-the-go αλλα κατι τετοιο μαλλον φανταζει ανεφικτο η πολυ ακριβο.
Πχ σημερα εχει ματσαρα στην Αγγλια Σιτι-Λιβερπουλ και δεν εχω καποιο πακετο να το δω. Αν μπορουσα να πληρωσω πχ 2-3 ευρω για on-the-go θα με βολευε. Η ακομα καλυτερα εναν μηνα με φουλ καλυψη αθλητικων απο καποιον παροχο πχ κοσμοτε με ενα ευλογο κοστος (πχ 15-20 ευρω)
Αλλα οχι και 24μηνη δεσμευση οπως εχουν τωρα οι παρχοι, το θεωρω απαραδεκτο αυτο
Εσεις τι εχετε και τι θα προτεινατε;

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
83.576
Πόντοι
12.756
OP
OP
Δ
Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Like
10.938
Πόντοι
3.556

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
74.068
Πόντοι
12.756
Σε τι τιμη παιζει η κοσμοτε; Εχεις πιατο; Και τι σου λειπει που το εχει η Νοβα;
20 ευρω και με ιντερνετ και πιατο..η νοβα πηρε απο οτε ισπανικο,γερμανικο και απο το καλοκαιρι πηρε και το αγγλικο μεγαλη μου αδυναμια και εχει και την μιση σαπιολιγκα...
οτε εχει μιση σαπιολιγκα,ιταλικο,τσαμπιονς ληγκ,γιουροπα,κονφερενς,κυπελλο ελληνικο nba,ufc,ολα τα μεγαλα events απο boxing..διαλεγεις και παιρνεις

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
83.576
Πόντοι
12.756
Εάν έχεις καλή ταχύτητα ιντερνετ ψάξου για kodi , τα έχει όλα .
3 μερες εκανε να αλλαξει αβαταρ ... αν μπλεξει με kodi προβλεπω να ειναι ο πρωτος που θα μπει φυλακη για δικαιωματα

OP
OP
Δ
Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Like
10.938
Πόντοι
3.556
20 ευρω και με ιντερνετ και πιατο..η νοβα πηρε απο οτε ισπανικο,γερμανικο και απο το καλοκαιρι πηρε και το αγγλικο μεγαλη μου αδυναμια και εχει και την μιση σαπιολιγκα...
οτε εχει μιση σαπιολιγκα,ιταλικο,τσαμπιονς ληγκ,γιουροπα,κονφερενς,κυπελλο ελληνικο nba,ufc,ολα τα μεγαλα events απο boxing..διαλεγεις και παιρνεις
Αρα θελει 46 ευρω το μηνα και 24 μηνη δεσμευση για να μπορει καποιος να τα εχει ολα ε;
Με κοσμοτε + νοβα

OP
OP
Δ
Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Like
10.938
Πόντοι
3.556
Εννοεις απο το καλοκαιρι που ερχεται η το περασμενο; Βλεπω το σημερινο ματσ το εχει η κοσμοτε

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
74.068
Πόντοι
12.756

John_282

Μέγας
Εγγρ.
26 Οκτ 2021
Κριτικές
10
Like
17.769
Πόντοι
3.846
Κίνηση ματ το αγγλικό από τη Nova,ειδικά από τη στιγμή που CL μπορείς να δεις και από το Mega.Και μεγάλο συν το ότι έχει το Wimbledon.Με το Kodi τι παίζει μύστες,πώς ακριβώς λειτουργεί;Είναι ασφαλές για να βλέπεις κανα ντέρμπι μια στο τόσο & το Wimbledon ή θα σε μπουζουριάσουν;

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
83.576
Πόντοι
12.756
Κίνηση ματ το αγγλικό από τη Nova,ειδικά από τη στιγμή που CL μπορείς να δεις και από το Mega.Και μεγάλο συν το ότι έχει το Wimbledon.Με το Kodi τι παίζει μύστες,πώς ακριβώς λειτουργεί;Είναι ασφαλές για να βλέπεις κανα ντέρμπι μια στο τόσο & το Wimbledon ή θα σε μπουζουριάσουν;
θα σε βάλει στο νοημα ο αθηναιος που το κατέχει τυπε , σε ολα τα διεθνη φορουμ συζητανε μαζι του οι μυστες

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
74.068
Πόντοι
12.756
γαμιολα οτε τα εχασε τα περισσοοτερα..κοντι εχει φιλος μου βλεπει τα παντα ολα..η μαλακια ειναι τα σεταρισματα μετα απο αναβαθμισεις κλπ

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
83.576
Πόντοι
12.756
γαμιολα οτε τα εχασε τα περισσοοτερα..κοντι εχει φιλος μου βλεπει τα παντα ολα..η μαλακια ειναι τα σεταρισματα μετα απο αναβαθμισεις κλπ
παλιομουνοπανο το κανεις να φαινεται δυσκολο για να μην βλεπει ο κόσμος τσαμπα τα αθλητικά και να πληρωνει τους ολιγαρχες του Κουλη..
Απο γαμημενο δεξιο δεν περίμενα κατι καλυτερο

John_282

Μέγας
Εγγρ.
26 Οκτ 2021
Κριτικές
10
Like
17.769
Πόντοι
3.846
Οπότε κατεβάζω μέσα από το smartbox και από εκεί και πέρα πώς βρίσκω τα κανάλια αγώνων με ασφάλεια;

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
74.068
Πόντοι
12.756
παλιομουνοπανο το κανεις να φαινεται δυσκολο για να μην βλεπει ο κόσμος τσαμπα τα αθλητικά και να πληρωνει τους ολιγαρχες του Κουλη..
Απο γαμημενο δεξιο δεν περίμενα κατι καλυτερο
ειναι ρε μαλακα ΕΙΝΑΙ..ενημερωνομαι ακομα και καλοκαιρι θα παρω αποφασεις

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
74.068
Πόντοι
12.756
Οπότε κατεβάζω μέσα από το smartbox και από εκεί και πέρα πώς βρίσκω τα κανάλια αγώνων με ασφάλεια;
αναλογα ποιο εχεις,τι εχεις βαλει κλπ..δεν τα ξερω τα κολπα προσπαθω να τα μαθω απο το φιλο μου...λιγο μανικι μου φανηκε

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
83.576
Πόντοι
12.756
ειναι ρε μαλακα ΕΙΝΑΙ..ενημερωνομαι ακομα και καλοκαιρι θα παρω αποφασεις
μ αρεσει που βαζεις και ραντεβου με τον ευατο σου το ποτε θα παρεις τις αποφάσεις , λες και πρεπει να καλέσεις κανα διοικητικό συμβουλιο μετόχων ..
Η φθινοπωρινη ατζεντα τι έχει στο μενού ? αποφάσεις για την θερμανση του σπιτιου ?

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
74.068
Πόντοι
12.756
μ αρεσει που βαζεις και ραντεβου με τον ευατο σου το ποτε θα παρεις τις αποφάσεις , λες και πρεπει να καλέσεις κανα διοικητικό συμβουλιο μετόχων ..
Η φθινοπωρινη ατζεντα τι έχει στο μενού ? αποφάσεις για την θερμανση του σπιτιου ?
κανα κατομπαλο κανει ενα καλο κοντι..η θα παρω αυτο η θα βαλω και νοβα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom