Σαβουρογάμης
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Μαρ 2022
- Κριτικές
- 11
- Like
- 3.563
- Πόντοι
- 736
κάποια 5 κάποια 6... αλλά τα περισσότερα 5Ξέρουμε τι ώρα γίνεται η αλλαγή για βραδινή βάρδια; φυλής
κάποια 5 κάποια 6... αλλά τα περισσότερα 5Ξέρουμε τι ώρα γίνεται η αλλαγή για βραδινή βάρδια; φυλής
τέτοιο σωματότυπο έχειΕσπασα το κεφαλι μου να καταλάβω ποια λες.
Εννοεις την Χριστίνα Κου, την κολλητή της Αννας Κου. Ρουμάνα είναι νομίζω.
Ωραίο μωρό. Παγοκολωνα.
Byzara dikia ths? Episis menei stin pipa arage?
Ποια Αλίνα??Καλησπέρα σήμερα Αλκιβιάδου 16Α η Αλίνα. Πολύ καλή συμμετοχή δεν κοιτάει χρόνο. Ο Στέλιος (τσάτσος) είχε όρεξη για κουβέντα.
Πάρε απλο με 50 γιατί δεν ιδρώνει την φανέλα!ρε παιδιά καλησπέρα πείτε μου λίγο η καταλεγια τώρα αξίζει να την πάρω? και αν ναι με 100€ πρόγραμμα στο Κασσάνδρας 6 τι θα εχω
Ευχαριστώ φίλε, έφυγε διακοπές η Στέλλα η μου φαίνεταιΠάρε απλο με 50 γιατί δεν ιδρώνει την φανέλα!
Η πιτσιρίκα η ΜολδαβήΠοια Αλίνα??
άστο ρε φίλε πάρε δυο πίτσες καλύτεραΚαλησπέρα συγνώμη αλλά σε ποιον οίκο δουλεύει αυτή η πιτσιρίκα Βανέσα του Μεταξουργείου
Έχει καμιά καλή προσφορά;;άστο ρε φίλε πάρε δυο πίτσες καλύτερα
pizza fan πάντα εγγύηση στη σαπίλαΈχει καμιά καλή προσφορά;;
pizza fan πάντα εγγύηση στη σαπίλα![]()
Ισως ειναι επιφυλακτικες οι κοπελιές με τους πελάτες κ στον χώρο του μπουρδελου νιώθουν ασφαλής.εγω δε καταλαβαινω γιατι δε περνει τη πουτανα εκτος μαγαζιου,ισως δωσει και λιγοτερα θα βγει και περισσότερο κερδισμενη η κοπελα.
Τελειωτικό στις βυζάρες της κάνει ?Βυζάρα πολύ καλή και φυσική.
Πηγές πολλες φορες και σου είπε έτσι η πρώτη φορά πελάτης?Ισως ειναι επιφυλακτικες οι κοπελιές με τους πελάτες κ στον χώρο του μπουρδελου νιώθουν ασφαλής.
Επειδη εξω σε κάποιο χοτελι χωρίς προστασια από τσατσά κ νταβαδογκομενοφυλακες θα μπορούσε κάποιος άνετα να τους βάλει το μαχαίρι στις σφαγιτιδες κ στις καρωτιδες..
Το είχα προτείνει σε κάποια κ μου είπε άσε μας ρε φίλε σε ξέρω κ από χτες...
Τωρα αν δεν εμπνέει εμπιστοσύνη το μούτρο μου ok εκεί πάω πάσο..