dantedmc
Μέγας
- Εγγρ.
- 1 Νοε 2017
- Κριτικές
- 3
- Like
- 11.958
- Πόντοι
- 3.936
Ναι αλλα εαν ειναι καλος...σε γλυτωνει απο μπελαδες.Ο λογιστης χρεωνεται εξτρα.
Ναι αλλα εαν ειναι καλος...σε γλυτωνει απο μπελαδες.Ο λογιστης χρεωνεται εξτρα.
Μου είπε 80 συν 20 συν 20 κτλ...
οταν την ειχες παρει τι βαρος ειχε;Αυτά που θα πω έγιναν πριν ΕΝΑ χρόνο.....είναι από την Κροατία....ελεωνορα λέγεται.....Πιπα με προφυλακτικο...κωλο....όχι χυσια μούρη στόμα....μια ωρα όσες εκτονωσεις μπορείς 100 ευρώ....μετά από μερικούς μήνες δεχόταν και με 80....αλλά πρέπει να την πάρετε τηλέφωνο....δεν έχω άλλη επικοινωνία....
να προσθεσω οτι το βυζι ειναι πραγματικο, διαθεση για πιπα οχι και μεγαλη και οτι η μονη σταση που θα μπορεσεις να κανεις εινατ στα 4 και εκει θα δεις οτι η κοιλια νικαει τα βυζια και φτανει πιο κοντα στο σεντονι.Φιλε αν θες πες μας κατιτι Φαινεται καλο κορμι
Τι κανει τι δεν κανει?
Κωλαρακι παιζει?Cim?ΘΕΛΕΙ ΕΞΤΡΑΔΑΚΙΑ?
Δωσε λιγο ινφο αν προλαβαινεις
Μήπως είναι στούντιο;έχει κάποιος γνώμη αν είναι πραγματικές οι φοτό όπως λέει? 100% αυτο που βλεπεις 693-201-19-06
ναι το τηλέφωνο(αριθμός ) είναι απ' το 1993/4έχει κάποιος γνώμη αν είναι πραγματικές οι φοτό όπως λέει? 100% αυτο που βλεπεις 693-201-19-06
σια βουλγάρα καλό κορμί...αλλά δεν της αρέσει η ''δουλειά''![]()
Έχουμε καμία πληροφορία για αυτό συναγωνιστές;
ειναι η sia ivanka γνωστη απο πιο παλια... η φωτο δε νομιζω να ναι δικη της.
Αλλη η sia και άλλη η ivanka βουλγάρες και οι 2 ..ειναι η sia ivanka γνωστη απο πιο παλια... η φωτο δε νομιζω να ναι δικη της..
σου κανε σκόντο 10 ευρώ....αναδουλειές!Δεν κάνει δηλαδή συναγωνιστές; 70 η ώρα μου είπε και δεν στέλνει φωτο μόνο αυτή που έχει στην αγγελία . Καλημέρα!
70 μου είπε η ώρα 2 φορές πιπα χωρις και τα συναφή..χωρίς κουλούρι. Της ζήτησα φωτο και μου είπε δεν έχω αυτή που βλέπεις στην αγγελία.σου κανε σκόντο 10 ευρώ....αναδουλειές!
Αυτό το ότι δεν έχει φωτό και ότι υπάρχει στην αγγελία δεν μου αρέσει...Μήπως απέχει από την φωτό αυτή αρκετά;70 μου είπε η ώρα 2 φορές πιπα χωρις και τα συναφή..χωρίς κουλούρι. Της ζήτησα φωτο και μου είπε δεν έχω αυτή που βλέπεις στην αγγελία.
αδερφέ την έχω πάρει πριν πολύ καιρό.Αυτό το ότι δεν έχει φωτό και ότι υπάρχει στην αγγελία δεν μου αρέσει...Μήπως απέχει από την φωτό αυτή αρκετά;
Δουλευει στα ίδια στούντιο με την φίλη της σαν Iro αλλά εδώ και καιρό δεν την έχω δει στο πρόγραμμα… Και αυτή κομοδίνο ειναι…Έτσι έχω ακούσει και το ψάχνω
Αν ανακαλύψεις τίποτα σφύρα το γιατί το έχω κάψα το μικρό
ναι το πα η sia ivanka και ενοουσα η φιλη της ivanka καλα το διευκρινησες για οσους δεν ξερουν..Αλλη η sia και άλλη η ivanka βουλγάρες και οι 2 ..
η φώτο είναι της sia (40χρονών +) ανόρεκτη στα 80ευρώ που μας κάνει χάρι!
η ivanka είναι πιο μπαμπάτσικη στα 60 ....και αν την πετύχεις στα καλά της σε στέλνει! βέβαια στο κορμί έχει χαλάσει....δεν εχει σχέση με τις φωτος (προ τριμήνου που την πήρα)
5-10 κιλά παραπάνω από τις φώτο....δεν είχα και ζυγαριά.....αλλά μιλάμε πριν ένα χρόνο.....έκτοτε δεν ξέρω αν παχυνε η αδυνάτισε....δεν την ξαναείδαοταν την ειχες παρει τι βαρος ειχε;
να προσθεσω οτι το βυζι ειναι πραγματικο, διαθεση για πιπα οχι και μεγαλη και οτι η μονη σταση που θα μπορεσεις να κανεις εινατ στα 4 και εκει θα δεις οτι η κοιλια νικαει τα βυζια και φτανει πιο κοντα στο σεντονι.
αν και μου αρεσουν τα 5αρια δεν νομιζω οτι θα ξαναπηγαινα ακομα και αν μειωνε τιμη
Φίλε δεν μιλάω για μενα ούτε για σένα.Τώρα αυτό είναι σαν να λες να αγοράζουμε όλοι skoda, μέχρι να πέσουν οι τιμές στα mercedes…
Ο καθένας φίλε μου ψωνίζει αναλόγως την τσέπη του…
ρε παπάρες παίρνετε μαζί σας μια ζυγαριά στα ραντεβού να βγάζουμε άκρη5-10 κιλά παραπάνω από τις φώτο....δεν είχα και ζυγαριά.....αλλά μιλάμε πριν ένα χρόνο.....έκτοτε δεν ξέρω αν παχυνε η αδυνάτισε....δεν την ξαναείδα