Αθανάσιος Διάκος
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2021
- Like
- 38
- Πόντοι
- 0

Έχουμε καμία πληροφορία για αυτό συναγωνιστές;
Χαχαχα μου το χάλασες τώραΌτι είναι κλειστό το Hilton,κρίμα
Κάνε κράτηση στο Hilton κ τα υπόλοιπα μετάΟχι δεν εχω καταφερει επικοινωνιας μεχρι στιγμης!!! Δεν εχει απαντησει σε κανενα μηνυμα....Εχεις τηλεφωνο??
Υπάρχει κάπου αγγελία της;Εγω περασα πολυ καλα μαζι της παντως δεν ειχα κσνσ παραπονο. Μια φορα ειχα κλεισει 3ωρο πριαμπ εγινε πολεμος. Αντεχει δυνατο σφυροκοπημα, γερο σασμαν και πολυ ωραιο κωλο και στηθος για απο πλαγια που μσ τη συγκεκριμενη κορασιδα μου αρεσε πολυ. Οπως ειπα δε ξερω αν το εχει στα 60 ακομη εχω να τη δω πολυ καιρο
Λιμουζίνα τη φέρνει;Ναι 600ευρω το μισαωρο σε σουιτα του Hilton μονο.
Εσυ ξερεις κατι αλλο?
και μονο που ζητουσε προκαταβολη με paysafe κτλ, οταν ειχα μιλησει μαζι της, απλα δεν πλησιαζω....εχει βάλει και τιμοκατάλογο,έχει δοκιμάσει κανείς????
www.instagram.com
η φωτο ειναι εξαιρετικη![]()
Έχουμε καμία πληροφορία για αυτό συναγωνιστές;
ειναι η sia ivanka γνωστη απο πιο παλια... η φωτο δε νομιζω να ναι δικη της..η φωτο ειναι εξαιρετικη
Στρατηγέ μου, ευπειθώς αναφέρω ότι είναι μουναρος αλλά όντως κομοδίνο στο κρεβάτι.Μεγάλη φόλα
Αν ξέρει κάποιος η φίλη της η Φούλα που δουλεύει και με τι όνομα θα το εκτιμούσα
Aα ! Αυτη η απαραδεχτη Βουλγαρα ειναιη φωτο ειναι εξαιρετικη
Εμφανισιακά είναι σαν body builder αλλά στο πιο αδύνατο. Αν μου έλεγε πως ήταν αγοράκι πριν δε θα μου έκανε εντύπωση. Όσον αφορά το service τώρα από τα καλύτερα deepthroat που μου έχουν κάνει ποτέ. Επίσης πολύ ευγενική και δεκτική σε όλα.Καλησπερα!ρε παιδες,το ψηνω για νεραιδα1234,αλλα δεν βρισκω καμια κριτικη.υπαρχει καποιος να πει μια γνωμη;επισης στις φωτο τη βλεπω λιγο νταυραντισμενη,δε παιζει να ειναι πρωην αγορακι;ευχαριστω εκ των προτερων!
Τώρα αυτό είναι σαν να λες να αγοράζουμε όλοι skoda, μέχρι να πέσουν οι τιμές στα mercedes…Μάγκες θερμή παράκληση - πρόταση.
Να σταματήσουμε να γαμαμε βίζιτες γενικά και να πηγαίνουμε μόνο στα μπουρδέλα με 20-30€.
Οι τιμές έχουν φτάσει στα 170€ και με Κόλο ξεπερνάνε τα 200€. Ημαρτον.
Πάμε να φτιάξουμε το κίνημα ΓΑΜΑΜΕ ΠΛΕΟΝ ΣΤΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΠΕΣΟΥΝ ΟΙ ΤΙΜΕΣ.
Όταν πάνε στα 100€ το βλέπουμε....
Δεν κάνει δηλαδή συναγωνιστές; 70 η ώρα μου είπε και δεν στέλνει φωτο μόνο αυτή που έχει στην αγγελία . Καλημέρα!Aα ! Αυτη η απαραδεχτη Βουλγαρα ειναι
Έτσι έχω ακούσει και το ψάχνωΣτρατηγέ μου, ευπειθώς αναφέρω ότι είναι μουναρος αλλά όντως κομοδίνο στο κρεβάτι.
Η φίλη της που την έχω μπανίσει κι εγώ όντως δουλεύει;
μακρυα αδερφε απ αυτηνΔεν κάνει δηλαδή συναγωνιστές; 70 η ώρα μου είπε και δεν στέλνει φωτο μόνο αυτή που έχει στην αγγελία . Καλημέρα!
Μου είπε 80 συν 20 συν 20 κτλ...Καλημέρα έχω στείλει στο βιπερ κ περιμένω να μου πει τιμη κτλ
Καλησπέρα,δεν θα την έλεγα και θρεφτάρι μάλλον λίγο καμπυλωτή
Ποιο ειναι το προβλημα ? Πας μαζι με τον λογιστη σου κι αν δεν σ αρεσει την πηδαει ο λογιστης. !!!!!Μου είπε 80 συν 20 συν 20 κτλ...
Ο λογιστης χρεωνεται εξτρα.Ποιο ειναι το προβλημα ? Πας μαζι με τον λογιστη σου κι αν δεν σ αρεσει την πηδαει ο λογιστης. !!!!!