Καλησπέρα, νωρίς το απόγευμα πέτυχα επιτέλους μετά από καιρό την Εβελίνα. Ολα ωραία, δεν άντεξα όμως για πολύ μετά από την πιπαρα της. Να είναι καλά το κορίτσι
Καλησπέρα στην παρέα ,μετά από αποχή τριών χρόνων από μεταξουργειο ,μπήκα στο τρυπακι για εξόρμηση στην downtown ζούγκλα του σεξ ,έχετε να προτείνεται κάποιες αξίες κοπέλες με τιμιο φυσικό μπούστο;
Ρε μάγκες, έχει πάρει κανείς τη Κορίνα από 65Β που επέστρεψε προσφάτως (σκίννυ μελαχροινή μικρόβυζη που συνήθως παίζει μαζί με Άννα-μαρία);
Αν ναι, λέει τίποτα μέσα;
Ισως ειναι επιφυλακτικες οι κοπελιές με τους πελάτες κ στον χώρο του μπουρδελου νιώθουν ασφαλής.
Επειδη εξω σε κάποιο χοτελι χωρίς προστασια από τσατσά κ νταβαδογκομενοφυλακες θα μπορούσε κάποιος άνετα να τους βάλει το μαχαίρι στις σφαγιτιδες κ στις καρωτιδες..
Το είχα προτείνει σε κάποια κ μου είπε άσε μας ρε φίλε σε ξέρω κ από χτες...
Τωρα αν δεν εμπνέει εμπιστοσύνη το μούτρο μου ok εκεί πάω πάσο..
Ισως ειναι επιφυλακτικες οι κοπελιές με τους πελάτες κ στον χώρο του μπουρδελου νιώθουν ασφαλής.
Επειδη εξω σε κάποιο χοτελι χωρίς προστασια από τσατσά κ νταβαδογκομενοφυλακες θα μπορούσε κάποιος άνετα να τους βάλει το μαχαίρι στις σφαγιτιδες κ στις καρωτιδες..
Το είχα προτείνει σε κάποια κ μου είπε άσε μας ρε φίλε σε ξέρω κ από χτες...
Τωρα αν δεν εμπνέει εμπιστοσύνη το μούτρο μου ok εκεί πάω πάσο..