You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Aftos_Eimai
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Φεβ 2021
- Like
- 753
- Πόντοι
- 81
Kalispera!!! Kapoios pou na exei paei ke Jessica apo Fokaias 25 na dwsei plirofories? Efxaristw!!!
Τζούναξ
Μέγας
- Εγγρ.
- 7 Ιουλ 2017
- Κριτικές
- 30
- Like
- 19.567
- Πόντοι
- 4.646
Μύστη μου, σου κρατάει κι εσένα μούτρα που δεν τη γάμησες?Κατάθεση σήμερα το απόγευμα στην Άναμπελ στο Ιάσονος 32 όροφος. Ο πεζόδρομος ήταν άδειος και η κίνηση στα μαγαζιά ήταν ελάχιστη. Η κορασίδα φορούσε ένα σέξι εφαρμοστό ολόσωμο δικτυωτό και ήταν σκέτη καύλα.
Δε την γάμησα. Της έκανα όμως ενα mouth fucking και τα άδειασα όλα μέσα στο στόμα της.
......................................
Με εμένα εκνευρίζεται πάντα στο τέλος της ΑΚΑΠΟΤΗΣ στοματικής συνεδρίας
γιατί την αντιμετωπίζω σαν χυσοδοχείο.

Επίσης, τώρα που λείπει η βλαμμένη βουλγάρα τσα2, η Γκαλίνα, πιστεύω
ότι αξίζει να ενισχύσουμε την ευγενική Ελληνίδα τσα2 της Άνναμπελ.

Τζούναξ
Μέγας
- Εγγρ.
- 7 Ιουλ 2017
- Κριτικές
- 30
- Like
- 19.567
- Πόντοι
- 4.646
Ξύλο στη βρωμερή Ελλεηνίδα!Ξύλο αποψε στο Μετάξι.. Ένας νταβάς έριξε αρκετά κλοτσομπουνιδια σε μια μαύρομαλλα πιτσιρικά.! Το σκηνικό έγινε μπροστά από το καφενείο..
kiriakoboy
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 704
- Πόντοι
- 86
Και να δώσεις το 10άρικο πως θα το ξέρει η τσα2 αφού θα είσαι μέσα στο δωμάτιο για να μην ενοχλήσει;Ρε παιδιά, ξαναπήγα σήμερα Διδύμου 22 για την Μαριάννα γιατί η επανάληψη είναι μήτηρ μαθήσεως.
Πρέπει να έκατσα γύρω στο 15λεπτο+ μέσα, και κάποια φάση η υπηρεσία χτύπησε πόρτα, όλα καλά λέω είμαι αρκετή ώρα μέσα, τελειώνω βγαίνω και μου λέει η τσα2
"Άμα θες να κάθεσαι πιο πολύ μέσα δίνε κανένα 10άρικο στο κορίτσι βρε αγόρι, γιατί εγώ δεν θέλω να ενοχλώ και να χτυπάω την πόρτα", της είπα ότι δεν με ενοχλεί να χτυπήσεις γιατί και εγώ χάνω την αίσθηση της ώρας. "Δεν μου αρέσει εμένα να ενοχλώ, μου κάνει κτλπ."
Τι παίχτηκε, με είδε 2η μέρα σερί και λέει μήπως του φάμε κανένα 10άρικο, βέβαια μου είπε να τα δώσω στην κοπέλα, χθες καμία ενόχληση και σήμερα με άνεση χρόνου όπως και η Μαριάννα δεν την βλέπω να βιάζεται, ίσα ίσα... Απλά και εγώ δεν μπορώ να είμαι με το ρολοι στο χέρι ας ρίξει δύο χτύπους στο κάτω κάτω και ας δώσει 2-3 λεπτά να τελειώσουμε και να την κάνουμε. Πρώτη φορά ακούω κάτι τέτοιο και μου έκανε εντύπωση...
Η Μαριάννα μια χαρά για ακόμη μια φορά, σκόπευα να πηδήξω και δεύτερο γύρο αλλού, αλλά έφυγα γεμάτος και άδειος ταυτόχρονα.![]()
Wolfman 42
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Οκτ 2019
- Like
- 2.388
- Πόντοι
- 456
Έως πέρυσι το καλοκαίρι στους παλιούς καλούς πελάτες έκανε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο στόμα! Φέτος το σταμάτησε;.
Φυλής 56 Βίκυ ξανθιά με κανονικό ωραίο σώμα, μικρό βυζι, σε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.
Διαγραμμένο μέλος 210424
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 7 Αυγ 2021
- Like
- 7.672
- Πόντοι
- 2.356
εγω δε καταλαβαινω γιατι δε περνει τη πουτανα εκτος μαγαζιου,ισως δωσει και λιγοτερα θα βγει και περισσότερο κερδισμενη η κοπελα.Υπάρχουν κ χειρότερα. Τύπος έκλεισε για όλη την βάρδια κοπέλα στην φωκαιας. Την κράτησε όλο το 7ωρο. Έκλεισαν τα φώτα κ την πόρτα. Άντε να έριξε ένα ή δυο. Κατά τα λοιπά μιλούσαν παρήγγειλαν φαΐ κλπ. Κ να καταλάβω την ώρα ή το 40λεπτο. Αλλά 7 ώρες;;; Στην φωκαιας;;;
Wolfman 42
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Οκτ 2019
- Like
- 2.388
- Πόντοι
- 456
Αν την πήγαινε στο Χίλτον θα του κόστιζε τα μισά λεφτά από όσα έδωσε για να την απολαμβάνει μέσα στην τρύπα της Φωκαίας!
Helluvatime
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2021
- Κριτικές
- 95
- Like
- 18.326
- Πόντοι
- 13.626
Έλα ντε, ότι μου είπε σας λέω. Αν ήθελα περισσότερο χρόνο θα πλήρωνα, ας χτυπήσει στα 12-13 λεπτά και όλα καλά, μην μου το λες μετά...γιατί ούτε ξυπνητήρι έχω στο πουλί μου, άμα με άφηνε θα την πήδαγα κάνα μισάωρο, απλά χρησιμοποιώ όλο τον χρόνο μέχρι το χτύπημα.Και να δώσεις το 10άρικο πως θα το ξέρει η τσα2 αφού θα είσαι μέσα στο δωμάτιο για να μην ενοχλήσει;
Διαγραμμένο μέλος 210424
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 7 Αυγ 2021
- Like
- 7.672
- Πόντοι
- 2.356
θα εβγαζε και αυτη περισσότερα χωρις τη προμηθεια του μαγαζιουΑν την πήγαινε στο Χίλτον θα του κόστιζε τα μισά λεφτά από όσα έδωσε για να την απολαμβάνει μέσα στην τρύπα της Φωκαίας!
Διαγραμμένο μέλος 206162
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Μαΐ 2021
- Κριτικές
- 5
- Like
- 305
- Πόντοι
- 280
ο γκομενος δεν αραζε σημερα απεξω? ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΚατάθεση σήμερα το απόγευμα στην Άναμπελ στο Ιάσονος 32 όροφος. Ο πεζόδρομος ήταν άδειος και η κίνηση στα μαγαζιά ήταν ελάχιστη. Η κορασίδα φορούσε ένα σέξι εφαρμοστό ολόσωμο δικτυωτό και ήταν σκέτη καύλα.
Δε την γάμησα. Της έκανα όμως ενα mouth fucking και τα άδειασα όλα μέσα στο στόμα της.
Μετά πήγα στο φούρνο και έφαγα μια πάστα σοκολατίνα για να πάρω δυνάμεις.
Καβάλησα το μηχανάκι και πήγα στο Εξηκίου 18 όπου δούλευε η Σαμπίνα. Τρομερό μωρό το κορίτσι μας !
Της ρούφηξα όλο το μουνόζουμο και δεν άφησα τίποτα για εσάς. Λεπτομέρειες στην κριτική.
Στην κριτικη πιθανοτατα θα υπαρχει και φωνητικο αρχειο με τα βογγητα της οταν καβαλουσε το καυλι μου .![]()
msakis
Μέγας
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2017
- Κριτικές
- 20
- Like
- 12.677
- Πόντοι
- 4.546
Αν την πήγαινε στο Χίλτον θα του κόστιζε τα μισά λεφτά από όσα έδωσε για να την απολαμβάνει μέσα στην τρύπα της Φωκαίας!
Συμφωνώ απόλυτα αλλά για να έκλεινε σουίτα στο Χίλτον πρώτα έπρεπε να πάρει άδεια από τον φίλο μου τον Σαββίδη που το χει κάνει πριβέ κλαμπ.. οπότε ποιός παίζει την ζωή του κορώνα γράμματα στις μέρες μας για ένα γαμήσι...
konstantinavasileiou54
Νέο Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Απρ 2022
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
ρε παιδιά καλησπέρα πείτε μου λίγο η καταλεγια τώρα αξίζει να την πάρω? και αν ναι με 100€ πρόγραμμα στο Κασσάνδρας 6 τι θα εχω
Διανοούμενος
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 28 Ιαν 2021
- Κριτικές
- 36
- Like
- 33.769
- Πόντοι
- 11.096
Διάβασε κριτικές. Εμενα όπως και πολλους άλλους συναγωνιστές μας έχει φωλιάσει. Είναι με τις ώρες της.Αυτη η Ιζαμπελα η Δηθεν σαντορινια παιδια τον δεχεται απο πισω στα 4 χωρις μα και μου ;
Aftos_Eimai
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Φεβ 2021
- Like
- 753
- Πόντοι
- 81
Καλημέρα αδερφέ! Παίρνει καλές πίπες η κοπέλα?Kαλή είναι με μόνο κακό ότι ξεκινάει χωρίς προκαταρκτικά κατευθείαν πίπα το παλεύει μέσα με καλό στοματικό αφήνει σάλια να τρέχουνε ελεύθερο στοματικό αν θές και γενικότερα συμμετέχει δεν είναι έπιπλο.
Ναι καλή είναιΚαλημέρα αδερφέ! Παίρνει καλές πίπες η κοπέλα?
Aftos_Eimai
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Φεβ 2021
- Like
- 753
- Πόντοι
- 81
Ναι καλή είνα
Byzara dikia ths? Episis menei stin pipa arage?Ναι καλή είναι
Αθανάσιος Διάκος
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2021
- Like
- 38
- Πόντοι
- 0
Ξέρουμε τι ώρα γίνεται η αλλαγή για βραδινή βάρδια; φυλής
Βοργιας
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Ιαν 2015
- Κριτικές
- 4
- Like
- 1.901
- Πόντοι
- 206
Ποια Αλινα ρε τυπεΚαλησπέρα σήμερα Αλκιβιάδου 16Α η Αλίνα. Πολύ καλή συμμετοχή δεν κοιτάει χρόνο. Ο Στέλιος (τσάτσος) είχε όρεξη για κουβέντα.
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 83
- Εμφανίσεις
- 9K
- Απαντήσεις
- 77
- Εμφανίσεις
- 17K
- Κλειδωμένο
- Μόνιμο
- Απαντήσεις