Anna24
Call-Girl
- Εγγρ.
- 29 Ιαν 2022
- Like
- 28.277
I'm sure u enjoy a challengeΓια να τα πούμε πρέπει πρώτα να βρω το τηλέφωνο σου![]()
I'm sure u enjoy a challengeΓια να τα πούμε πρέπει πρώτα να βρω το τηλέφωνο σου![]()
Πήρα φωτιά ρε παιδιά ή είναι κόκκινες οι φώτοΚαλησπέρα στη παρέα για να μην ξεχνιομαστε![]()
Τι όμορφη κοπέλα!Καλησπέρα στη παρέα για να μην ξεχνιομαστε![]()
Ήδη είχαν προλάβει να την δουν πριν ανοίξει τις κριτικές ! Έτσι μπήκαν πολλές μαζίμε τόσες καλές κριτικές η Άννα πλέον δεν θα προλαβαίνει
" αστους να λένε" Άννα !!Οσοι έχετε φάει τα λυσσακα σας οτι οι κριτικές π μ γράφουν είναι ανειλικρινεις πάρτε τα αρνητικά σας βαιμπς κ σε αλλη Παραλία του κυβερνοχώρου παρακαλώ.
I've never in my life begged for hand outs of any kind κ οτι υπονοείται με θίγει πολύ. Καλη μέρα σε όλους
Τώρα τις είδα .... μουναρα είσαιΚαλησπέρα στη παρέα για να μην ξεχνιομαστε![]()
Ετοιμόλογη Άννα !! Καλό αυτό , δείχνει διάθεσηΩραία να τις αλληλοπαιζετε κιόλας να είναι πιο spicy
Τι μαλλιά είναι αυταΤώρα τις είδα .... μουναρα είσαι
Μα.προφανώς αφού εξαρχής μπήκα στην διαδικασία να ζητησω να μ ανοίξει καρτέλα επειδή μ.είχε ζητηθεί από πολλούς!Ήδη είχαν προλάβει να την δουν πριν ανοίξει τις κριτικές ! Έτσι μπήκαν πολλές μαζί
Λέιζερ επειγόντωςΕγώ φοράω γυαλιά αλλά μάλλον ανέβηκε η μυωπία
Δεν έχω λεφτά φίλε....θα κάνω αυτό που είπε η Άννα...θα πάω να πάρω το επίδομα και θα την συναντήσω.....το θέμα είναι ότι δεν θα βλέπω τι κριτική να γράψω μετά ....τι φόραγε πρόσωπο σώμα κτλΛέιζερ επειγόντως![]()
Μην ανησυχείς. Σταδιακά θα επιστρέψει η όραση. Το καλό σεξ είναι φάρμακο.Δεν έχω λεφτά φίλε....θα κάνω αυτό που είπε η Άννα...θα πάω να πάρω το επίδομα και θα την συναντήσω.....το θέμα είναι ότι δεν θα βλέπω τι κριτική να γράψω μετά ....τι φόραγε πρόσωπο σώμα κτλ![]()
Θα δω το φως μου με την Άννα!!!!!!!!!Μην ανησυχείς. Σταδιακά θα επιστρέψει η όραση. Το καλό σεξ είναι φάρμακο.
Θόλωσε απ' την κωλαρα σου ο άνθρωπος....Βρε αγάπη στην υπογραφή μ. Με ξεπερνάει π ακόμα ρωτάτε μερικές φορές χαχαχα
Για μένα λέτε....οκ επειδή είστε καλά ατομα δεν θα πω κάτι.....το τηλέφωνο σου θέλω μαζί με την θήκηΘόλωσε απ' την κωλαρα σου ο άνθρωπος....
Δεν καταλαβαίνω κάποιες κοπέλες, μαζί και την Αννούλα, γιατί μοστράρουν την 《πύλη του Παραδείσου》ενώ δεν σ' αφήνουν να την ανοίξεις...Καλησπέρα στη παρέα για να μην ξεχνιομαστε![]()
Για να μπορείτε να φανταστείτε την θεα όταν ανοίγει η αλλη πύλη του παραδείσουΔεν καταλαβαίνω κάποιες κοπέλες, μαζί και την Αννούλα, γιατί μοστράρουν την 《πύλη του Παραδείσου》ενώ δεν σ' αφήνουν να την ανοίξεις...
κοπελια εχεις και γκομενο ? πως τους προλαβαινεις ολους μαζι ?Τα μυνήματα είναι στην κυριολεξία δεκάδες
Λίγη υπομονή παρακαλώ, έχω κ μια ζωή
Μία είναι η πύλη του παραδείσου. Η άλλη είναι της κολάσεως...Για να μπορείτε να φανταστείτε την θεα όταν ανοίγει η αλλη πύλη του παραδείσου![]()
Εχω δεν έχω τα προσωπικά μ είναι δικός μ λογαριασμός. Αλλά ας ρωτήσουμε κ το 80% του φόρουμ πως προλαβαίνουν τις γυναίκες τους while we're at itκοπελια εχεις και γκομενο ? πως τους προλαβαινεις ολους μαζι ?