You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη
- Μέλος που άνοιξε το νήμα TSONTAKIAS
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 71K
- Εμφανίσεις 10M
-
- Ετικέτες
- θεσσαλονίκη
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 29 άτομα (5 μέλη και 24 επισκέπτες)
gagarin
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 2 Αυγ 2007
- Κριτικές
- 10
- Like
- 10.498
- Πόντοι
- 7.095
Νο pain no FunΈκανες μαζί του τσάρκες αλλά ούτε το nickname του δε θυμάσαι καλά....
Το τηλέφωνό που έχεις αποθηκευμένο πιθανότατα δεν ισχύει....
Οπότε και να σου στείλω αυτό που ζητάς, δε θα σε βοηθήσει...
μασαζοtester
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιουλ 2010
- Like
- 2
- Πόντοι
- 0
Εχεις δίκιο,μέτα απο τόσα χρόνια το ξέχασα...μπορεις να ανατρέξεις στο ιστορικο των μυνηματων μου παντως για να δεις αν γνωριζα τον HouseΝο pain no Fun
ΧιλιοειπωμέναΤόκιο ρε φιλε. 30+20+20+20+20 δε ξέρω πόσες φορές και από κρέας τίποτα. Χαχαχαχα. Στην Αθήνα με 120 την έκανες σουρωτήρι. Φτωχομάνα γαμώ τη γκίνια μας.
premium1969
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Φεβ 2011
- Κριτικές
- 4
- Like
- 766
- Πόντοι
- 86
Καλημέρα, μπορείτε να δώσετε περιγραφή , εμφάνιση , ηλικία. Έχω να πάω 2-3 μήνες στη Μαριάννα και δεν της πέτυχα εκεί. Ευχαριστώ..Aφροδίτη
only milfs
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Ιαν 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Καλησπέρα
Υπάρχει κάτι αξιόλογο στην Εβίτα;;;
Υπάρχει κάτι αξιόλογο στην Εβίτα;;;
Παρε τηλ θα σε πουνΚαλημέρα, μπορείτε να δώσετε περιγραφή , εμφάνιση , ηλικία. Έχω να πάω 2-3 μήνες στη Μαριάννα και δεν της πέτυχα εκεί. Ευχαριστώ..
ALEX5555
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Ιαν 2018
- Like
- 1.809
- Πόντοι
- 206
Ναι υπάρχει κι αυτή η λύση..................Παρε τηλ θα σε πουν
premium1969
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Φεβ 2011
- Κριτικές
- 4
- Like
- 766
- Πόντοι
- 86
Ευχαριστώ . Ελπίζω ο κ.Παναγιωτης να έχει μάθει να γίνετε ποίο περιγραφικός και όχι λιγομίλητος.Παρε τηλ θα σε πουν
Γλειφομουνακιας
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Φεβ 2006
- Like
- 612
- Πόντοι
- 81
Καλησπέρα .... επίσκεψη στην Βαλεντίνα που για λίγες μέρες θα είναι σε δικό της χώρο πρώην λαδοκορη σε Μάγκι και Μαριάννα πλέον ανεξάρτητη .
Η κοπέλα από το τηλέφωνο που μιλήσαμε ήταν άψογη οτι και αν ρώτησα μου απαντήθηκε χωρίς δισταγμούς όπως γίνετε συνήθως από άλλες του χώρου . Όταν έφτασα με υποδέχτηκε με χαμόγελο και πολύ ευδιάθετη . Το δωματιο και το μπανιο αλλα και το υπόλοιπο σπίτι πεντακάθαρα και η πετσέτα μοσχοβολούσε και τα σεντόνια άψογα.
Στα του αγώνα : GFE τα πάντα όλα εκτός κώλου μια ωρα γεματη απο μασάζ , πίπες , γλυφομουνι, σεξ σε ότι στάση ήθελα , μετά το τέλος σχεδον κανένα τέταρτο μιλούσαμε περί ανέμων και υδάτων .
Η κοπέλα μελαχροινη με πιασιματακια καθαρή πάνω απ όλα με το χαμόγελο και ακομπλεξαριστεί ... Σίγουρα με έκανε πελάτη της
Τιμη : 80 για μια ωρα η 100 με δυο χέρια
kanesex.com
Η κοπέλα από το τηλέφωνο που μιλήσαμε ήταν άψογη οτι και αν ρώτησα μου απαντήθηκε χωρίς δισταγμούς όπως γίνετε συνήθως από άλλες του χώρου . Όταν έφτασα με υποδέχτηκε με χαμόγελο και πολύ ευδιάθετη . Το δωματιο και το μπανιο αλλα και το υπόλοιπο σπίτι πεντακάθαρα και η πετσέτα μοσχοβολούσε και τα σεντόνια άψογα.
Στα του αγώνα : GFE τα πάντα όλα εκτός κώλου μια ωρα γεματη απο μασάζ , πίπες , γλυφομουνι, σεξ σε ότι στάση ήθελα , μετά το τέλος σχεδον κανένα τέταρτο μιλούσαμε περί ανέμων και υδάτων .
Η κοπέλα μελαχροινη με πιασιματακια καθαρή πάνω απ όλα με το χαμόγελο και ακομπλεξαριστεί ... Σίγουρα με έκανε πελάτη της

Για σοβαρούς κυρίους
Αναλαμβάνω να προσφέρω μια μυσταγωγική συνάντηση για σοβαρούς κυρίους που ενδιαφέρονται να χαλαρώσουν. Εχω δικό μου χώρο. Οι επισκέψεις μπορούν να γίνουν σε ξενοδοχείο της επιλογής σας. Μπορείτε να με καλείτε καθημερινά από το πρωί μέχρι αργά το απόγευμα. 6985 - 995 . 711

Τελευταία τροποποίηση:
Ειναι ακομα, ναι.Ξερει κανεις αν η Αθηνα ειναι ακομη στο μασατζιο?
GALLAS
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 4 Μαΐ 2017
- Κριτικές
- 51
- Like
- 6.505
- Πόντοι
- 7.636
Καλημέρα, μπορείτε να δώσετε περιγραφή , εμφάνιση , ηλικία. Έχω να πάω 2-3 μήνες στη Μαριάννα και δεν της πέτυχα εκεί. Ευχαριστώ..
Παρε τηλ θα σε πουν
Υπάρχει κάποιος να με κάνει κονέ να πάω "Μαριάννα"....σα ζητιανάκι κάνω....αλλά δεν έχω πρόσβαση εκεί!!Ναι υπάρχει κι αυτή η λύση..................
Όποιος σύντεκνος με έχει εμπιστοσύνη τον ευχαριστώ εκ των προτέρων!!
championagain79
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Σεπ 2018
- Κριτικές
- 1
- Like
- 994
- Πόντοι
- 86
Χωρίς να χρειάζεται να γράψω πολλές λεπτομέρειες, να δώσω απλά το "πράσινο φως" για την Ίριδα στο Crystal. Κατ' εμέ, το κορίτσι έχει όλο το πακέτο για τη συγκεκριμένη δουλειά.
Nikiforos70
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Μαρ 2021
- Like
- 28
- Πόντοι
- 0
Βγάζει!ΦΙΛΕ Μ ...αν θελειs μπορειs να μαs πειs η ΣΤΕΦΑΜΙΑ ΑΠΟ LUXURI αν βγαζει τα ρουχα τηs στο δευτερο μεροs ???
Nikiforos70
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Μαρ 2021
- Like
- 28
- Πόντοι
- 0
Μόνο μαλακία....Παιδιά καλησπέρα. Σε αυτα τα μασατζιδικα πηδάμε κι όλας; Με ενδιαφέρει η Στεφανία από luxury Εύοσμο. Παίζει σεξ ή μόνο μαλακία;
Για να ενημερωσω από προσωπική εμπειρία πριν 2 μέρες από την ίριδα έκανε μόνο προγραμμα μασάζ τίποτα άλλο !! Τέλος απόδειξη 30€Χωρίς να χρειάζεται να γράψω πολλές λεπτομέρειες, να δώσω απλά το "πράσινο φως" για την Ίριδα στο Crystal. Κατ' εμέ, το κορίτσι έχει όλο το πακέτο για τη συγκεκριμένη δουλειά.
level1991
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Νοε 2021
- Κριτικές
- 7
- Like
- 1.821
- Πόντοι
- 481
πως σε ενδιαφερει δλδ?εδω δεν ξερεις τι κανεις μεσα και ποια ειναι αυτη και λες σε ενδιαφερει η συγκεκριμενηΠαιδιά καλησπέρα. Σε αυτα τα μασατζιδικα πηδάμε κι όλας; Με ενδιαφέρει η Στεφανία από luxury Εύοσμο. Παίζει σεξ ή μόνο μαλακία;
Tabmok99
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Απρ 2020
- Like
- 205
- Πόντοι
- 20
Καλησπέρα .... επίσκεψη στην Βαλεντίνα που για λίγες μέρες θα είναι σε δικό της χώρο πρώην λαδοκορη σε Μάγκι και Μαριάννα πλέον ανεξάρτητη .
![]()
Για σοβαρούς κυρίους
Αναλαμβάνω να προσφέρω μια μυσταγωγική συνάντηση για σοβαρούς κυρίους που ενδιαφέρονται να χαλαρώσουν. Εχω δικό μου χώρο. Οι επισκέψεις μπορούν να γίνουν σε ξενοδοχείο της επιλογής σας. Μπορείτε να με καλείτε καθημερινά από το πρωί μέχρι αργά το απόγευμα. 6985 - 995 . 711kanesex.com
Έχω μπερδευτεί πολύ με τις κριτικές της συγκεκριμένης ! Το 2019 ηταν "μέτρια" κάπου αργότερα "απαράδεκτη" .
Ξέρω οτι δεν υπάρχει πλήρης αντικειμενικότητα εδώ αλλά βλέπω 2 άκρα !
Για άλλη δεν λέμε το επιβεβαίωσα με το τηλέφωνο στο search !