μπενφικα λιβερπουλ κ σουβλακια η μπουρδελοτσαρκα κ φθηνο κωλοτρυπιδι του 10ρικουΈ
Εχουμε καί εναλλακτικές λύσεις!! π.χ. Μάντσεστερ Σίτυ-Ατλέτικο, σουβλάκια, φυλάμε τό 20άρικο, και μαζί μέ αυτό τής Πέμπτης σύν κατιτίς ακόμα, πάμε μασάζ ή στούντιο!!μπενφικα λιβερπουλ κ σουβλακια η μπουρδελοτσαρκα κ φθηνο κωλοτρυπιδι του 10ρικου?
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Διαγραμμένο μέλος 140651
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Αυγ 2013
- Like
- 84
- Πόντοι
- 0
Φθηνό του 10ρικου αλλά που;μπενφικα λιβερπουλ κ σουβλακια η μπουρδελοτσαρκα κ φθηνο κωλοτρυπιδι του 10ρικου?
Aftos_Eimai
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Φεβ 2021
- Like
- 753
- Πόντοι
- 81
Αδερφέ αξίζει να πάω αύριο? Παίρνει καλές πίπες?Χαχαχαχα καλημέρα.
Με συγχωρείς που γελάω , θα εξηγήσω… δουλεύει πρωινή βάρδια όπως μου απάντησαν μια-δυο σελίδες πίσω και τώρα πίνω καφέ και ετοιμάζομαι για εξόρμηση στην συγκεκριμένη. Ξύπνησα με πρωινές ορέξεις
Naruto
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 11 Οκτ 2010
- Κριτικές
- 21
- Like
- 1.834
- Πόντοι
- 3.177
Για τα δικά μου γούστα , ήταν μια χαρά όλα.δεν έκλαψα τα λεφτά μου.Αδερφέ αξίζει να πάω αύριο? Παίρνει καλές πίπες?
George Alpha
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 24 Φεβ 2018
- Like
- 8.145
- Πόντοι
- 1.056
ynwaμπενφικα λιβερπουλ κ σουβλακια η μπουρδελοτσαρκα κ φθηνο κωλοτρυπιδι του 10ρικου?
Ξέρεις κανένας?Καλησπέρα!! Η Αντριαννα πρώην Βερόνικα από το Φώκαιας 13 ξέρουμε που δουλεύει. Το Φωκαιας 13 είναι κλειστό τις πρωινές ώρες.
Σήμερα ξέρουμε αν δουλεύει απόγευμα?Η Σαμπίνα στο Εξηκιου 18γ σήμερα δουλεύει απόγευμα?
Aftos_Eimai
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Φεβ 2021
- Like
- 753
- Πόντοι
- 81
Elefthero? Fysikes vyzares?Για τα δικά μου γούστα , ήταν μια χαρά όλα.δεν έκλαψα τα λεφτά μου.
Naruto
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 11 Οκτ 2010
- Κριτικές
- 21
- Like
- 1.834
- Πόντοι
- 3.177
Έχω ανεβάσει και κριτική που περιμένει έγκριση. Αν μπει κανεις φωκαιας 25 (το πάνω) στην Τζεσικα και περάσει στο δωμάτιο μέσα στο βαθος δεξιά προσέξτε γιατί έχει παραμανες κάτω από τα σεντόνια. Εγώ κατασφάχτηκα χωρίς να το πάρω χαμπάρι . Και επειδή αν κοπούμε καμία δεκαριά άτομα εκεί , δεν ξέρουμε τι έχει ο καθένας. Η κοπέλα πάντως είναι μουναρος και από τα καλύτερα εικοσάρικο που έχω δώσει σε σπιτάκι .
livaja
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Ιουλ 2019
- Κριτικές
- 26
- Like
- 835
- Πόντοι
- 990
Πριν περίπου 1μηνα που πήγα το 13 κάτω ήταν κλειστό αλλά το 13 πάνω ανοιχτό κ δούλευε η Αντριάνα. Τσεκαρε τοΚαλησπέρα!! Η Αντριαννα πρώην Βερόνικα από το Φώκαιας 13 ξέρουμε που δουλεύει. Το Φωκαιας 13 είναι κλειστό τις πρωινές ώρες.
Helluvatime
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2021
- Κριτικές
- 95
- Like
- 18.326
- Πόντοι
- 13.626
Πέρασμα με Μαριάννα από διδύμου 22 ,ωραίο skinny σωματακι πολύ κοντά στα γούστα μου. Θα ακολουθήσει κριτική, πέρασα καλά.
satanakos
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Μαΐ 2020
- Like
- 1.165
- Πόντοι
- 201
Καλημέρα. Σήμερα πήγα στην Βαλέρια στις 9:15 ελπίζοντας να την βρω νωρίς και πήγα και τη βρήκα σε δωμάτιο ρεζέρβα για μιάμιση ώρα. Είναι η δεύτερη φορά που την πετυχαίνω έτσι. Καθόμουν και τα μετρούσαν. Δηλαδή πόσα έσωσε ο συναγωνιστής; το Μισάωρο το παν 60 την ώρα 120, δηλαδή έσκασε 180 η άντε 150; Απίστευτο.
Τελικά πήγα στη Νάταλι στη Φιλιππίδου και κατέθεσα.
Την καλημέρα μου σε όλους.
kanarini(2)
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Δεκ 2020
- Like
- 426
- Πόντοι
- 21
Παιδιά έχουμε κάνα νέο φια Μισέλ από Λιοσίων. Δε βλέπω βάρδιες...
Helluvatime
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2021
- Κριτικές
- 95
- Like
- 18.326
- Πόντοι
- 13.626
Κανονικά δουλεύει ρε, χθες ήταν βραδινή στου ΠάτσηΠαιδιά έχουμε κάνα νέο φια Μισέλ από Λιοσίων. Δε βλέπω βάρδιες...
kanarini(2)
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Δεκ 2020
- Like
- 426
- Πόντοι
- 21
Γιατί μπαίνω στο άλλο site και δεν την εχει.Ξερεις αν δουλεύει καινπου αυριο συνοδοιπορε?Κανονικά δουλεύει ρε, χθες ήταν βραδινή στου Πάτση
apollon444
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Νοε 2019
- Like
- 4.985
- Πόντοι
- 456
Φιλε μου που δουλευει η κοπελα , οδο αριθ. και προγραμμα ευχαριστω !!!!!!!Καλημέρα. Σήμερα πήγα στην Βαλέρια στις 9:15 ελπίζοντας να την βρω νωρίς και πήγα και τη βρήκα σε δωμάτιο ρεζέρβα για μιάμιση ώρα. Είναι η δεύτερη φορά που την πετυχαίνω έτσι. Καθόμουν και τα μετρούσαν. Δηλαδή πόσα έσωσε ο συναγωνιστής; το Μισάωρο το παν 60 την ώρα 120, δηλαδή έσκασε 180 η άντε 150; Απίστευτο.
Η Βαλέρια μια φορά που είχα πάει πρωί όταν ήρθε στο δωμάτιο ήταν κουρασμένη,της λέω τι έχεις? μου λέει ότι ήταν κλεισμένη για 1 ώρα από ένα πελάτη που έρχεται σχεδόν κάθε μέρα σε πρόγραμμα μιας ώρας.Καλημέρα. Σήμερα πήγα στην Βαλέρια στις 9:15 ελπίζοντας να την βρω νωρίς και πήγα και τη βρήκα σε δωμάτιο ρεζέρβα για μιάμιση ώρα. Είναι η δεύτερη φορά που την πετυχαίνω έτσι. Καθόμουν και τα μετρούσαν. Δηλαδή πόσα έσωσε ο συναγωνιστής; το Μισάωρο το παν 60 την ώρα 120, δηλαδή έσκασε 180 η άντε 150; Απίστευτο.
Στο 13 πανω που δουλευε ολες τις μερες το πρωι ειναι κλειστο. Μηπως δουλευει σε αλλο?Πριν περίπου 1μηνα που πήγα το 13 κάτω ήταν κλειστό αλλά το 13 πάνω ανοιχτό κ δούλευε η Αντριάνα. Τσεκαρε το
n.smirni76
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 1.289
- Like
- 293.307
- Πόντοι
- 47.170
Δε δουλεύει τύπε, έχει γραφτεί εδώ κ καιρό, τσέκαρε πιο πίσω σελίδες η κάνε αναζήτησηΣτο 13 πανω που δουλευε ολες τις μερες το πρωι ειναι κλειστο. Μηπως δουλευει σε αλλο?
Κανει ραντεβου? Ξερει κανεις?Δε δουλεύει τύπε, έχει γραφτεί εδώ κ καιρό, τσέκαρε πιο πίσω σελίδες η κάνε αναζήτηση
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 83
- Εμφανίσεις
- 9K
- Απαντήσεις
- 77
- Εμφανίσεις
- 17K
- Κλειδωμένο
- Μόνιμο
- Απαντήσεις