dinamitisc5
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Νοε 2018
- Κριτικές
- 13
- Like
- 3.603
- Πόντοι
- 746
Άρα η Μαρίνα απο La Luna την ιδρώνει την φανέλα. Ωραία στην επόμενη βόλτα θα τιμηθεί.. Ευχαριστώ.
Ωραίο το ανέκδοτο και έχει περάσει η πρωταπριλιά. Η αμάντα σε λίγο θα μας πεί οτι πάει και για θεούσα. Πρώτη φορά στο μαγαζί,χωρίς να την ξέρω και να με ξέρει την έκανα να χύσει πάνω στο τραπέζι με τα ποτά και χρειάστηκε να φέρει άλλα. Ρε τι διαβάζω και σήμερα.Λοιπον καταδρομικη χτες απο λα λουνα..δεν ενθουσιαστικα καθολου ειχε επιλογες δυστυχως καμμια δεν με ενθουσιασε ηπια το ποτο μ κ αποχωρησα για χαλαρα στην κυπρου..εισοδος με ενα φιλαρακι στον καναπε κ ερχεται η νανα γκιλφ γυρω στα 60 την κερασα ενα ποτακι ηθελε ενδοτερα αλλς ειχα στο μυαλο μ την αμαντα π τοσα εχουν γραφτει εδω..μολις της ειπα οχι για παρακατω κ οτι θελω να κερασω την αμαντα σηκωθηκε με νευρα κ εφυγε..ο φιλος μ πηγε με τη φλωρη ωραιο κορμι κ εκανε τα τρελά της περασε καλα μεσα με στοματικο μονο..οσον αφορα εμενα ερχεται η αμαντα την κερναω ποτο τα λεμε κ μολις πηγε η συζητηση για μεσα πριβε(εγω την ρωτησα)μ ειπε ρε παιδια οτι το πιο εξτριμ γι αυτην ειναι απλα να μ χορεψει κ να κανει ενα σοου αν θελω με 100 ευρω κ μετα μ ελεγε 50..κ οτι αυτη δεν προχωραει παρακατω οπως οι αλλες κοπελες..εμεινα με τις καυλες ξενερωσα...ηθελε κ δευτερο ποτο μετα απο ολα αυτα κ την εδιωξα..επισης ειναι κ ενα κοντοπουτανο παχουλο καλο κοριτσι αλλα ειχα ξενερωσει με ολο αυτο κ εφυγα...χτες το βραδυ ολα αυτα γυρω στις 2...
Οτι κ να διαβαζεις φιλε δεν εχω λογο να πω ψεμματα αυτο εγινε κ αν δεν πιστευεις αυτο ειναι προβλημα σου η εισαι καποιος δικος της..αν την εκανες να χυσει με 5 ποτα εισαι μαγκας τοτε απλα να την βλεπεις με ενα κατοσταρικοΩραίο το ανέκδοτο και έχει περάσει η πρωταπριλιά. Η αμάντα σε λίγο θα μας πεί οτι πάει και για θεούσα. Πρώτη φορά στο μαγαζί,χωρίς να την ξέρω και να με ξέρει την έκανα να χύσει πάνω στο τραπέζι με τα ποτά και χρειάστηκε να φέρει άλλα. Ρε τι διαβάζω και σήμερα.
Τα περισσότερα από 22.00 - 22.30. Όλες τις μέρες το ίδιο ωράριο έχουν.Συναγωνιστές να κάνω μια χαζή ερώτηση αλλά δεν έχω ιδιαίτερη εμπειρία από μπάρ. Καθημερινές από τι ώρα δουλεύουν??
Σ ευχαριστώ πολύ!!Τα περισσότερα από 22.00 - 22.30. Όλες τις μέρες το ίδιο ωράριο έχουν.
Υπαρχει τιποτα ή τζάμπα?Τα περισσότερα από 22.00 - 22.30. Όλες τις μέρες το ίδιο ωράριο έχουν.
Φιλε δεν νομιζω να ηταν συμπτωματικο δεν διαπραγματευοταν καν...τωρα αβυσσος η ψυχη της γυναικας..σε αντιθεση με την φλωρη π ηταν καυλιαρα τα πεταγε ολα κ σε τραβαγε να πας στα ενδοτερα..την επομενη φορα φλωρη αμαντα τρωει ακυρο..Σχετικά με αυτά που ανέφερε ο άτυχος φίλος στην προηγούμενη σελίδα για την Αμάντα, Τάνια για τους παλιούς... Εγώ που γνωρίζω κάποια πράγματα παραπάνω γι' αυτήν και είχα κάνει και μια κουβέντα μαζί της την τελευταία φορά που βρεθήκαμε στο "Χαλαρά" δεν εκπλήσσομαι απ' αυτά που γράφει ο συναγωνιστής και τον πιστεύω, δεν είναι τυχαία αυτή η αλλαγή της. Απλά δεν μπορώ να πω περισσότερα, οπότε μη μου στείλετε PMs να με ρωτήσετε. Βέβαια καλό θα ήταν αν κάποιος πάει στο μαγαζί τις επόμενες μέρες ή εβδομάδες να μας επιβεβαιώσει ότι πλέον δουλεύει έτσι η Αμάντα γιατί μπορεί και να ήταν συμπτωματικό όλο αυτό
και εμενα πριν βδομαδες τα ιδια μου ειπε η Αμαντα οτι δεν κανει τετοια δεν ειναι του στυλ ττης (εδω γελαμε), mono ποτο χορο διασκεδασηΦιλε δεν νομιζω να ηταν συμπτωματικο δεν διαπραγματευοταν καν...τωρα αβυσσος η ψυχη της γυναικας..σε αντιθεση με την φλωρη π ηταν καυλιαρα τα πεταγε ολα κ σε τραβαγε να πας στα ενδοτερα..την επομενη φορα φλωρη αμαντα τρωει ακυρο..