Για μένα που πιστεύω ότι έχω αρκετή εμπειρία από γυναίκες κάθε είδους , αν θέλετε μπορείτε να με ειρωνευτείτε για αυτό , αν βρείτε χημεία και επικοινωνία με καμμιά πουτανίτσα (μόνο πιπίνες η αφεντιά μου) θα απολαύσετε γαμήσια ανεπανάληπτα , πράγμα δύσκολο για τις περισσότερες εκεί έξω σεμνότυφες και συμφεροντολόγες ελεεινίδες.
Προσωπικά τα τελευταία 5 χρόνια έχω γνωρίσει 2 κορασίδες του επαγγέλματος που μου έχουν ζητήσει σχέση , κάτι που δεν μπορώ να το κάνω εύκολα για ευνόητους λόγους , ώστε να συγκατοικήσουμε ..προσφατα μία μου λέει αν ησουν μικρότερος σε ηλικία σε παντρεύομουν εδώ και τώρα, ποιος την ρώτησε όμως?
Η άλλη μου είπε τελευταία για ξενοδοχείο σε τιμή σοκ χαμηλή..δεν το παίζω δον ζουάν και γκόμενος απλά σέβομαι αυτές τις κοπέλες και βρίσκω τρόπους πολύ καλής επικοινωνίας και οικειότητας και ποτέ αγαπούλης και ζητιάνος .
Πρέπει να ξέρετε ότι αν οι σύζυγοι ήταν απελευθερωμένες στα σεξουαλικά παιχνίδια στο κρεβάτι έξω από ηθικές αναστολές και μαλακίες λίγες πόρνες θα είχαν δουλειά..