Διαγραμμένο μέλος 199447
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2020
- Like
- 356
- Πόντοι
- 21
Μην κάνετε καμια τρέλα και την ζητήσετε σε γαμο ακόμα δεν την έχουμε δοκιμάσει μερικοί και μας βγει απωθημένο
Ώπα ρε τι κωλαρα είναι αυτή ρε , ώπα λίγο ωπαΚαλό βράδυ και όμορφη εβδομαδα αγοριαα![]()
Μην κάνετε καμια τρέλα και την ζητήσετε σε γαμο ακόμα δεν την έχουμε δοκιμάσει μερικοί και μας βγει απωθημένο
Ζαλίστηκα από το γραντ Κάνιον . Προσδοκώ να σωθώ στην χαράδρα σουΚαλό βράδυ και όμορφη εβδομαδα αγοριαα![]()
Σπουδαίος κωλος!Καλό βράδυ και όμορφη εβδομαδα αγοριαα![]()
Φίλε δεν την έχω δοκιμάσει αλλά ένας φίλος από εδώ μου είπε αν την συναντήσω δεν θα μετανιωσω ουτε ευρόΤόσο καλή;
ζωγραφια μου εσυ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Καλό βράδυ και όμορφη εβδομαδα αγοριαα![]()
Απίστευτο κορμάκι για πολλά φιλιά... από πάνω μέχρι κάτω !!![]()
Τυχαίες οι παραθέσεις, απλά για να καταδείξω τo point...Μην κάνετε καμια τρέλα και την ζητήσετε σε γαμο ακόμα δεν την έχουμε δοκιμάσει μερικοί και μας βγει απωθημένο
Εμένα μ αρέσει πάντως δίνει ενα ελαφρύ κλίμα στην όλη φάσηΤυχαίες οι παραθέσεις, απλά για να καταδείξω τo point...
(Μην παρεξηγείστε δλδ παιδιά, τίποτα προσωπικό).
Όλα αυτές οι ανούσιες κολακίες - υπάρχουν άπειρες σε όλα τα νήματα κοριτσιών - τι ρόλο βαράνε;
Ένα απλό είσαι κούκλα, μουνάρα, γυναικάρα κλπ δεν θα ήταν αρκετό;
Διευκρινίζω ότι τα παραπάνω σχόλια είναι και "μια χαρα" σε σχέση με άλλα, όπως και το κορίτσι όντως όμορφο, ο σκοπός είναι αποκλειστικά και μόνο να καταδείξω την υπερβολή....
Ίσως.Εμένα μ αρέσει πάντως δίνει ενα ελαφρύ κλίμα στην όλη φάση
Σήμερα άνοιξε η καρτέλα!!! Μάλλον οι χύστες είχαν κάνει ήδη την επίσκεψη!!!βλέπω 3 κριτικές μαζεμένες σήμερα.....
τυχαίο???