Anna24
Call-Girl
- Εγγρ.
- 29 Ιαν 2022
- Like
- 28.203
Το τ9 θέλει να με βγάλει αγράμματη :')κυριε μπαμπινιωτη εδω γιατι κανεις τον αλεκο ?
![]()
Το τ9 θέλει να με βγάλει αγράμματη :')κυριε μπαμπινιωτη εδω γιατι κανεις τον αλεκο ?
![]()
Μανωλης ειναι το κανονικο ονομα της Αννας να ξερετεΔεν ήταν αυτό το κανονικο μ όνομα π εννοούσα σε προηγούμενο σχολιο π ανέφερε κάποιος
τι εγινε, με εβγαλες απο το ιγνορ ?Δεν ήταν αυτό το κανονικο μ όνομα π εννοούσα σε προηγούμενο σχολιο π ανέφερε κάποιος
Το τ9 θέλει να με βγάλει αγράμματη :')
η κανονικη ταυτοτητα της αννας..!Δεν ήταν αυτό το κανονικο μ όνομα π εννοούσα σε προηγούμενο σχολιο π ανέφερε κάποιος
Καλέ η αδυναμία μ είσαι εσύ μην κοιτάς π κάνω ναζια για να σε κταταω σε εγρήγορση χαχαχατι εγινε, με εβγαλες απο το ιγνορ ?
![]()
Χορηγος τυπε;παντως αν μετα απο τις φοτος , μετα απο τις απαντησεις της και πως διαχειριζεται το καθε βλαμμενο εδω μεσα, μετα τα στησιματα που σας δειχνει , μετα απο 5-10 ατομα που την ειδανε και δωσανε το οκ..
αν μετα απο ολα αυτα δεν ανεβασει τις τιμες, εγω θα ξενερωσω. go girl go
Να φύγει το κακό το αίμα...Στις φωτο τις κοπελας στα χερια κ στα ποδια(μπουτια) διακρινονται σαν χαρακιες.γνωριζουμε τι ειναι?
Όχι βέβαια. Πλάκα κανωΛεγε τυπε στο ειπε?
Δεν θα πάρεις ποτέ απάντηση σε αυτό και βασικά καλό είναι να μην υπάρχει και ερώτηση πάνω σε αυτό το θέμα.Προφανως...ας μας δωσει καποιος η καλυτερα η ιδια μια απαντηση σε αυτο
Καταλαβαίνω αλλά και αυτό είναι επιλογή κάποιου αν έχει κάποιους ενδοιασμούς για κάτι να προσπεράσει.Ναι ομως μπορει να αφορα κ την υγεια τ καθε ενος π μπορει να παει μαζι της αν εχει σχεση με καποια χρηση...καταλαβαινεις πιστευω
ουτε καν παιδια! καμια σχεση με αυτο που παει το μυαλο σου. τα εχω δει κι εγω τα σημαδια, και φενονται οτι εχουν γινει αυτοβουλως (ξυραφι, μαχαιρι, κατι τετοιο). προφανως και ειχα την απορεια κι εγω, αλλα δε την ρωτησα ποτε απο σεβασμο, και πιστευω καλο ειναι να μη ρωτησει κανεις.... αποψη μου....Ναι ομως μπορει να αφορα κ την υγεια τ καθε ενος π μπορει να παει μαζι της αν εχει σχεση με καποια χρηση...καταλαβαινεις πιστευω
ακριβως αυτο! το ενδεχομενο που αναφερθηκε πριν ομως, η χρηση ουσιων, οχι παιδια, δεν ειναι τετοια σημαδια, σε καμια περιπτωσηΠολλοί το έχουν προσέξει και ειδικά και τα μελη που την έχουν δει και από κοντά.
Αν έβλεπαν κάτι περίεργο σίγουρα θα ενημέρωναν.
Από εκεί και πέρα ΑΝ έχουν γίνει από την κοπέλα σε κάποια άσχημη ψυχολογική περίοδο της δεν νομίζω ότι πρέπει να αναφέρεται.