msakis
Μέγας
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2017
- Κριτικές
- 20
- Like
- 12.677
- Πόντοι
- 4.546
Πως την αντιμετωπιζεται ρε παιδια την μυρωδια που μενει μετα την συνευρεση ;
Γεμίζεις την μπανιέρα με χλιαρό νερό & betadine και καθάρισες τύπε!
Πως την αντιμετωπιζεται ρε παιδια την μυρωδια που μενει μετα την συνευρεση ;
αν απαντήσει είναι λατίνα;;; εντάξει γελάω με τις παπαριέςΛάθος φίλε.
Οι εξαιρέσεις είναι αυτές που αναφέρεις.
Στην πλειονότητά τους είναι πραγματικές λατίνες.
Στο κάτω κάτω, εκεί που είσαι στο σαλονάκι ρώτα την κοπέλα ένα:
"Κόμο εστάς;"
ή ένα
"Κουάλ ες σου νόμπρε, λίντα;" (που είναι πιο περίπλοκο).
Ρώτα μια βασική ισπανική φράση που θα έχεις αποστηθίσει. Τόσες υπάρχουν στο διαδίκτυο. Αν απαντήσει είναι λατίνα.
Φόλες, ναι.
Αλλά μην τα ισοπεδώνουμε όλα. Λατίνες είναι οι περισσότερες.![]()
Οι υπηρεσίες δεν χρησιμοποιούν αποσμητικά χώρου. Αντιθέτως, ψεκάζουν πολλές φορές στον αέρα με γυναικείες κολώνιες (συνήθως από πλανόδιους πωλητές). Τους βγαίνει φθηνότερα από τα αποσμητικά χώρου.
Keeper , όχι φίλε μου δεν κολλάει η μυρωδιά από τους ψεκασμούς, από το πατσουλί κολλάει στο τρίψιμο των σωμάτων. Το καταλαβαίνεις αλλά είναι πιά αργά.. Μετά μεταφέρεται και στο τισέρτ ..Γεμίζεις την μπανιέρα με χλιαρό νερό & betadine και καθάρισες τύπε!
τοσο είναι όπως γράφεις μικρό, επίσης τα χείλη της είναι έτσι απ όταν δούλεψε Κολωνού 32γΣήμερα το πρωί,11 περίπου πέρασα με Βίκυ στο Φ 56. Ήταν σε δωμάτιο όταν πήγα και πέρασα κατευθείαν στο δωμάτιο ,όταν άκουσα από τσα2 ότι δουλεύει. Δεν είχα προλάβει να ξεντυθω και άκουσα τακούνια και αμέσως μετά είσοδος στο δωμάτιο. Μάλλον μπάνιο γιοκ.
Θα πω συνοπτικά:
Εμφάνιση, παραμένει πολύ καλή, μου φάνηκαν πειραγμενα τα χείλη της.
Θα διαφωνήσω με τον συναγωνιστή n.smirni76 , για το μέγεθος του στήθους, νομίζω από 0,5-1.
Φιλιά πολλά παντού, όχι πρόσωπο, γλυψιμο αρχιδιων, μέτρια πιπουλα, μια στάση ιεραποστολικό και τελείωμα στην κοιλίτσα της με το χεράκι της. Μου είπε ότι είναι πολύ κουρασμένη, και ήταν ακόμα 11 πρωί.
Το ξεμουνιασαμε το κορίτσι;
Τι να σου πω φίλε.Keeper , όχι φίλε μου δεν κολλάει η μυρωδιά από τους ψεκασμούς, από το πατσουλί κολλάει στο τρίψιμο των σωμάτων.
το είχε κάνει και στο παρελθόν ως ανεξάρτητη..τώρα γύρισε για λίγες εμφανίσεις και πάλι εξαφανίστηκε..τι να πειςΕκτός ελλαδας κι όπως είπε δν θέλει ν ξαναγυρίσει στ μαγαζι αλλά θ δουλεύει ανεξάρτητη!
Επιστροφή σπίτι από επίσκεψη στην πρωινή βάρδια, όπου κατεθεσα στην Βίκυ στο Φυλης 56, το βδομαδιατικο σπέρμα μου.
Επίσης το μωράκι μου είπε να ενημερώσω οτι επέστρεψε
μια Nadia (από Βέργας 3 παλαιότερα) όπου θα είναι
απόγευμα και βράδυ στο Φυλής 56. Εγώ δεν την ξέρω
αλλά το μωρό είπε οτι είναι ξανθιά με 3-αρι στήθος
με νταρντανο-ποπουλη, και κάνει ελεύθερη πιπουλα κι αυτή.
Καλά βολια πορνοι μου.
επιστροφη της ναντιας μετα απο πολυυυυ καιρο,χαρηκα πολυ με αυτο το νεο,προσχαρη και φιλικη στον πελατη(ενα μουτρακι πρασινοματικο ολο τρελα,και ενας κωλος ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ)συντομα αναμονη με ΑΝΤΙΣΚΗΝΟ να την ΚΑΒΑΛΗΣΩ παλι,απο οτι διαβασα προσθεσε και ελευθερο στοματικο...Επιστροφή σπίτι από επίσκεψη στην πρωινή βάρδια, όπου κατεθεσα στην Βίκυ στο Φυλης 56, το βδομαδιατικο σπέρμα μου.
Επίσης το μωράκι μου είπε να ενημερώσω οτι επέστρεψε
μια Nadia (από Βέργας 3 παλαιότερα) όπου θα είναι
απόγευμα και βράδυ στο Φυλής 56. Εγώ δεν την ξέρω
αλλά το μωρό είπε οτι είναι ξανθιά με 3-αρι στήθος
με νταρντανο-ποπουλη, και κάνει ελεύθερη πιπουλα κι αυτή.
Καλά βολια πορνοι μου.
επιστροφη της ναντιας μετα απο πολυυυυ καιρο,χαρηκα πολυ με αυτο το νεο,προσχαρη και φιλικη στον πελατη(ενα μουτρακι πρασινοματικο ολο τρελα,και ενας κωλος ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ)συντομα αναμονη με ΑΝΤΙΣΚΗΝΟ να την ΚΑΒΑΛΗΣΩ παλι,απο οτι διαβασα προσθεσε και ελευθερο στοματικο...
Ο κακός χαμός χθες στην φυλής από πιτσιρικοπαρέες. Είπε η περήφανη νεολαία μας να τιμήσει την εθνική μας εορτή, και ξεχύθηκε σαν κύμα σαρώνοντας τα μπουρδέλα της φυλής στο πέρασμά της.
Μαζί με φιλαράκι συναγωνιστή και εγώ λοιπόν για καταδρομική στα αμαρτωλά σοκάκια της ηδονής και της λαγνείας.
φυλης 56(συνηθως εκει την ΚΑΒΑΛΟΥΣΑ)και βεργας 5(?) που εγραψε ο συναδελφος,αυριο απογευμα θα ειμαι σε ενα απο τα 2 να της θυμισω το ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ μας ΓΑΜΗΣΙ οκτωβριου 2020(παραπεμπει σε πατουρα και προσωπο οπως το ΘΕΟΜΟΥΝΟ dani daniels)Ποια ειναι αυτη ρε μυστη; Που την βρισκουμε;
εχει πολλες φόλες ο χωρος φιλε μου πλέον..και γω εχω πολλες εμπειρίες στη φαρέτρα με τα μπουρδελακια και καταληγω παντα σε στανταράκια.Φυσικα αν δεν θυσιάσεις πολλα 20ρικα δε θα μάθεις ποτε ποιες ειναι οι καλες.Mια συμβουλη στους νεους μυστες μιας και είμαι μεσηλικας 49 χρονων με πολλα ενσημα στα μπουρδελα,μην εχετε στανταρακια να ειστε ανεμος hit and run ετσι θααποφυγετε πολυ drama
δεν πολυ καταλαβα τη φιλοσοφια σου αλλα πασο..Φολες γινονται οταν σε βλεπουν και σε ξαναβλεπουν και λενε καλως τον λακαμά
θα εχει πεσει πεινα φιλε...Πέρασμα πριν λίγο Διδύμου 22. Μαριάννα και άλλη μία ακριβώς στον ίδιο σωματότυπο. Αβυζη και σκελετωμενη. Στα υπόψη.
Σημειώνεται ότι το μαγαζί δέχεται Πακι αβερτα. Είσοδος Πακιστανού όπου η τσατσά του παρουσίασε τις κοπέλες και επέλεξε Μαριάννα.
Γαμαμε και τις κοπελες μας αλλα οταν ειναι να πας στο μπουρδελο ειναι αλλη φασηΔυστυχως τύπε κάτι τέτοια τριήμερα πρέπει να αποφεύγονται αμα θέλει κάποιος να γαμήσει σαν άνθρωπος κ να μη ζαλιζουν αρχιδια οι πιτσιρικαδες στα σαλόνια. Τουλάχιστον αυτοι ειναι νέοι ακόμη και οι πιτσιρικες δεν έχουν τοσα ψυχολογικά οσα αυτες του δικου μας ηλικιακου γκρουπ... τι δουλεια έχουν στη φυλης και δεν κάθονται να γαμησουν τις δικες τους![]()
Γαμαμε και τις κοπελες μας αλλα οταν ειναι να πας στο μπουρδελο ειναι αλλη φαση
Και προσωπικα μαρεσει να πηγαινω μονος μου εγω οταν ειναι να πηγαινω μερικες φωρες αλλα νταξει υπαρχουνε και εκεινοι που πανε μονο για καυλαντα