Jelly Bean
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 30 Ιουλ 2021
- Κριτικές
- 53
- Like
- 6.937
- Πόντοι
- 7.636
Το είδα όταν έκανα μεγένθυση...Ναι βραχιόλι μπράτσο είναι ασημένιο
Το είδα όταν έκανα μεγένθυση...Ναι βραχιόλι μπράτσο είναι ασημένιο
Το συγκεκριμένο το θεωρώ το μέγιστο πορνομαγιο..
Μπορείς να το κάνει τελείως στρινγκ και αν θέλει να πάει κάπου κυριλέ το απλώνει..
Πάρε μια γεύση από παραλία να μπω μέσα μου ήρθε να το γλύψωΕγω τυπε το λεω μαγιο-κουρτινακιΤο μαζεύουν και το απλώνουν ανάλογα τις όρεξης τους. Π.χ. αν σταμπάρουν κανα ωραιο γκομενο το μαζεύουν μπροστά και πισω για να δείξουν οτι ειναι διαθέσιμες και το μοστραρουν προς τον τυπο, μου εχει τύχη περίπτωση που η γκόμενα το ειχε μαζέψει τοσο πολυ μπροστά που ισα που κάλυπτε το μουνι. Αν παλι δεν παίζει τίποτα καλο τριγύρω η δεν ψάχνονται το αλώνουν οσο παίρνει.
Περιποιημένο εξαιρετικαΠάρε μια γεύση από παραλία να μπω μέσα μου ήρθε να το γλύψω
Την ρώτησες αν θα είχε αντίρρηση ?Πάρε μια γεύση από παραλία να μπω μέσα μου ήρθε να το γλύψω
Ωραία το δουλεύει το μπουκάλι η καύλα...
Γενικά ωραία γκόμεναΩραία το δουλεύει το μπουκάλι η καύλα...
Δεν κάνω ερωτήσεις όταν είναι να κάνω κάτι δεν έκανα τίποτα και το μετανιώσαΤην ρώτησες αν θα είχε αντίρρηση ?
Mιας και το μετάνοιωσες, μην πω πολλά.Δεν κάνω ερωτήσεις όταν είναι να κάνω κάτι δεν έκανα τίποτα και το μετανιώσα
Ποδάρες.
Μουναραααα
Μουναραααα
Καυλαρος....Καλοκαιράκι μου με τα ...ωραία σου!![]()
Το άλλο νήμα έκλεισε πάλι...δεν μπορώ να καταλάβω το λόγο... αφού πρόσωπα δεν έδειχνε οποίος ανέβαζε φωτογραφίες... οπότε...πιο το πρόβλημα...Θα γίνουμε γυρολόγοι των νημάτων αφού μας έκλεισαν.
Το άλλο νήμα έκλεισε πάλι...δεν μπορώ να καταλάβω το λόγο... αφού πρόσωπα δεν έδειχνε οποίος ανέβαζε φωτογραφίες... οπότε...πιο το πρόβλημα...
Για πες μου κ συ ....τι φάση ρε φίλε .... πάνω που είχε αποκτήσει ενδιαφέρον...το κλεισανΔεν έχω ιδέα, .....και ούτε θα μάθουμε.
Μήπως πρέπει να καταθέσω έγγραφη συναίνεση της γυναίκας μου στους admin ?