Νέα

Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 23 άτομα (5 μέλη και 18 επισκέπτες)

Mosxos97

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Μαρ 2017
Κριτικές
3
Like
240
Πόντοι
281
Χρωστούμενη κριτική από angel spa.
Πήγα βραδάκι κατά τις οκτώ όπως είπε και ένας φίλος με το κεφάλι κατω ταπεινάΑπό μόνη της μου είπε αν θα υπάρξει τελείωμα με χέρι ή στοματικό
Το οποίο γίνεται με προφυλακτικό. Η ουδέτερη εμπειρία όταν ξαναπάω θα επανέλθω με περισσότερες λεπτομέρειες. Το κόστος δεν το αναφέρω διότι τις τιμές τις καθορίζει αυτή.Δεν πέρασα ούτε τελεια Αλλά ούτε άσχημα.

tefras

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2022
Like
1.750
Πόντοι
201
Χρωστούμενη κριτική από angel spa.
Πήγα βραδάκι κατά τις οκτώ όπως είπε και ένας φίλος με το κεφάλι κατω ταπεινάΑπό μόνη της μου είπε αν θα υπάρξει τελείωμα με χέρι ή στοματικό
Το οποίο γίνεται με προφυλακτικό. Η ουδέτερη εμπειρία όταν ξαναπάω θα επανέλθω με περισσότερες λεπτομέρειες. Το κόστος δεν το αναφέρω διότι τις τιμές τις καθορίζει αυτή.Δεν πέρασα ούτε τελεια Αλλά ούτε άσχημα.
Είπαμε ταπεινά στρωτά ομορφα

Morfeas38

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2022
Like
1.138
Πόντοι
206
Καλησπέρα σε όλους προ ημερών επίσκεψη στο Βάνα σπα. Περασα με την Ευριδίκη
μικρούλα και λεπτουλα ,στο μασάζ αδιάφορη στο δεύτερο μέρος συμπαθητική καλά να περνάμε.

Εγγρ.
15 Φεβ 2006
Like
612
Πόντοι
81
θυματε κανείς το όνομα μιας κοπέλας προς το τέλος εποχής στην περίφημη Μάγκι στην Εγνατία κοντούλα μελαχροινη με πιασιματακια και κοτσιδάκια με πολύ καλό πρόγραμμα η οποία απο ότι έμαθα δούλευε και μόνη της μετά !!!!!!! ξεχασα το ονομα της και αν ξέρει κανείς αν είναι στον χώρο ακόμα ????????
Ευχαριστώ

ALEX5555

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2018
Like
1.797
Πόντοι
206
θυματε κανείς το όνομα μιας κοπέλας προς το τέλος εποχής στην περίφημη Μάγκι στην Εγνατία κοντούλα μελαχροινη με πιασιματακια και κοτσιδάκια με πολύ καλό πρόγραμμα η οποία απο ότι έμαθα δούλευε και μόνη της μετά !!!!!!! ξεχασα το ονομα της και αν ξέρει κανείς αν είναι στον χώρο ακόμα ????????
Ευχαριστώ
Την Βαλεντίνα λες.............?

tefras

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2022
Like
1.750
Πόντοι
201
Αφήστε ήσυχη την...ΓΙΑΤΡΟ. Κλαίει η μάνα του Πελέ με τις ιατρικές της γνώσεις...έχει ξεφύγει.
το καλυτερο ειναι οτι εχει πιστεψει και η ιδια οτι ειναι..χαχαχαχα

Πανοπλος

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαΐ 2017
Like
90
Πόντοι
1
Ευχαριστώ
Ειναι στον χωρο την λενε Βαλεντινα

NIK A

Μέλος
Εγγρ.
2 Οκτ 2017
Like
520
Πόντοι
81
Ειναι στον χωρο την λενε Βαλεντινα
Πριν κάτι μήνες πέτυχα αγγελία της στο κάνε sex
Παρόλο που μιλήσαμε και με καταλαβε δεν εβδοκιμησε να βρεθούμε ποτε από μεριάς μου ποτε από μεριάς τής. Ελπίζω να έχει ακόμα αγγελία
Γτ εβγαζε κάτι καύλες

anonimos fan

Μέλος
Εγγρ.
30 Αυγ 2021
Like
89
Πόντοι
0
Crystal ποια ειναι η κοπελα;
τουμπανο φαινεται
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Μαθαμε τελικα που πηγε η Φενια απο Luxury???

Συνημμένα

• Στιγμιότυπο οθόνης 2022-03-23 005511.png
    Στιγμιότυπο οθόνης 2022-03-23 005511.png
    465,4 KB · Εμφανίσεις: 155
Εγγρ.
15 Φεβ 2006
Like
612
Πόντοι
81
αυτή εδώ είναι θέλω να επισκεφτώ και ξαχνω τροπο για να επικοινωνήσω μαζι της ????????

gagarin

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Αυγ 2007
Κριτικές
10
Like
10.480
Πόντοι
7.095
το καλυτερο ειναι οτι εχει πιστεψει και η ιδια οτι ειναι..χαχαχαχα
Αυτά τα μπότοξ κτλ που κάνει, μπας και είναι ζουμιά συναγωνιστών;
Πέρα από την πλάκα, τρομάζω με αυτά που βλέπω να κάνει στις άμυαλες που την επισκέπτονται.

• Χαχα
Αντιδράσεις: tefras

Humax

Μέγας
Εγγρ.
29 Νοε 2007
Like
12.268
Πόντοι
3.556
αυτή εδώ είναι θέλω να επισκεφτώ και ξαχνω τροπο για να επικοινωνήσω μαζι της ????????
Γνωστή μασαζοκορη πριν αρκετό καιρό είχαμε κάψει πολλές σελίδες γιαυτην
Γράψε βάλεντινα στην αναζήτηση

tefras

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2022
Like
1.750
Πόντοι
201
Αυτά τα μπότοξ κτλ που κάνει, μπας και είναι ζουμιά συναγωνιστών;
Πέρα από την πλάκα, τρομάζω με αυτά που βλέπω να κάνει στις άμυαλες που την επισκέπτονται.
μαζεμενες ολες οι θειες ενας θεος ξερει τι εχουν στο μυαλο με την τρελη με την βελονα στο χερι....

px200

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Ιαν 2022
Κριτικές
7
Like
622
Πόντοι
280
Να ξεκαθαρίσω κάτι από την δίκη μου οπτική. Μέσα από το συγκεκριμένο thread προσπαθούμε να ενημερώσουμε να ανταλλάξουμε πληροφορίες και να μεγιστοποιήσουμε την απόλαυση εις βάρος της αποτυχίας και του χαμένου 50άρικου. Το πως το καταφέρνει ο καθένας είναι δίκη του υπόθεση και μόνο. Το πως το μεταφέρει επίσης ο καθένας είναι κάτι που δε μπορεί κανένας να διερευνήσει. Απλά από εμπειρία πιάνουμε τους παπάδες και οχι απαραίτητα από την αρχή Φιλτράρουμε τα δεδομένα και οργανώνουμε κατά μόνας τη δίκη μας στρατηγική. Πολλές φορές αυτή η στρατηγική μπροστά στον κίνδυνο του χαμένου 50άρικου είναι επιθετική και λανθασμένη και φέρνει αντίθετα αποτελέσματα στις ιέρειες των μασατζίδικων. Την επόμενη φορά λοιπόν που θα λάβει ο εγκέφαλος του καθενός μια πληροφορία θα είναι καλύτερα να την επεξεργαστεί με πολιτική βούληση. Αυτό προκύπτει απλά αν χρησιμοποιήσει ο καθένας το σωστό κεφάλι. Διότι έχει αποδειχτεί ακόμη και ιστορικά ότι το λάθος κεφάλι μέχρι και τη ρωμαϊκή αυτοκρατορία κατέστρεψε. Τι να του κλάσει λοιπόν ένα απλό 50άρικο….!
θα το σκεφτώ πολύ σοβαρά την άλλη φορά να δώσω συγκεκριμένη πληροφορία για κοπέλα. Λυπάμαι αν σας κούρασα.

ΥΓ. Μη ρωτάτε μετά γιατί κρύβουμε τα αστέρια και τα καλά και συμφέροντα.
ΥΓ. Διότι τελικά μόνο έτσι πρέπει. Και ας μείνει το thread ένας χώρος που να μετράτε ποιός την έχει μεγαλύτερη….

Τη καλημέρα μου και λυπάμαι αν σας κούρασα.
Υγεία καύλα

Σωστα μιλας συναγωνιστή

px200

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Ιαν 2022
Κριτικές
7
Like
622
Πόντοι
280
Καλησπέρα συναγωνιστές,
Δεν έχω πάει ποτέ σε μασατζιδικο αλλά σκέφτομαι να επισκεφτώ.
1η επιλογή για κάτι χαλαρό λόγο περιοχής Κατερίνα Αρετσού διάβασα ότι απλά έχει φραπα και ισπανικό. Δεν έχω βρει απλά τηλ επικοινωνίας αν μπορεί κάποιος να βοηθήσει.

2η επιλογή Angel's Spa ( jumbo ) . Εδώ απλά δεν έχω καταλάβει αν πρέπει να πας συστημένος καθώς είναι κέντρο αισθητικής όπου έχει και άλλες υπηρεσίες ... αλλά σε κάποιους στο μασάζ κάνει και κάτι έξτρα προφανώς χωρίς σεξ.

3η επιλογή dames για να σπρώξω κιόλας, είμαι επιφυλακτικός επειδή διάβασα μέτρια πράγματα

Γενικότερα ψάχνω ανατολικά για αυτό και αυτές οι 3 επιλογές, αν υπάρχει κάποια άλλη αξιόλογη πρόταση ευπρόσδεκτη.
δεν μπορώ να σε βοηθησω για τις 2 πρώτες επιλογές. μπορώ απλα να σου πω ξέχνα την 3η

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom