Thessalon
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Μαρ 2011
- Like
- 1.136
- Πόντοι
- 216
Μια που απλα γουσταρει να γαμιεται για λεφτα σαν ολες που κανουν την συγκεκριμενη δουλεια....ευκολο χρημα...Αλλά τι θα έπρεπε να με θεωρώ για πες
Μια που απλα γουσταρει να γαμιεται για λεφτα σαν ολες που κανουν την συγκεκριμενη δουλεια....ευκολο χρημα...Αλλά τι θα έπρεπε να με θεωρώ για πες
Τι σχέση έχει αυτό? Ναι αυτά π λες είναι προφανήΜια που απλα γουσταρει να γαμιεται για λεφτα σαν ολες που κανουν την συγκεκριμενη δουλεια....ευκολο χρημα...
Δεν με ενοχλει κατι...απλα κατι τυπακια σαν και σενα που νομιζουν εχουν ΤΟ ΧΡΥΣΟ ΜΟΥΝΙ και θεωρουν τον εαυτο τους σαν ειδος πολυτελειας, απλα με ξεπερναει...
Τελος παντων...αυτα απο εμενα...
Καταρχήν δεν ξέρεις γιατί κάνω αυτό π κάνωΚοίτα να δεις πως τα φέρνει η πουτανα η ζωή
Η Αννούλα η φεμιναζι,η πολέμαρχος του καπιταλισμού ,η αγωνίστρια των Εξαρχείων που μας είχε ζαλίσει τα παπαρια με τις απόψεις της γλείφει πατριαρχικές ψωλες για να μπορεί να τρώει αστακομακαρονάδες στο σάπιο καπιταλιστικό σύστημα
Τα Call girls ειναι οντως ειδος ΠΟΛΥΤΕΛΕΙΑΣ και οχι αναγκης. Πολυ σωστη, εγω το γραφω κοντα 20 χρονια τωρα, απο οταν ειχα πρωτοαρχισει το "σπορ", στην μακρινη Γηραια Αλβιονα.Εδώ μιλούσαμε για το κατα ποσο το υψος της τιμής είναι απαγορευτικό για κάποιον κ εγώ είπα οτι δεν με νοιάζει αυτό γιατί αυτή η υπηρεσία ειναι ειδος πολυτελειας κ όχι ανάγκης
Επιτέλους κάποιος π μιλάει σωστάΈχει ξεφύγει η κατάσταση με το θέμα των τιμών ...
Ρε μάγκες, όλοι εσείς που ψάχνετε τα 20 και τα 50 ευρώ μάλλον για αυτό το λόγο δεν γαματε και πότε τσάμπα, δεν έχετε φιλεναδες, συντρόφους και γκόμενες (κι αν έχετε, θα είστε σε μια μόνιμη μιζέρια του τύπου πατάτα τηγανιτή μαζί με μοριακή κουζίνα...)
Αν και δεν έχω δει από κοντά την Άννα, καυλα ειναι, νέα είναι, κουκλίτσα είναι, ξύπνια είναι, ακούγεται ότι είναι και ενεργή και δραστήρια στο sex... εεε ρε μάγκες που ψάχνετε γλωσσοφιλα και πάγους να σπάνε... δώστε ρε το κάτι παραπάνω.
Τα γούστα μου είναι ψιλό παράξενα, αλλα είτε σε πληρωμένο sex, είτε σε οποιαδήποτε άλλη φάση δεν εχω σκεφτεί ποτέ πως θα γλυτώσω πέντε φράγκα.
Τελος πάντων, από κινητό γράφω και μου τη δίνει, αλλά έλεος ρε μάγκες!
Καθολου μα καθολου ευκολο, κι εδω σωστη.Κ ΕΥΚΟΛΟ δεν είναι σε καμία περίπτωση για μια τεραστια λίστα λόγων π μπορω να απαριθμησω αλλά δεν είναι κ δύσκολο να σκεφτείς
Εμείς που σε ξέρουμε να δεις πως γελάμεΚαταρχήν δεν ξέρεις γιατί κάνω αυτό π κάνω
Κατα δεύτερον δεν ξέρω π.ακριβώς σε ζαλισα με τις απόψεις μ, είμαι σίγουρη οτι δεν ήρθα να σ χτυπησω την πόρτα σ
Τρίτον ο καθένας μας σε αυτή τη ζωη κανει πράγματα για να επιβιώσει κ το αν είμαι υπέρ ή κατά του καπιταλισμού είναι άσχετο μιας κ σε αυτόν θα ζήσω ότι κ αν θεωρώ εγώ
Τώρα όσον αφορα την πατριαρχία κ τον φεμινισμό. Εγώ προσωπικά βρίσκω πολύ empowering αυτό π κάνω and I fully feel like I'm embracing and basking in my feminine power.
Δεν με θίγει ουτε με ακουμπά κάτι απο αυτά π λες
Με τον ορο φεμιναζι γελαω
Έχει ξεφύγει η κατάσταση με το θέμα των τιμών ...
Ρε μάγκες, όλοι εσείς που ψάχνετε τα 20 και τα 50 ευρώ μάλλον για αυτό το λόγο δεν γαματε και πότε τσάμπα, δεν έχετε φιλεναδες, συντρόφους και γκόμενες (κι αν έχετε, θα είστε σε μια μόνιμη μιζέρια του τύπου πατάτα τηγανιτή μαζί με μοριακή κουζίνα...)
Αν και δεν έχω δει από κοντά την Άννα, καυλα ειναι, νέα είναι, κουκλίτσα είναι, ξύπνια είναι, ακούγεται ότι είναι και ενεργή και δραστήρια στο sex... εεε ρε μάγκες που ψάχνετε γλωσσοφιλα και πάγους να σπάνε... δώστε ρε το κάτι παραπάνω.
Τα γούστα μου είναι ψιλό παράξενα, αλλα είτε σε πληρωμένο sex, είτε σε οποιαδήποτε άλλη φάση δεν εχω σκεφτεί ποτέ πως θα γλυτώσω πέντε φράγκα.
Τελος πάντων, από κινητό γράφω και μου τη δίνει, αλλά έλεος ρε μάγκες!
Επιτέλους κάποιος π μιλάει σωστά
Ο κρεοπώλης κρατάει μπαλτάΗ πλάκα είναι πως κανείς από όλους αυτούς που διαμαρτύρονται για την τιμή δεν έχουν ποτέ την απαίτηση από τον κρεοπώλη π.χ. να τους χρεώσει το μπλάκ άνγκους Αργεντινής όσο και το χοιρινό Ολλανδίας.![]()
Πες μ κ ποιος είσαι να δεις κ γω πως θα γελασω, εγώ δεν κρύβομαι ουτε ντρέπομαιΕμείς που σε ξέρουμε να δεις πως γελάμε
Επίσης ξέρω πολύ καλά γιατί το κάνεις
Καλή συνέχεια συντρόφισσα
Εμείς που σε ξέρουμε να δεις πως γελάμε
Επίσης ξέρω πολύ καλά γιατί το κάνεις
Καλή συνέχεια συντρόφισσα