argyrotoxos
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 64
- Like
- 55.433
- Πόντοι
- 16.235
To σπασααααααα!!!!!!
Προσωπικα την επισκεπτομαι καπου καπου,οπως χθες και περναω υπεροχα μαζι της και δεν με πειραζουν τα χρονια της που μπορει ειναι και 60κατι,βυζαρου,στενογλυκομουνα,εμπειρη με τοπ υπηρεσιες και να μη ξεχνιομαστε,η ζωη ειναι στιγμες και τετοιες δινει απλοχερα η Νικολ.Διστάζει να πει την ηλικία της ακόμα και σε εμένα...εγώ ανυπομονώ να επεκτείνω το ρεκόρ μου πάνω από τα 53 που είναι τώρα και μου λες ότι μάλλον το έχω σπάσει ήδη;Wowwww!!!Θα προτιμούσα βέβαια να μου το επιβεβαιώσει η ίδια....
Για αυτό την προτιμώ!Προσωπικα την επισκεπτομαι καπου καπου,οπως χθες και περναω υπεροχα μαζι της και δεν με πειραζουν τα χρονια της που μπορει ειναι και 60κατι,βυζαρου,στενογλυκομουνα,εμπειρη με τοπ υπηρεσιες και να μη ξεχνιομαστε,η ζωη ειναι στιγμες και τετοιες δινει απλοχερα η Νικολ.
60 γεμάτα..Γύρω στα 50 την υπολογίζω .Δεν νομίζω να είναι γύρω στα 55...
οσο για τις ωρες…ειναι λιγο αλαλουμ…στειλε της μυνημα -θα απαντησει…Καλημέρα! Λειτουργεί το inkοgnito που δουλεύει μια Jessy? Φρίξου 15β λέει το άλλο σαιτ. Η αλήθεια είναι ότι δεν έχω καταλάβει ποιο από ολά είναι από αυτά που είναι στη σειρά. Οι ωρες που αναγραφονται δεν πρέπει να είναι πάντα σωστές ... λειτουργεί κανονικά; Τέλος κάποια γνώμη για την κοπέλα θα βοηθούσε.
Δεν είναι η μόνη σ αυτό το μαγαζάκι στούντιο που πάνε κατευθείαν στον αλλο πελάτη. Όλες οι μητέρες πλέον αγγαρεία κάνουν.Περασμα με λορρετα στο σαλονι μπορω να πω μαρεσε αρκετα οταν μπηκε μεσα στο δωματιο οταν εβγαλε τα τακουνια και το εσωρουχο που φορουσε δεν ηταν τοσο εντυπωσιακη και ηταν σαν να κανει αγκαρια ειδικα συην πιπα ισα ισα που τον εβαζε μεσα. Και αυτο που δεν μου αρεσε ειναι οτι με το που βγηκε απο εμενα μπηκε κατευθιαν στο απεναντι δωματιο χωρις να πλυθει
Έκλαψα με το Ερατώ από τους ψιθύρους καρδιάςΠάω χθες τη νύχτα Villa prive να δω αυτή τη Τζένη που βάλανε στο άλλο σάιτ...Μπροστά της η Ερατώ από τους Ψιθυρους Καρδιάς μοιάζει Σουηδέζα.Μιλάμε για πολύ γυφτια ρε παιδιά και θέλει και 40 ευρώ
Πάω μετα Red Diamond να δω την Ίνα που τόσο καλά της γράφουν στο άλλο σάιτ. Πολύ μπόχα το κτίριο μέχρι να φτάσεις πάνω... Η Ίνα δε μου άρεσε, πολύ άγρια φάτσα και μεγάλος κώλος με μπούτια, δε μου έκανε κλικ
Πάω μετά Ερημίτη 3 να ξαναδώ τη Ρεμπεκα μπας και μπω... Αλλά είναι τόσο ίδια με το πρωτότυπο που είπα ας κρατηθώ και ας πάω άλλη μέρα με το πρωτότυπο καλυτερα
Είχε καλή κίνηση όμως χθες και για Δευτέρα νύχτα
Δυστυχως εχει αρκετες ετσι…εχω τυχει και περιπτωση που η εργαζωμενη απλα βρεχει το μουνι της στον νιπτηρα , σκουπισμα, και βουρ στον επομενο πουτσο….Περασμα με λορρετα στο σαλονι μπορω να πω μαρεσε αρκετα οταν μπηκε μεσα στο δωματιο οταν εβγαλε τα τακουνια και το εσωρουχο που φορουσε δεν ηταν τοσο εντυπωσιακη και ηταν σαν να κανει αγκαρια ειδικα συην πιπα ισα ισα που τον εβαζε μεσα. Και αυτο που δεν μου αρεσε ειναι οτι με το που βγηκε απο εμενα μπηκε κατευθιαν στο απεναντι δωματιο χωρις να πλυθει
Τοσο χαλια ??Εκανα βολτα πριν λιγο στα σπιτακια τελειως παρακμη....!!!!!
τσαμπα η βενζινη που εκαψα
Να δουμε ποτε θα ερθει η Λαρα.....