Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 238 άτομα (27 μέλη και 211 επισκέπτες)

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.291
Like
294.797
Πόντοι
47.170
στο μεταξύ υπάρχει κάποιος άλλος εδώ μέσα που να έχει λογαριασμό στο instagram και να έχει λάβει μηνύματα σαν τα παρακάτω?
IMG-36bfb002f375410df91de6dd96ec5f9e-V.jpg
IMG-389e2af6f93520e9c4991b64752576da-V.jpg

grover inspector

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2021
Like
848
Πόντοι
81

Παλυ λες την λέξη τρολιες ?Σου λέω μια φορά και μοναδική στα τόσα χρόνια μου έτυχε κάτι τέτοιο !!! Πολύ παλιά στην ενημέρωση είχε γράψει ένας πως του είχε τύχη κάτι ανάλογο στο 66 με μια Ρουμάνα μάλιστα απογευματινή ώρα που είναι απίθανο !! Αλλά μόνο αυτόν θυμαμε που είχε γράψει κάτι παρόμοιο και εμένα !! Είναι πολύ σπάνιο εννοώ
Δεν χρειάζεται καν να απαντάμε σε παιδακια
κλαιω με συνεχομενες αποριες και ερωτησεις παιχτη τζιμακου 900 :tooth:
Μην χάνετε χρόνο για να απαντατε σε παιδάκια ....
οσο του απαντατε τόσο θα γράφει

jimakos900

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2019
Like
1.021
Πόντοι
96

Le Blanc

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Νοε 2018
Κριτικές
27
Like
4.512
Πόντοι
1.446

Philanderer

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2021
Κριτικές
6
Like
2.455
Πόντοι
721
Ναι ρε τυπε σπαμαρεις και δεν γουσταρουμε .
Επιτέλους, πράξτε όλοι το αυτονόητο και αγνοήστε τον κάθε βλακέντιο δίχως να απαντάτε -- και αναφορά στον admin
Ελεος πια!..

jimakos900

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2019
Like
1.021
Πόντοι
96
Δεν χρειάζεται καν να απαντάμε σε παιδακια

Μην χάνετε χρόνο για να απαντατε σε παιδάκια ....
οσο του απαντατε τόσο θα γράφει
εσενα δλδ σου εχει τυχει να μη πληρωσεις και σνομπαρεις εμενα που το ειπα οτι ειναι τρολ?
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Επιτέλους, πράξτε όλοι το αυτονόητο και αγνοήστε τον κάθε βλακέντιο δίχως να απαντάτε -- και αναφορά στον admin
Ελεος πια!..
βλακεντιος εισαι και φαινεισαι.

Ναι ρε τυπε σπαμαρεις και δεν γουσταρουμε .
ασε μας απο κει ρε οταν εσεις πετατε ασχετα εγω σας πειραξα αντε.

apollon444

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2019
Like
4.993
Πόντοι
456
εσενα δλδ σου εχει τυχει να μη πληρωσεις και σνομπαρεις εμενα που το ειπα οτι ειναι τρολ?

βλακεντιος εισαι και φαινεισαι.

ασε μας απο κει ρε οταν εσεις πετατε ασχετα εγω σας πειραξα αντε.
Δεν εχεις παρει χαμπαρι εσυ και ο αλλος οτι το παραχεσατε ,αντε .

grover inspector

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2021
Like
848
Πόντοι
81
Απογευματινή επίσκεψη σε Φωτεινή. Ι.44 Μόνον καλά περνάω πλέον . Αραιές οι επισκέψεις , δεν το ψάχνω καθόλου.
Φυσικά ούτε λόγος για ρεπορτάζ . Ούτε χρόνος ούτε διάθεση.
Ας είναι καλά ο Kος @n.smirni.76 που λιώνει παπούτσια για αυτή καθώς και ο "τιμονιέρης" @Borgia21 που οι ενημερώσεις του είναι από άλλο πλανήτη, όταν φυσικά ασχολείται με αυτές.
Καλή συνέχεια με ασφάλεια σε όλους τους συναγωνιστές
Αν σου είναι ευκολο μια περιγραφη,σε ποιο απ τα 44 αρια ειναι και βάρδια θα το εκτημούσα.
ευχαριστώ

Τελευταία τροποποίηση:

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.291
Like
294.797
Πόντοι
47.170
Καιρό εχουμε να δούμε Τανια απο διδ.27. οπως είπε και ενας

Αν σου είναι ευκολο μια περιγραφη,σε ποιο απ τα 44 αρια ειναι και βάρδια θα το εκτημούσα.
ευχαριστώ
από τα 3 καινούργια 44αρια(44β) στο μεσαιο στον όροφο, συνήθως 2η βάρδια

captain922

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2017
Κριτικές
1
Like
1.140
Πόντοι
206
στο μεταξύ υπάρχει κάποιος άλλος εδώ μέσα που να έχει λογαριασμό στο instagram και να έχει λάβει μηνύματα σαν τα παρακάτω?
IMG-36bfb002f375410df91de6dd96ec5f9e-V.jpg
IMG-389e2af6f93520e9c4991b64752576da-V.jpg

Είχα δεί μια μέρα κατά τύχη τα στόρι του συγκεκριμένου λογαριασμού χωρίς να τον ακολουθώ και από τότε κάθε μέρα λάμβανα τέτοια μηνύματα, όχι μόνο για το συγκεκριμένο μαγαζί αλλά και για φυλής 84-86, φωκαίας 13, εξηκίου 18 με τα ονόματα των κοριτσιών που δουλεύουν εκεί. Σήμερα από ότι είδα ο λογαριαμός διαγράφηκε, χάθηκαν και τα μηνύματα. Τώρα τι ήταν από πίσω άγνωστο...

Aftos_Eimai

Μέλος
Εγγρ.
9 Φεβ 2021
Like
753
Πόντοι
81
Αδέρφια πήγα στη Ράνια φυλής 84 και το έκλαψα. Φώκαιας 13 ήταν μια καβλα με τattoo full πρόγραμμα. Αυτή είναι η Βερόνικα?

Tsapoukaisex

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Μαΐ 2021
Κριτικές
27
Like
1.719
Πόντοι
1.071
μια εκει στα φωκαιας με ταττοο ειχα γαμησει πριν κανα μηνα
ηταν απο κουβα και νομιζω την λεγαν κλεοπατρα
καλο προγραμμα εκανε
δεν μιλουσε ελληνικα
και δεν ξερω αν λεμε την ιδια

Nazario_85

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2018
Like
993
Πόντοι
200

Sir Sexy

Σεβαστός
Εγγρ.
6 Φεβ 2021
Κριτικές
15
Like
4.081
Πόντοι
1.446
Εμένα είχε τύχει το άλλο Μεταξουργείο στην Κολωνού που έχει ένα στον 1ο όροφο και ένα άλλο στον δεύτερο το 2018 (Περάστε και πάνω πολύ καλό σεξ!) Ηχογραφημένο μήνυμα.
Λοιπόν ήταν τότε μια Μελίνα Ρωσίδα μελαχρινή γαλανά μάτια και βυζιά τορπίλες 4αρια στητα. Ήταν δώρο θεού. Πολλές θα σκότωναν για τέτοια βυζιά.
Τεσπά, είχε πολύ δουλειά γιατί όσοι έμπαιναν περίμεναν σε ουρά να την πάρουν. Έτσι και εγώ.
Μπαίνω στο δωμάτιο και δεν πληρώνω. Μπαίνει η Μελίνα ( λέω γρήγορα ήρθε) μου λέει pay! Λέω να 10€ και φεύγει, έρχομαι αμέσως λέει.
Ξεντυνομαι και στο κομοδίνο υπήρχε ένα δεκαρικο δίπλα από το τασάκι. Ακούω έναν απ'έξω να λέει μα πλήρωσα, που έλεγε η τσατσά πήρες εσύ λεφτά Μελίνα; Όχι; Μα είναι μέσα; Περίμενε. Χτυπάει η πόρτα και ήταν η τσατσά μισοκρυμμενη πίσω (εγώ ήμουν με το μποξερακι) από την πόρτα και με ρωτάει.
Συγγνώμη μήπως λέω μήπως βρήκες ένα δεκαρικο στο κομοδίνο;λέω να τον γαμησω τον συναγωνιστή; Αλλά λέω είμαι καλό παιδί.
Ναι λέω και απόρησα, να πάρτο.
Και λύθηκε η παρεξήγηση.
Αχ Μελίνα, Όλγα και κάτι άλλες, που είναι αυτές τώρα όλα τα ναυάγια έρχονται.

ISINAS

Μέγας
Εγγρ.
17 Σεπ 2012
Κριτικές
57
Like
6.623
Πόντοι
4.630
όχι φίλε δε γνωρίζω, όταν είχε πρωτοέρθει στο Αγκυρας 12α έγινε στανταράκι μου, ....
=====
Aκριβέσταστος ο μαιτρ Σμύρνης για Σούζυ :undecided-old: τα ιδια και σε μένα. Στην τελευταία φαση στο Α12 ( επειδη είδα κατι καλές κριτικές) την τσεκάρισα σε διπλά με Μαρία, και Ελενα / και απλά καθόταν αμέτοχη και κοιταγε ...:undecided-old:
Ήταν πολύ καλή ακόμα και στο Λιοσίων λίγο πριν σταματηση -εξαφανηστη ;;Απλά έκοψε ακα πίπα -τελειωτική και τα γλωσσόφιλα αλλά σαν συνολική εικόνα -αύρα ήταν ίδια !!!με την αρχή !! Τι να πω πάει και αυτή …

• Λύπη
Αντιδράσεις: fil69

msakis

Μέγας
Εγγρ.
14 Δεκ 2017
Κριτικές
20
Like
12.677
Πόντοι
4.546
Αυτό το πράγμα είναι σπάνιο πάντως όπως λες μια φορά στη ζωή σου και στον άλλον το τύπο που είπες επίσης μια φορά στη ζωή του και εδώ στο σάιτ είτε από εσένα το άκουσα είτε από εκείνον που είπες είναι ανατριχιαστικά σπάνιο αυτό που λες.

Το πιο αδύνατο να γίνει είναι πρωινή βάρδια δλδ 12 με 2 γιατί τοτε ξεκινάει η μέρα και είναι αδύνατον να ξεχαστεί είτε η πουτανα είτε η τσατσά.

Ρεεέεεεε τύπε γιατί είσαι τόσο δύσπιστος;;;;;;
Στην ζωή μπορούν να σου τύχουν τα πάντα και παντού νόμος!
Φυσικά και του έτυχε του ανθρώπου όπως θα χει τύχει και σε αρκετούς ακόμα (όπως έχει τύχει και σε πάρα πολύ καλό φιλαράκι μου ήμουν αυτόπτης μάρτυρας) που απλά ΔΕΝ έχουν λογαριασμό στο σάι ώστε ν'αναφερουν την προσωπική τους εμπειρία!
Τίποτα ΔΕΝ είναι αδύνατο!
Άνθρωποι είναι και οι εκδιδόμενες και η εκάστοτε υπηρεσία που μπορεί να έχουν χίλια δυο στο κεφάλι τους όπως ο καθένας μας!
* Δηλαδή ΔΕΝ σου έχει τύχει να περιμένεις στην ουρά γνωστής αλυσίδας ταχυφαγείων τον καφέ σου και να σου τον φτιάξουν δίχως να σου πάρουν το αντίτιμο είτε από κεκτημένη ταχύτητα είτε από μπέρδεμα;;;;

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom