alexandros 85
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 10 Αυγ 2021
- Κριτικές
- 17
- Like
- 2.949
- Πόντοι
- 1.446
Κάτι μου λέει πως γουστάρεις να "κατασπαράζεις" σεξουαλικά το εκάστοτε "ερωτικό θήραμα " σου
Αναμένω (με mention/αφιέρωση)
Κι εμένα αυτό μου βγάζει
Κάτι μου λέει πως γουστάρεις να "κατασπαράζεις" σεξουαλικά το εκάστοτε "ερωτικό θήραμα " σου
Αναμένω (με mention/αφιέρωση)
Παρούσαπαει η Αννα,αυτο ηταν.
next please...
Για αυτήν την εβδομάδα τι ώρες θα εργαστείς?Παρούσα
Στείλε μ Viber για να κανονίσουμε ηδη για τρίτη είμαι εντελώς φουλ κ τετάρτη σχεδόν φουλ Για αυτήν την εβδομάδα τι ώρες θα εργαστείς?
Αν οντως θες απαντηση σε αυτο. Μηδεν,στη κυριολεξία.
απλα 150 + taxi για τα Β.Π![]()
τα αξιζει ειναι μουναρα ...Διαβαζω πως τα 150αρια πεφτουνε βροχη !
Καλά και εγώ έχω στείλει μήνυμα και δεν έχει απαντήσει οπότε φαντάζομαι ότι τρέχει. Υπομονή παιδιά για όσους περιμένουντα αξιζει ειναι μουναρα ...
Μήπως θα έπρεπε να τα βάλω απο την τσέπη μ? Οποιος δεν θέλει να πληρώσει ταξι έρχεται απλώς κέντρο. Κ ούτε το λέω κατόπιν εορτής εξαρχής εξηγούμαι για να μην παρεξηγουμαι. Κ κατα την γνώμη μ ΕΣΕΙΣ θα έπρεπε να ρωτάτε μια κοπελα αν θα χρειαστεί να της βαλετε το ταξί η όχι. Υπάρχει κάτι π λέγεται κανόνες ευγενείας.απλα 150 + taxi για τα Β.Π![]()
Παιδιά ναι όλα τα μυνήματα θα απαντηθούν απλως λιγάκι υπομονή γιατί όπως έχω πει κ ξαναπει έχω περιορισμένο χρόνο.Καλά και εγώ έχω στείλει μήνυμα και δεν έχει απαντήσει οπότε φαντάζομαι ότι τρέχει. Υπομονή παιδιά για όσους περιμένουν
Κανονας ευγενειασ ειναι και το 150 .Πρωτο ραντεβου και 150 ειναι ευγενικο αλλεσ την βγαζουν με πασαντεπο σε κανενα παγκακιΜήπως θα έπρεπε να τα βάλω απο την τσέπη μ? Οποιος δεν θέλει να πληρώσει ταξι έρχεται απλώς κέντρο. Κ ούτε το λέω κατόπιν εορτής εξαρχής εξηγούμαι για να μην παρεξηγουμαι. Κ κατα την γνώμη μ ΕΣΕΙΣ θα έπρεπε να ρωτάτε μια κοπελα αν θα χρειαστεί να της βαλετε το ταξί η όχι. Υπάρχει κάτι π λέγεται κανόνες ευγενείας.
γεια σου μπεμπεκα με τα ωραια σου.Παιδιά ναι όλα τα μυνήματα θα απαντηθούν απλως λιγάκι υπομονή γιατί όπως έχω πει κ ξαναπει έχω περιορισμένο χρόνο.
Κ θα ήθελα να παρακαλεσω για την καλύτερη εξυπηρέτηση ολων μας να μ στελνετε βαιμπερ για ραντεβού κ όχι εδώ για να υπάρχει μια σειρά κ επίσης να γνωρίζετε οτι αν μ πείτε μπορείς τώρα η σε μια ωρα η απάντηση κατα 90% είναι όχι γιατί είμαι κλεισμένη για μέρες μπροστά. Αυτααα, καλησπέρα σε όλους κ ελπίζω να χωνευτηκαν εύκολα τα σαροκοστιανα χαχαχα
Εδώ κάνετε κάποια υπέρβαση.Μήπως θα έπρεπε να τα βάλω απο την τσέπη μ? Οποιος δεν θέλει να πληρώσει ταξι έρχεται απλώς κέντρο. Κ ούτε το λέω κατόπιν εορτής εξαρχής εξηγούμαι για να μην παρεξηγουμαι. Κ κατα την γνώμη μ ΕΣΕΙΣ θα έπρεπε να ρωτάτε μια κοπελα αν θα χρειαστεί να της βαλετε το ταξί η όχι. Υπάρχει κάτι π λέγεται κανόνες ευγενείας.
Μα είναι απλό φέρνω την απόδειξη τ ταξί μαζί κ.δεν ζητάω απολύτως τίποτα παραπανω απο αυτό. Δεν καταλαβαίνω π είναι το παράλογο Εδώ κάνετε κάποια υπέρβαση.
Όταν κάποιος παραγγέλνει σουβλάκια ή ότι άλλο εδώδιμο, η "κατ' οίκον παράδοση" είναι συνήθως δωρεάν.
Αν επιθυμείτε αποζημίωση "εξόδων αποστολής" θα πρέπει να ορίσετε τιμές ανά περιοχή.![]()
Η κάθε μια μπορεί να βολευεται με ότι θεωρεί ότι της αντιστοιχεί κ της αξίζει ποια είμαι εγω να κρινωΚανονας ευγενειασ ειναι και το 150 .Πρωτο ραντεβου και 150 ειναι ιπποτικο αλλεσ την βγαζουν με πασαντεπο σε κανενα παγκακι
Επίσης αν είναι να το πάμε σε συγκρίσεις οι μεταφορικές έχουν παντα έξοδα αποστολής στα εδώδιμα κ λοιπά προϊόντα παλι ειθισται το φιλοδώρημα αλλά εξάλλου αυτή η "παράδοση" παραπέμπει σε κάποιο γραφείο π έχει δικούς του οδηγούς κ πληρώνονται γι αυτήν την δουλειά όπως ακριβώς κ το "ντελιβερι"Εδώ κάνετε κάποια υπέρβαση.
Όταν κάποιος παραγγέλνει π. χ. σουβλάκια ή ό,τι άλλο εδώδιμο, η "κατ' οίκον παράδοση" είναι συνήθως δωρεάν.
Αν επιθυμείτε αποζημίωση "εξόδων αποστολής" θα πρέπει να ορίσετε τιμές ανά περιοχή.![]()