Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 80 άτομα (7 μέλη και 73 επισκέπτες)

spor48

Σεβαστός
Εγγρ.
25 Ιουλ 2018
Κριτικές
15
Like
3.261
Πόντοι
1.431
Μόλις γύρισα από Φώκαιας,. Πήγα να δω την Αντριάνα στ 13, αλλά πριν πέρασα από το 19. Μέσα η γνωστή ξανθιά και μια Μαρίνα, μάλλον καινούργια, μικρή με ωραίο σώμα και ωραίο στήθος. Πέρασα με σχετικά καλές εντυπώσεις. Ελληνικά γρι, είναι από Ρωσία μου είπε. Νομίζω αξίζει μια δοκιμή.

spor48

Σεβαστός
Εγγρ.
25 Ιουλ 2018
Κριτικές
15
Like
3.261
Πόντοι
1.431
Καλημέρα, 69 όπου δοκίμασα, έχει ωραίο και καθαρό μουνακι,ελεύθερο στοματικό, τελειωτικό στο σώμα. Δίνει φιλάκια στο σώμα και φιλάκια στα αρχιδακια, όχι κάτι το ιδιαίτερο. Είναι καυλιάρα όμως.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

spor48

Σεβαστός
Εγγρ.
25 Ιουλ 2018
Κριτικές
15
Like
3.261
Πόντοι
1.431
Μετά πήγα και στο 13. Όντως βελτιωμένη η πρώην Βερόνικα. Το δωμάτιο που φαινότανε από το σαλόνι όμως , όντως σκοτάδι μαύρο .

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.291
Like
293.911
Πόντοι
47.170
συνέχεια πάντα live

Διδύμου 7α, 7β & 8α κλειστά.

Διδύμου 8β Βερονικα ξανθιά μιλφ με κανονικό σώμα 2αρι βυζι και Ελένη ξανθιά με κανονικό σώμα 2.5αρι συν βυζι, ανακοινώνεται απλό πρόγραμμα αλλά κάνει ελεύθερο στοματικό. Για όσους ψάχνουν τη Λίλιαν είναι αποκλεισμένη στη Ρωσία, με τα γεγονότα δε μπορεί να γυρίσει.

Διδύμου 16 κλειστό.

Διδύμου 18β Νικόλ καστανή χοντρή με το μαλλί πιασμένο αλογοουρά, 2αρι συν βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα και πρωκτικο.

Διδύμου 18α Κατερίνα με κάστανο κοντό μαλλί ατσουμπαλο σώμα με πιασιματακια 2αρι βυζι, ανακοίνωσε μόνη της ελεύθερο στοματικό, γκυφοκωλι, αυταρχικό και τελείωμα στο πρόσωπο κ πολλά έξτρα με συν ευρώ.

Διδύμου 20 Ελένη μελαχρινή με μιλφ παχουλη με 2αρι βυζι και Χριστίνα μελαχρινή με μαλλί μέχρι τους ώμους, λεπτή με 1.5αρι βυζι, αμφότερες σε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό και πρωκτικο. Σήμερα υπηρεσία δεν ήταν αυτός που είναι στάνταρ αλλά ένας μαυρουλης.

Διδύμου 22 ισόγειο Αγγέλα καστανή με μαλλί μέχρι τους ώμους, σώμα με πιασίματα, 2.5αρι συν βυζι με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό.

Διδύμου 22 όροφος επέστρεψε η Μαριάννα καστανοξανθη πολύ λεπτή με 1.5αρι βυζι , με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό και αυταρχικό.

Διδυμου 27 Βικτόρια μελαχρινή νταρντανα με 2.5αρι συν βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό και αυταρχικό

Έλλης 3 Ειρήνη ξανθιά μιλφογκιλφ παχουλη με 2.5αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα και αυταρχικό.

Τελευταία τροποποίηση:

Philanderer

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2021
Κριτικές
6
Like
2.453
Πόντοι
721
συνέχεια πάντα live

Διδύμου 8β Βερονικα ξανθιά μιλφ με κανονικό σώμα 2αρι βυζι και Ελένη ξανθιά με κανονικό σώμα 2.5αρι συν βυζι, ανακοινώνεται απλό πρόγραμμα αλλά κάνει ελεύθερο στοματικό. Για όσους ψάχνουν τη Λίλιαν είναι αποκλεισμένη στη Ρωσία, με τα γε δε μπορεί να γυρίσει.
Σημαντική είδηση αλίευσες, πολλοί αναζητούν τη Λίλιαν. Λείπει πολύ καιρό, τελευταια φορα ηταν Διδυμου τον Οκτωβρη νομιζω.
Ειχα όμως την εντύπωση πως είναι Τσέχα... οχι πως εχει ιδιαίτερη σημασία βέβαια

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.291
Like
293.911
Πόντοι
47.170
Μόλις γύρισα από Φώκαιας,. Πήγα να δω την Αντριάνα στ 13, αλλά πριν πέρασα από το 19. Μέσα η γνωστή ξανθιά και μια Μαρίνα, μάλλον καινούργια, μικρή με ωραίο σώμα και ωραίο στήθος. Πέρασα με σχετικά καλές εντυπώσεις. Ελληνικά γρι, είναι από Ρωσία μου είπε. Νομίζω αξίζει μια δοκιμή.
και όταν σαλοναρει χαμογελαστή(πειραγμένα χείλη) χαιρετάει τους πελάτες δια χειραψίας

Διανοούμενος

Ανώτατος
Εγγρ.
28 Ιαν 2021
Κριτικές
36
Like
33.779
Πόντοι
11.096
Μετά πήγα και στο 13. Όντως βελτιωμένη η πρώην Βερόνικα. Το δωμάτιο που φαινότανε από το σαλόνι όμως , όντως σκοτάδι μαύρο .
Ευχαριστώ για την επιβεβαίωση αδερφέ.

spor48

Σεβαστός
Εγγρ.
25 Ιουλ 2018
Κριτικές
15
Like
3.261
Πόντοι
1.431
και όταν σαλοναρει χαμογελαστή(πειραγμένα χείλη) χαιρετάει τους πελάτες δια χειραψίας

Ναι είχε γέλιο, εγώ είχα τα χέρια στις τσέπες να ζεσταθούν, και οι 2 κοπέλες βγήκαν για χειραψία.

Σεβασμιώτατος

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουν 2021
Κριτικές
15
Like
5.167
Πόντοι
746
αννα ταυλανδεζα,οτι ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ κατα την προσωπικη μου αποψη κυκλοφορει αυτη την στιγμη στην φυλης,αν μπορουσα θα την ΚΑΤΟΥΡΑΓΑ στην μουρη...
Την ξαναπήρες; ή ακόμα τσούζει η προηγούμενη σου παρτίδα;

Σεβασμιώτατος

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουν 2021
Κριτικές
15
Like
5.167
Πόντοι
746
Τι φάση με τις Ουκρανες ιερόδουλες? Όλες στο πόστο τους ακόμα? Δεν τις αγγίζει ο πόλεμος? Τόσο αναισθητες?
Και τι να κάνουν ρε παίχτη; να φορτώσουν από 2 Μ4 στη πλάτη μαζί με 20 γεμιστήρες και να πάνε στο μέτωπο; ή να παίξουν από 2 ακαπέλωτα κλαρίνα στο Βλαδίμηρο για να σταματήσει τις εχθροπραξίες;

Πράκτωρ Θου Βου

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Ιαν 2022
Κριτικές
6
Like
1.386
Πόντοι
481
το ίδιο πρόβλημα
ακριβώς με το κολωνού 27 που έχει όλες τις
μουνάρες λατίνες και δεν μπορείς να τις ευχαριστηθείς
με το γαμοσκοτάδι στα δωμάτια! :headbang:

Διανοούμενος

Ανώτατος
Εγγρ.
28 Ιαν 2021
Κριτικές
36
Like
33.779
Πόντοι
11.096
Καλημέρα σε όλους τους συναγωνιστές.Ενα μεγάλο ευχαριστώ στον Σμύρνη για τις ενημερώσεις.Καλη Σαρακοστή με Υγεία.
Μόνο ευχαριστώ;;; Ωφειλουμε κέρασμα 2 κιλά παϊδακια πρόβεια στα Καλυβια! ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ!

mpourdelokratoras

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουν 2009
Κριτικές
1
Like
1.214
Πόντοι
201

Σεβασμιώτατος

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουν 2021
Κριτικές
15
Like
5.167
Πόντοι
746
ουτε τον ΕΜΕΤΟ μου στο ΜΑΛΑΚΙΣΤΗΡΙ...
Καi πρέπει να ναι και τρισάθλιος με τόσους αιώνες εκεί εις την κόλασιν του Netherealm...:dancing:

Πάντως εδώ που τα λέμε είναι βαρύς χαρακτηρισμός το «ό,τι χειρότερο». Φαντάσου πόσες έχουν αντίστοιχη συμπεριφορά και είναι ΚΑΙ σαβούρες εμφανισιακά.

Τελευταία τροποποίηση:

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
557
Like
90.105
Πόντοι
48.067
το ίδιο πρόβλημα
ακριβώς με το κολωνού 27 που έχει όλες τις
μουνάρες λατίνες και δεν μπορείς να τις ευχαριστηθείς
με το γαμοσκοτάδι στα δωμάτια! :headbang:
τυπε τα σκοτάδια μεσα στα δωμάτια δεν ειναι για να μη βλέπει ο πελάτης τα αφροδισια της κοπέλας οπως εγραψε ενας στόκος πιο πάνω.
απλα οι κοπέλες θελουν σκοτάδι μεσα για να μη βλέπουν την ασχημια μερικων πελατών.
επίσης οι κοπέλες βάζουν πολυ αρωμα για να μη μυρίζουν τη βρωμιά των πελατών που πανε απλυτοι.

Carl Barton

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Ιουλ 2020
Like
6.385
Πόντοι
1.056
Έκανα μια δοκιμή με Κάτια στο Ιάσωνος 31 υπόγειο. Μικρή Ρωσίδα με ματάρες και σωματάκι τρελό. Άνεση χρόνου δεν υπάρχει είναι λίγο μπαμ η φάση αλλά αξίζει...

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.291
Like
293.911
Πόντοι
47.170
Διδύμου 22 όροφος επέστρεψε η Μαριάννα καστανοξανθη πολύ λεπτή με 1.5αρι βυζι , με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό και αυταρχικό.
δε μπορούσα να μην την ξαναπάρω τώρα που επέστρεψε μίας και ήταν παλιό στανταρακι μου
@jon smith νομίζω περνούσες και εσύ καλά μαζί της , το μειονέκτημα της για μένα αλλά συ χρόνος και προτέρημα της το ότι είναι πολύ λεπτή ,μειονέκτημα γιατί δε μου αρέσουν τόσο λεπτές οι γυναίκες προτέρημα γιατί τι κάνει ότι θές , μουνάκι στενό μικρό ...τεσπα θα ακολουθήσει κάποια στιγμή κριτική
φώτος απο το δωμάτιο
22-3.jpg
22-4.jpg
22-2.jpg
22.jpg

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom