Πράκτωρ Θου Βου
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Ιαν 2022
- Κριτικές
- 6
- Like
- 1.386
- Πόντοι
- 481
Μάλλον ναι.. εννοώ αυτό το γωνιακόMάλλον έκανες τυπογραφικό, στο 74 ΑΡ είναι η Γιάννα.
με τα δύο υπόγεια που ναι κολλητά
Μάλλον ναι.. εννοώ αυτό το γωνιακόMάλλον έκανες τυπογραφικό, στο 74 ΑΡ είναι η Γιάννα.
Φίλε μου έχεις Instagram Νανσαρας;αν εννοεις το τσαχπινικο μουνακι με τις μαλλουρες ναι,παντρευτηκε στην ρωσια οπου και μενει(τωρα και με τις κυρωσεις ουτε κατα διανοια να ξαναρθει),τελευταιο μας γαμησι νοεμβριος 2020...
Καλησπερα σε ολους τους μπουρδελιαριδες
Εχει αναρωτηθει ποτε κανεις ετσι οπως κανει τσαρκα και βλεπει κιαλλους συναγωνιστες αν ειναι μελος ο συναγωνιστης εκεινος η ειμαι εγω ο περιεργος ρε παιδια ?
Ενα βράδυ περίμενα να δω κορασίδα στο Φ.24 όροφο οπότε μπαίνει ένας τύπος κυριλέ low profile και ρωτούσε ποια κοπέλα είναι ποτέ δουλεύει εκείνη ποτέ θα έρθει η άλλη... Πρέπει να ήταν ο μεγιστοτεραστιος χυστης SmirnisΚαλησπερα σε ολους τους μπουρδελιαριδες
Εχει αναρωτηθει ποτε κανεις ετσι οπως κανει τσαρκα και βλεπει κιαλλους συναγωνιστες αν ειναι μελος ο συναγωνιστης εκεινος η ειμαι εγω ο περιεργος ρε παιδια ??![]()
Ίσως να έχουν σοβαρούς λόγους να μην πιστεύουν όλα όσα βλέπουμε και ακούμε ότι γίνονται στην πατρίδα τους.Τι φάση με τις Ουκρανες ιερόδουλες? Όλες στο πόστο τους ακόμα? Δεν τις αγγίζει ο πόλεμος? Τόσο αναισθητες?
Ίσως τώρα έχουν ακόμα σοβαρότερους λόγους για να δουλέψουνΊσως να έχουν σοβαρούς λόγους να μην πιστεύουν όλα όσα βλέπουμε και ακούμε ότι γίνονται στην πατρίδα τους.
Όλοι το έχουν σκεφτεί. Αλλά η μαγεία είναι αλλού: Το να διακρίνεις ποιον ακριβώς συνουσιαστή έχεις απέναντί σου μόνο από αυτά που γράφει εδώ...Καλησπερα σε ολους τους μπουρδελιαριδες
Εχει αναρωτηθει ποτε κανεις ετσι οπως κανει τσαρκα και βλεπει κιαλλους συναγωνιστες αν ειναι μελος ο συναγωνιστης εκεινος η ειμαι εγω ο περιεργος ρε παιδια ??![]()
Συμφωνώ σε όλα αλλά όχι και μουναρος.... Ωραία και θετική παρουσια, σπεσιαλ κορμί, προσωπο στο 7αρι περιπου. Όπως και να έχει όμως είναι υποκειμενικο.Το έχει κοψει εδω και Κάιρο το κουλουρι. Αν και γράφτηκε σε ενημέρωση ότι ξαναανακοινωθηκε κωλος σε τσαρκα. Αλλα έτσι δεν τραβαει η δουλεια... Μια κανει κωλο, μια δεν κανει... Αφου το έχει κοψει κιολας πολλους μήνες, πιθανον ειναι στην δωματιο να ποναει και να μην αφηνει σωστο κωλογαμησι... Παλια εκανε και ελεύθερο στοματικο. Κριμα που τα εκοψε το αλβανακι, ειναι μουναρος!
Σοβαρούς λόγους να μην πιστεύουν τι γίνεται; Δηλαδή είναι όπως τότε που λέγαμε με τον covid "ηθοποιοί ειναι";Ίσως να έχουν σοβαρούς λόγους να μην πιστεύουν όλα όσα βλέπουμε και ακούμε ότι γίνονται στην πατρίδα τους.
Οποιος έχει πόλεμο στην πατρίδα του σταματάει να δουλεύει; Μάλλον το αντίθετο. Οι οικονομικές ανάγκες αυξάνονται.Τι φάση με τις Ουκρανες ιερόδουλες? Όλες στο πόστο τους ακόμα? Δεν τις αγγίζει ο πόλεμος? Τόσο αναισθητες?
Αυτός είναι ο σκοπός φίλε μου, να ΜΗΝ βλέπεις τα δερματικά αφροδίσια.. οι ουρές πάντως χτές ήταν μεγάλες.. ο κόσμος, όταν κάποια διαφημίζεται εδώ και δίπλα, δεν λογαριάζει ούτε κονδυλώματα, ούτε τίποτα..Καλημέρα και καλή Κυριακή. Ρε μάγκες μόλις πηγα και είδα το Φωκαιας 13.Για καλή μου τυχη ήταν η Βερό την οποία την είδα πολυ βελτιωμένη. Εκεί που χάρηκα οταν είπε ναι στο γκροβερ ρωτάω την τσα αν έχει καποιο φωτινό δωματιο (ρε φίλε να γαμάς γκροβερ και να το βλεπεις...!αυτο σε εξιτάρει πιο πολυ...!...χωρια το ότι βλέπεις αν έχει και κανα δερματικο αφροδισιο). Μου έδειξε τα δωμάτια και είχαν ΤΟΣΟ λίγο φως που δεν εβλεπες τη μυτη σου!! Έφυγα. Έλεος ρε ιδιοκτήτες, ΕΛΕΟΣ!!
Κριμας γιατί είναι τρελό μουνακι!αννα ταυλανδεζα,οτι ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ κατα την προσωπικη μου αποψη κυκλοφορει αυτη την στιγμη στην φυλης,αν μπορουσα θα την ΚΑΤΟΥΡΑΓΑ στην μουρη...
Μια χαρά κώλο έκανε η Άννα.Το έχει κοψει εδω και Κάιρο το κουλουρι. Αν και γράφτηκε σε ενημέρωση ότι ξαναανακοινωθηκε κωλος σε τσαρκα. Αλλα έτσι δεν τραβαει η δουλεια... Μια κανει κωλο, μια δεν κανει... Αφου το έχει κοψει κιολας πολλους μήνες, πιθανον ειναι στην δωματιο να ποναει και να μην αφηνει σωστο κωλογαμησι... Παλια εκανε και ελεύθερο στοματικο. Κριμα που τα εκοψε το αλβανακι, ειναι μουναρος!