vril
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 7 Δεκ 2010
- Κριτικές
- 12
- Like
- 13.612
- Πόντοι
- 5.827
Θα είναι ομορφάντρας ή την πέτυχε καβλωμένη, ποιος ξέρει.Δεν ξέρω... Σε μένα ήταν απομακρη και βιαστική. Ναι πίπα με τη τσιχλα δεν την είχε βγαλει
Θα είναι ομορφάντρας ή την πέτυχε καβλωμένη, ποιος ξέρει.Δεν ξέρω... Σε μένα ήταν απομακρη και βιαστική. Ναι πίπα με τη τσιχλα δεν την είχε βγαλει
Ναι φαίνεται καυλωτικη αλλά πολυ τυπικη μέσα.την είδα και εγώ μόλις.. είναι ελάχιστα
μπαμπάτσικη με καυλωτικό βυζί
αλλά
μέχρι εκεί
Προσωπικά τις καλύτερες υπηρεσίες τις έχω πάρει από Ρωσίδες που φημίζονται για ψυχρές παρά από Ρουμάνες. Οι Ρουμάνες είναι όλο μέσα στην πονηριά.Εκλαψα ένα 20 ρικο.... Αυτές οι Ρουμάνες δε κάνουν για πουτανες τελος
Δε βλέπω κριτικές για αυτή...Προσωπικά τις καλύτερες υπηρεσίες τις έχω πάρει από Ρωσίδες που φημίζονται για ψυχρές παρά από Ρουμάνες. Οι Ρουμάνες είναι όλο μέσα στην πονηριά.
Ναι, καινούρια είναι... Ο Tony έγραψε γι' αυτήν σε ποστ πριν καμιά βδομάδα.Δε βλέπω κριτικές για αυτή...
Δεν κατάλαβα πως ήταν τραβελι και πέρασα κοπαναω το κεφάλι μου στο τοιχο
Ναι ναι, ξέρω ξέρω, τετοια περιστατικά συμβαίνουν συχνα.Σιγά ρε τύπε το "απίστευτο"...
Γίνονται αυτά στον χώρο.
Δεν είπε κάτι καινούριο ο Jon Smith. Απλά μας είπε την εμπειρία του.
χααχχα στις ιεροδουλες αρεσεις σαν αντρας χαχαχα φαντασου στις εξω.Δεν ξέρω... Σε μένα ήταν απομακρη και βιαστική. Ναι πίπα με τη τσιχλα δεν την είχε βγαλει
Όποιος και να είσαι τυχαίνουν και αυτά καθυστερημένε νιανιαροτζιμακοχααχχα στις ιεροδουλες αρεσεις σαν αντρας χαχαχα φαντασου στις εξω.
τρολαρα ρε βλακακο χαλαρωσε αφου με συμπαθεις κιολας δε εχω λογο να σε κραξω πια.Όποιος και να είσαι τυχαίνουν και αυτά καθυστερημένε νιανιαροτζιμακο
Άρα αφου σε συμπαθώ έχω την άδεια σου να σου πετάω όσες μαλακιες γουστάρω ΕΕ??τρολαρα ρε βλακακο χαλαρωσε αφου με συμπαθεις κιολας δε εχω λογο να σε κραξω πια.
ενταξει οχι μη λες και τις μαλακιες σου δε υπαρχει λογος.Άρα αφου σε συμπαθώ έχω την άδεια σου να σου πετάω όσες μαλακιες γουστάρω ΕΕ??
κακο αυτο να το κοιταξεις.Τζιμάκος σε συμπαθω αλλά είμαι και τυπος που μεταξυ συμπαθειας και αντιπαθειας είναι μια λεπτή γραμμή για μένα![]()
Θέλω να το πω τουλάχιστον ένα χρόνο:Δώσε περισσότερες πληροφορίες ρεεέεεεε τύπε να πούμε.. σε απείλησε με 30ποντο παπάρι;;;; ?
Πήγε να σε φερμάρει;;;;; ?
Δώσε τον οίκο να προσέχουμε την σούφρα μας τουλάχιστον...
Άλλη.Η Μαρία η βυζαρου στο 86 είναι η παλια που δουλεύε στο osmose μεχρι πρόσφατα, η αλλη;
Επισκεψη σημερα στο Σαμπινακι!
Μου το παρουσιασε ενας νεαρος o οποιος συμφωνα με το μωρο ειναι το αγορι της
Το μωρο την εχει δαγκωσει για τα καλα την λαμαρινα με τον πιτσιρικα.
Ξεπερασα την μικρη αμηχανια που μου προκαλασε η δηλωση της μικρης κ την σφυροκοπησα με λυσσα
στο δωματιο διπλα στο κουζινακιπιστευω οτι ο αγαπητικος το απολαυσε
αλλωστε με χαιρετησε κ με ευχαριστησε οταν εφυγα
![]()
Πρώην ΒερόνικαΑντριάνα μου είπε ναι
ΝαιΚαλημέρα παιδιά στο Φωκαιας 13η Αντριαννα πρώην Βερονικα μόνο πρωινή βάρδια την βρίσκουμε;;;
Σας ευχαριστώ!
Μόλις μπήκα σε μια και καινουρια. Ευα τη λένε είναι Ρουμάνα στο φωκαιας 13.Ωραια γκομενα αλλά πολυ βιαστικη και νευρική. Μόνο που μου έκανε πιπα με τη τσιχλα κατάλαβα ποσο για το πουτσο θα είναι.