Πρέπει να είναι ίδια σάρα που ήταν και πέρσιΚαλησπέρα έχει μια καινούργια σήμερα στο άλλο σάιτ στο Βένους μια Σάρρα.τη ξέρει κάποιος;είναι ωραία;
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης
- Μέλος που άνοιξε το νήμα oceanspray
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 90K
- Εμφανίσεις 10M
-
- Ετικέτες
- θεσσαλονίκη
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 31 άτομα (6 μέλη και 25 επισκέπτες)
Chal1996
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Αυγ 2020
- Κριτικές
- 1
- Like
- 2.333
- Πόντοι
- 441
Δουλεύει κανονικάΗ Λιλιανα δουλεύει?
Χθες πήγα κατά τις 8 το βράδυ
Δεν την ξέρω γι αυτό ρωτάω ούτε από πέρυσιΠρέπει να είναι ίδια σάρα που ήταν και πέρσι
Δεν την ξέρω καθόλου.αν μπορεί να μου κάποιοςΠρέπει να είναι ίδια σάρα που ήταν και πέρσι
GALLAS
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 4 Μαΐ 2017
- Κριτικές
- 51
- Like
- 6.505
- Πόντοι
- 7.636
Είναι καλό κορίτσι!!!Καλησπέρα έχει μια καινούργια σήμερα στο άλλο σάιτ στο Βένους μια Σάρρα.τη ξέρει κάποιος;είναι ωραία;
Σε ευχαριστώ πολύ αλλά δεν με βοήθησες αρκετάΕίναι καλό κορίτσι!!!ΠΡΟΣΟΧΗ, δεν είπα ωραία....!!Ο νοών νοείτω...
GALLAS
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 4 Μαΐ 2017
- Κριτικές
- 51
- Like
- 6.505
- Πόντοι
- 7.636
Μακρυά αδερφέ, εκτός αν σ'αρέσουν τα κορίτσια στυλ σούμο!!!Σε ευχαριστώ πολύ αλλά δεν με βοήθησες αρκετά
Μπερμπαντακος
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιαν 2022
- Κριτικές
- 2
- Like
- 1.435
- Πόντοι
- 201
Αυτό το έχω παρατηρήσει και γώ! Οι μεγάλο κοπέλες έχουν αποβάλει την ντίβα από μέσα τους γιατί σου λέει για να προτιμάει εμένα πρέπει να στραγγίζει καλά εδώ όταν φεύγει!Άλλο ένα πιπινι που ουσιαστικά ψειρισε τα λεφτά ενός συναγωνιστού και τον ξενέρωσε....καλά κάνω εγώ και κυρίως επενδύω σε ώριμες ηλικίες.
Atsalovergas
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Δεκ 2019
- Κριτικές
- 9
- Like
- 161
- Πόντοι
- 280
Στο σωστό μέρος βρίσκεσαι.Καλησπέρα συναγωνιστές , είμαι νέος στο άθλημα (δεν έχω πάει ποτέ) και θα ήθελα μερικές συμβουλές για να πάει καλά η όλη φάση.
Βασικά, ήθελα να μάθω από πού μπορούμε να βρούμε τα ωράρια και τις ημέρες που είναι διαθέσιμες οι κοπέλες (δλδ αν υπάρχει κάποιο σαιτ που τα ανεβάζουν η αν πρέπει να πάω εκεί και να ρωτήσω.)
Τέλος αν ήταν εύκολο να μου προτείνεται μερικές κοπέλες που θα άξιζαν για να περάσω μαζί τους την 1η μου φορά.
Συγνώμη αν το ποστ είναι σε λάθος μέρος.
Τα site, είναι δύο: φιντγκιρλς τελεία γρ και στυδιο-παραδισε τελεία Κομ. Με λατινικούς χαρακτήρες.
Αν μας δώσεις λίγες πληροφορίες για τα γούστα σου, ίσως να μπορέσουμε να σε βοηθήσουμε σε μια καλή επιλογή
Σε ευχαριστώ πολύ τώρα κατάλαβαΜακρυά αδερφέ, εκτός αν σ'αρέσουν τα κορίτσια στυλ σούμο!!!
GALLAS
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 4 Μαΐ 2017
- Κριτικές
- 51
- Like
- 6.505
- Πόντοι
- 7.636
Πριν λίγες μέρες,συνάντηση με την Dennise, Μινωτάυρου 2Α, (wet dreams) πολύ καλή συμμετοχή, καλό γκαυλάκι, 3η φορά που το τσαλάκωσα λιγουλάκι!!!
(40 γυμνό στμτκό).
Μέσα η μπάλα!!!
Επίσης Bella Donna, συνάντηση με την Anita, Ρωσάκι, μικρό βυζάκι, ωραία άκρα, λίγα σπυράκια γενικά στη πλάτη κλπ, καλό προσωπάκι, μη μου άπτο όμως η φάση της, δάκτυλο εννοείτε ΔΕΝ άφησε, φιλιά ούτε για αστείο, τσάμπα τα λεφτουδάκια εν ολίγοις, (50 χαλαρά), πονούσε, κρατούσε μπόσικα......δεν θα ξαναπήγαινα...κάνω κάτι μαλακίες κάπου κάπου, δε μπορώ αν με ψυχολογίσω....χαχαχα!!!!
Εννοείτε,
Έξω η μπάλα!!!
(40 γυμνό στμτκό).
Μέσα η μπάλα!!!
Επίσης Bella Donna, συνάντηση με την Anita, Ρωσάκι, μικρό βυζάκι, ωραία άκρα, λίγα σπυράκια γενικά στη πλάτη κλπ, καλό προσωπάκι, μη μου άπτο όμως η φάση της, δάκτυλο εννοείτε ΔΕΝ άφησε, φιλιά ούτε για αστείο, τσάμπα τα λεφτουδάκια εν ολίγοις, (50 χαλαρά), πονούσε, κρατούσε μπόσικα......δεν θα ξαναπήγαινα...κάνω κάτι μαλακίες κάπου κάπου, δε μπορώ αν με ψυχολογίσω....χαχαχα!!!!
Εννοείτε,
Έξω η μπάλα!!!
O megas pidikoulas
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιουν 2021
- Κριτικές
- 12
- Like
- 1.027
- Πόντοι
- 371
Το άλλο σάιτ είναι το φαιντγκερλς ψάξου για προτάσεις πάνε να κάνεις βόλτα και όπου σου αρέσει μπεςΚαλησπέρα συναγωνιστές , είμαι νέος στο άθλημα (δεν έχω πάει ποτέ) και θα ήθελα μερικές συμβουλές για να πάει καλά η όλη φάση.
Βασικά, ήθελα να μάθω από πού μπορούμε να βρούμε τα ωράρια και τις ημέρες που είναι διαθέσιμες οι κοπέλες (δλδ αν υπάρχει κάποιο σαιτ που τα ανεβάζουν η αν πρέπει να πάω εκεί και να ρωτήσω.)
Τέλος αν ήταν εύκολο να μου προτείνεται μερικές κοπέλες που θα άξιζαν για να περάσω μαζί τους την 1η μου φορά.
Κόντε πούτσα
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Φεβ 2022
- Like
- 3.095
- Πόντοι
- 456
Όλοι κάνουμε μλκιες φίλε μου γιά ενημέρωση αλλά εγώ πλέον απέχω. Πληρώνεις, μαθαίνεις.... τέλος.Πριν λίγες μέρες,συνάντηση με την Dennise, Μινωτάυρου 2Α, (wet dreams) πολύ καλή συμμετοχή, καλό γκαυλάκι, 3η φορά που το τσαλάκωσα λιγουλάκι!!!
(40 γυμνό στμτκό).
Μέσα η μπάλα!!!
Εννοείτε,
Έξω η μπάλα!!!
BOOBS SLAVE
Νέο Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Ιουλ 2021
- Like
- 4
- Πόντοι
- 0
ειναι σε διακοπες, τελος Μαρτη γυρναει, ετσι μου ειπε τουλαχιστον η τσατσα!!Η Ελενα/Ραισα ξερει κανεις αν συνεχιζει και που;
tonilamar05
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Σεπ 2010
- Like
- 124
- Πόντοι
- 0
Μόνο απο κοντα θα το μαθεις καλα το αθλημα. Οχι με τα τηλεφωνα. Θα πας μερικες φορες θα μιλησεις με τσατσαδες και πουτανες και σιγα σιγα θα αρχισεις να καταλαβαινεις τι γινετε. Εννοείται οτι θα πεσεις και σε μερικες φόλες. Αυτα ομως ειναι οι εμπειριες .Καλησπέρα συναγωνιστές , είμαι νέος στο άθλημα (δεν έχω πάει ποτέ) και θα ήθελα μερικές συμβουλές για να πάει καλά η όλη φάση.
Διαγραμμένο μέλος 219970
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Μαρ 2022
- Like
- 11
- Πόντοι
- 0
Στο σωστό μέρος βρίσκεσαι.
Τα site, είναι δύο: φιντγκιρλς τελεία γρ και στυδιο-παραδισε τελεία Κομ. Με λατινικούς χαρακτήρες.
Αν μας δώσεις λίγες πληροφορίες για τα γούστα σου, ίσως να μπορέσουμε να σε βοηθήσουμε σε μια καλή επιλογή4
Το άλλο σάιτ είναι το φαιντγκερλς ψάξου για προτάσεις πάνε να κάνεις βόλτα και όπου σου αρέσει μπες
Ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σας, θα το ψάξω λίγο περισσότερο να δώ τι παίζει και αν είναι θα να ξανακάνω ποστ με περισσότερες ερωτήσεις. Καλή δύναμη και σε σας!Μόνο απο κοντα θα το μαθεις καλα το αθλημα. Οχι με τα τηλεφωνα. Θα πας μερικες φορες θα μιλησεις με τσατσαδες και πουτανες και σιγα σιγα θα αρχισεις να καταλαβαινεις τι γινετε. Εννοείται οτι θα πεσεις και σε μερικες φόλες. Αυτα ομως ειναι οι εμπειριες .
Μπερμπαντακος
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιαν 2022
- Κριτικές
- 2
- Like
- 1.435
- Πόντοι
- 201
Υπάρχει σελίδα! Φαιντ γκρερλς τύπε αλλά στα αγγλικαΚαλησπέρα συναγωνιστές , είμαι νέος στο άθλημα (δεν έχω πάει ποτέ) και θα ήθελα μερικές συμβουλές για να πάει καλά η όλη φάση.
Wandererwonder
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 10 Νοε 2019
- Κριτικές
- 21
- Like
- 3.281
- Πόντοι
- 1.436
ειδα στο αλλο site το venus εφερε ταυλενδεζες...ή ετσι λεει τελοσπαντων...
ενδιαφερουσα περιπτωση φαινεται...
3 κιόλας, πρέπει να κάνουν και τρίο σίγουρα ...ειδα στο αλλο site το venus εφερε ταυλενδεζες...ή ετσι λεει τελοσπαντων...
Ρε τι πάθαμε αν ήξερα οτι θα φέρουν τέτοια δεν θα πετούσα λεφτά στην άλλη και θα τα πετούσα έτσι για ασιατικό
Wandererwonder
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 10 Νοε 2019
- Κριτικές
- 21
- Like
- 3.281
- Πόντοι
- 1.436
καλα δε σημαινει οτι ειναι καλες μεσα στο δωματιο...αλλα μονο και μονο για τον εξωτικο παραγοντα ισως αξιζει3 κιόλας, πρέπει να κάνουν και τρίο σίγουρα ...
Ρε τι πάθαμε αν ήξερα οτι θα φέρουν τέτοια δεν θα πετούσα λεφτά στην άλλη και θα τα πετούσα έτσι για ασιατικό
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 69
- Εμφανίσεις
- 15K
- Απαντήσεις
- 180
- Εμφανίσεις
- 43K
- Απαντήσεις
- 38
- Εμφανίσεις