pussymaniac
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 548
- Πόντοι
- 21
μπα οι αλλοι θελουν μασταριαΕ αμα έχει τόση ζήτηση να ανοιξω only fans
μπα οι αλλοι θελουν μασταριαΕ αμα έχει τόση ζήτηση να ανοιξω only fans
Δεν υπάρχει κατάλληλο μέγεθος. Υπάρχει ωραίο και άσχημο. Το καθόλου είναι επίσης πρόβλημα. Το τεράστιο, δηλαδή πάνω από 3.5-4άρι πάλι είναι άσχημο. (Προσωπική γνώμη) Το θέμα είναι να υπάρχει και να είναι ωραίο. Ας είναι και μικρό λοιπόν φτάνει να είναι ωραίο.Το κατάλληλο μέγεθος στήθους σε μια γυναίκα είναι αυτό που χωράει στην χούφτα ενός άνδρα !! Πέρα από αυτό το έχω αχτη να περάσω καλά με μια κοπέλα που έχει μικρό στήθος .. διότι είμαι πολύ φαν του πολύ μικρού στήθους , αλλά ποτέ δεν έτυχε να περάσω καλά με κοπέλα με πολύ μικρό στήθος ..με την Άννα έχω πολύ καλό προαίσθημα ότι θα περάσω καλά !! Άννα μου σύντομα βασικά στάνταρ έως την ερχόμενη Τρίτη θα βρεθούμε !!
Για εμενα προσωπικα τρελαινομαι οταν υπαρχει και piercing , οπως της νηματοθετριας!!!Δεν υπάρχει κατάλληλο μέγεθος. Υπάρχει ωραίο και άσχημο. Το καθόλου είναι επίσης πρόβλημα. Το τεράστιο, δηλαδή πάνω από 3.5-4άρι πάλι είναι άσχημο. (Προσωπική γνώμη) Το θέμα είναι να υπάρχει και να είναι ωραίο. Ας είναι και μικρό λοιπόν φτάνει να είναι ωραίο.
Για εκει παει,εμπρος εμπρος καλο μου μπλοκ.Μην κατάντησετε και αυτό το νήμα σαν το άλλο της Κ.
Block γιατί??Για εκει παει,εμπρος εμπρος καλο μου μπλοκ.
Ελα μωρε και 'συ,μην τα παιρνεις ολα τοις μετρητοις.Block γιατί??
Παρε ενα εντοσ τησ εποχησ μωρη καυλα μπουαχαχχαχχααχα δικο σου ετσιΛίγο εκτός εποχής αλλά ?
μηπως ξερεις αν υπαρχει ακομα η' εφυγε για παντα?Την κατρινα δύσκολο φίλε the last pm .Να είσαι καλά .
ΜουσικαρεςΚαλημέρα babe....
Και κάτι διαφορετικό.....πήξαμε στα ποιήματάκια.....
Το ένστικτό μου έει πως η Αννούλα είναι......Μουσικαρες
Κυριολεκτικά λιονταρινα κ στο ζώδιο κ παντού καλά μαντεψεςΤο ένστικτό μου έει πως η Αννούλα είναι......
Αν ξεκιναει έτσι η μέρα είναι σίγουρα καλη! Μπράβο ρε παιδιααα ήλιος κ μουσικές οτι καλύτερο ?Καλημέρα...
Κυριολεκτικά λιονταρινα κ στο ζώδιο κ παντού καλά μαντεψες
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Αν ξεκιναει έτσι η μέρα είναι σίγουρα καλη! Μπράβο ρε παιδιααα ήλιος κ μουσικές οτι καλύτερο ?
Στην ουρά στην ουράΆσε τα λιοντάρια. Είσαι πολύ όμορφο μωρό. Πρέπει να σε δω