Νέα

Θεσσαλονίκη αυτή την περίοδο (τραβεστί/τρανς)

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

kosnits

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2013
Κριτικές
4
Like
157
Πόντοι
1
Πήρα τηλ στην Αφροδίτη...η φωνή με ξενέρωσε στην αρχή νόμιζα κάνει πλάκα ,σαν νταλικιερης μιλάει....

nicaki

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιαν 2009
Κριτικές
11
Like
27
Πόντοι
10
Παίδες έχει κατέβει Αθήνα ή Νικόλ Αντωνίου μπορείτε να πείτε πληροφορίες;

ZORRO___

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2006
Like
480
Πόντοι
21
Πήρα τηλ στην Αφροδίτη...η φωνή με ξενέρωσε στην αρχή νόμιζα κάνει πλάκα ,σαν νταλικιερης μιλάει....
Και σαν νταλιγκερης ΚΑΙ 150 ευρω ζηταει!!! ελεοοςς μαλλον την εχει δει μονοπωλιο στην Σαλονικη η κυρια!! χαχαχαχ

east78

Μέλος
Εγγρ.
30 Οκτ 2006
Κριτικές
2
Like
100
Πόντοι
0
Επισκεψη στην Hellen Bittencourt (Ramona).Περιοχη κοντα στην εκκλησια Αγιου Δημητριου:priest:.Το μερος μια μικρη "γκαρσονιερα".Δεν ηταν βρωμικο...απλα ητανε λιγο περιεργο σε φαση παιζει να ητανε 1 διαμερισμα και το σπασανε σε 2?Anyway πρωτη φορα με την Hellen οτι βλεπετε στης φωτο (με η χωρις make up) αυτο θα δειτε και εκει.Λιγο πιο μαυρισμενη ειναι η οι φωτο εχουν τερμα το φλας.Καποιος καπου ειχε αναφερει οτι δεν ειχε στηθος...εχει κανονικοτατο (σιλικονατο).Ωραιο σωματακι εχει, πιπα χωρις.Κανεις ντουζακι πριν ορμησεις.Με πασα επιφυλαξη παιζει να ειναι και μια φιλη της εκει (δεν ρωτησα...αλλα ειχε ενα παραβαν σε μια πορτα και επαιζε tv).100/1h (εγω για το κλασικο 150 την εκοβα...ακομα καλλυτερα).

monstercock greece

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2015
Κριτικές
6
Like
2.316
Πόντοι
721
Επισκεψη στην Hellen Bittencourt (Ramona).Περιοχη κοντα στην εκκλησια Αγιου Δημητριου:priest:.Το μερος μια μικρη "γκαρσονιερα".Δεν ηταν βρωμικο...απλα ητανε λιγο περιεργο σε φαση παιζει να ητανε 1 διαμερισμα και το σπασανε σε 2?Anyway πρωτη φορα με την Hellen οτι βλεπετε στης φωτο (με η χωρις make up) αυτο θα δειτε και εκει.Λιγο πιο μαυρισμενη ειναι η οι φωτο εχουν τερμα το φλας.Καποιος καπου ειχε αναφερει οτι δεν ειχε στηθος...εχει κανονικοτατο (σιλικονατο).Ωραιο σωματακι εχει, πιπα χωρις.Κανεις ντουζακι πριν ορμησεις.Με πασα επιφυλαξη παιζει να ειναι και μια φιλη της εκει (δεν ρωτησα...αλλα ειχε ενα παραβαν σε μια πορτα και επαιζε tv).100/1h (εγω για το κλασικο 150 την εκοβα...ακομα καλλυτερα).
Καλησπέρα, στα του αγώνα?

Koiken

Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2019
Like
12
Πόντοι
0
καλησπερα μαγκες εχει κανεις εμπειρια με αυτο το μωρο;

monstercock greece

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2015
Κριτικές
6
Like
2.316
Πόντοι
721
καλησπερα μαγκες εχει κανεις εμπειρια με αυτο το μωρο;
Φίλος, αν δεν με απατά η μνήμη μου αύριο είναι Τσικνοπέμπτη και όχι Πάσχα για κοκορέτσια!!Μακρυα...

east78

Μέλος
Εγγρ.
30 Οκτ 2006
Κριτικές
2
Like
100
Πόντοι
0
Καλησπέρα, στα του αγώνα?
Εχεις δικιο,ξεχασα να αναφερω το εργαλειο normal μεγεθος (στην ελαχιστη παρουσια μου με τα "κοριτσια" εχω δει απο προβοσκιδες μεχρι γαριδακια). Αυτο ητανε καπου στην μεση,κοιτα δεν ασχολουμαι με το παθητικο κομματι οποτε το μεγεθος εκτος και αν ειναι too big η too small το προσπερναω.

dionst1

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Σεπ 2019
Κριτικές
21
Like
2.444
Πόντοι
1.196
Η 2η έχει ξανάρθει νομίζω, και δεν είχαν γραφτεί καλά λόγια...

batraxos!!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2012
Κριτικές
5
Like
5.114
Πόντοι
606
και μ 50τ 30 ...ειναι κ μ αλλες μαζι εχουν δυο τρια σπιτια και φερνουν βολτες ....στο λεω αυτο γιατι προχθες ειχα ετημασει να βρεθο μ μια αλλη και μ ειχε δοσει την υδια διευθηνση στο κολονο εντελυ μετανισα δεν πηγα
Και σαν νταλιγκερης ΚΑΙ 150 ευρω ζηταει!!! ελεοοςς μαλλον την εχει δει μονοπωλιο στην Σαλονικη η κυρια!! χαχαχαχ
και αν τις κανεις και παζαρι σ ρυχνει κατι μπινελικια σε θελω για χοντρες κουβεντες χ απο μενα παλυ καλα που δεν πηγα!!!!μακρια !!!!

nicaki

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιαν 2009
Κριτικές
11
Like
27
Πόντοι
10
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΚΑΜΊΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΊΑ ΓΙΑ ΝΙΚΌΛ ΑΝΤΩΝΊΟΥ?

Youngster

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2022
Like
12
Πόντοι
0
Καλημέρα..καινούριος στην παρέα.Ενδιαφέρομαι για μια επίσκεψη στην Αμαντα.Γνώμη κανεις; Η προσωπική εμπειρία;

monstercock greece

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2015
Κριτικές
6
Like
2.316
Πόντοι
721
Πήγε κάνεις μάγκες ;
Σήμερα θα πάω εγώ, με την Αννα έχω βρεθεί αρκετές φορές, είναι εξαιρετική, με την άλλη κοπέλα πρώτη φορά. Θα ενημερώσω!

monstercock greece

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2015
Κριτικές
6
Like
2.316
Πόντοι
721
Καλημέρα..καινούριος στην παρέα.Ενδιαφέρομαι για μια επίσκεψη στην Αμαντα.Γνώμη κανεις; Η προσωπική εμπειρία;
Για μένα τόσα χρόνια ίσως η πιο σταθερή αξία στη πόλη και στους 2 ρόλους...

dionst1

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Σεπ 2019
Κριτικές
21
Like
2.444
Πόντοι
1.196
Να πας φίλε. Είναι πολύ καλή περίπτωση.
Εδώ υπάρχουν μαζεμένες κριτικές

Γαμαικανος.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2010
Like
1.883
Πόντοι
266
Αυτήν την αιθέρια ύπαρξη??? την έχει τσεκάρει κάνεις???

Ptzthess

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2019
Κριτικές
10
Like
387
Πόντοι
311
Εγώ προτείνω να πας , πολύ καλή περίπτωση για εμένα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom