Pirkavlos7735
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Αυγ 2021
- Κριτικές
- 2
- Like
- 239
- Πόντοι
- 20
Παιδιά παίζει Φώκαιας να είναι πρωί τώρα η Βερόνικα με τα τατουάζ??
Μπα ,πήγε 15 η Αννα Μπελλα; 10 ήταν μου φαίνεται μέχρι τώραΛατινοσπιτο μόλις έπιασε βαρδυα η Αννα Μπέλλα και της έκανα σεφτε, πραγματικά δεν έχω γαμησει πιο ωραίο πλάσμα!!
Η τύπισσα είναι πανέμορφη και μλκια τόσο καιρό που δεν έμπαινα γιατί νόμιζα ότι έχει ψεύτικα βυζια αλλά είναι τόσο νεανικά που ξεγιελιεσε συν το σοκολάτα γάλακτος κορμάκι της συν το λατινικο κωλαρακι της...συν-συν-συν!!!
Τι να πω εύκολα έδινα και 30..
Μου περισεψαν και 15 για άλλη μια φορά!
Είναι θείτσα όμως μωρε. Πολυ αδιάφορη.Μια γρήγορη ενημέρωση,στο Φώκαιας 13 υπόγειο χθες κατά τις 8 έγινε κατάθεση στην Έβα μια μιλφ μελαχρινή με πιασίματα 3αρι βυζο και ωραίο πρόσωπο,κάνει ακα περνάει από μπάλες δέχεται δάχτυλα και εκτόνωση στο στόμα,τα κάνει όλα αδιαμαρτύρητα ? μου είπε ότι είναι εκεί απ' τις 4 μέχρι τις 9, γενικά οι ίδιες και οι ίδιες στην περίοχη οπότε είπα να την τσεκαρω
Εγώ κάθομαι 15λεπτα συνήθως και δεν με έχουν ενοχλήσει. Τουλαχιστον μέχρι την τελευταία φορά που είχα παει. Και το κορίτσι παντα μου κάνει και social για 2 με 3 λεπτακια.Ο τιτλος αφορα την χθεσινη επισκεψη στο Περγαμου 1 οπου ταπογευμα πηγα για την Εβελινα
στο σαλονι εγω και ενας συναγωνιστης αφου ανακοινωθηκε το προγραμα αποχωρησε και εμεινα εγω να περασω...
εκει και μετα απο ολιγολεπτη συσκεψη υπηρεσιας και ιεροδουλης ερχετε με υφος η υπηρεσια η γνωστη για οσους εχουν περασει απο εκει κακασχημη και κομπλεξικη με τα γιαλακια που μοιαζει με αποτυχημενο τραβελι και μου λεει,,αν προκειται να αργησετε ως συνηθως(για 15λεπτο μιλαμε...) και να εκνευριστω και εγω και η κοπελα καλυτερα να φυγετε!!!
Να σημειωθει οτι ειμαι πελατης του ενλογου οικου απο αγιου παυλου αχαρνων 85 και τωρα εδω...ολα αυτα τα χρονια τα βουταγε τα 20ε η ελεινη η υπηρεσια αδιαμαρτυρητα...
Τινα πω παραγνωριστηκαμε με τις πατσαβουρες και δεν εκτιμουν πια τα λεφτα μας...
Σοκολάτα μπανάνα ε; Μερακλής!καλησπερα,που μπορω να γαμησω ασιατισα και μαυρη;και που μπορω να κανω τριο;
Καλησπερα , εδω υπαρχει μια διχογνωμια η γραφομενα μεταξυ εσου και του μυστη ΤΟΝY ΧΧ, οσο αναφορα την ΕΥΑ την Φωκαιας 13 υπογειο ,τελικα τι κανει η κοπελα ελευθερο στοματικο τελειωτικο η ελευθερο τελειωτικο στο σωμα ?? ποιος εχει δικιο ,καλο ειναι να μαθουμε .Μια γρήγορη ενημέρωση,στο Φώκαιας 13 υπόγειο χθες κατά τις 8 έγινε κατάθεση στην Έβα μια μιλφ μελαχρινή με πιασίματα 3αρι βυζο και ωραίο πρόσωπο,κάνει ακα περνάει από μπάλες δέχεται δάχτυλα και εκτόνωση στο στόμα,τα κάνει όλα αδιαμαρτύρητα ? μου είπε ότι είναι εκεί απ' τις 4 μέχρι τις 9, γενικά οι ίδιες και οι ίδιες στην περίοχη οπότε είπα να την τσεκαρω
Γελάω απλά !! Τι κόψιμο πελατών ;; Τι παπαριες είναι αυτές ; Σιγά το αρχοντομουνο !! Όσο αναφορά το φίλο πιο πάνω του κάνουν σπάσιμο γιατί δεν δίνει 50ρικακι ….αν δόση 50ρικακι και είναι και καλό παιδακι ..και κοιτάει σεμνά και χαμηλά ….. όλα καλά !! Μαλακες θέλει για πελάτες απλά τα πράγματα …Εγώ κάθομαι 15λεπτα συνήθως και δεν με έχουν ενοχλήσει. Τουλαχιστον μέχρι την τελευταία φορά που είχα παει. Και το κορίτσι παντα μου κάνει και social για 2 με 3 λεπτακια.
Ειπαμε, ο άτυπος νόμος των οίκων. Ο κάθε πελατης είναι διαφορετικός στα μάτια των ιερόδουλων. Δυστυχώς έτσι είναι.
Μπορεί να σε βαρεθηκανε ή να έχει ενοχληθει η κοπελα μαζί σου με κάτι που έκανες.
Δε πειραζει συναγωνιστή μου, έχεις άλλες 40 περιπου επιλογές στο 20αρικο και άλλες τόσες επιλογές στο 10ικο.
Ότι και να κάνουμε, όσο κι ευγενικοί κι αν είμαστε μπορεί κάτι να μην τους κάθετε καλά. Επίσης η Εβε με την υπηρεσία της (τσα) έχουν φτιάξει όνομα πολυ δυνατό και παιζουν μπάλα ανάλογα. Και τώρα με τον ωραίο νέο χώρο τους θα πεσει πολυ κόψιμο εκτιμώ.
Σε εμένα είπαν σώμα.Καλησπερα , εδω υπαρχει μια διχογνωμια η γραφομενα μεταξυ εσου και του μυστη ΤΟΝY ΧΧ, οσο αναφορα την ΕΥΑ την Φωκαιας 13 υπογειο ,τελικα τι κανει η κοπελα ελευθερο στοματικο τελειωτικο η ελευθερο τελειωτικο στο σωμα ?? ποιος εχει δικιο ,καλο ειναι να μαθουμε .
Εδω ειναι το ερωτημα που ειναι η αληθεια ??????Σε εμένα είπαν σώμα.
Οχι φιλε μου αλλο συμβαινει στις 100 φορες πουχω παει τις 90 επελεξα την Μαιρη που πληροφοριακα σταματησε απο εκει οριστικα παντα συμφωνα με την απαραδεκτη και ελεεινη υπηρεσια οποτε με το που με ξαναδανε στραβωσανε οσον αφορα το κοψιμο που λες ειχα την εντυπωση τοσες δεκαετιες πουμε στο αθλημα αυτος που πληρωνει επιλεγει οχι το αντιθετο..οσο κοβουν τοσο θα παιρνουν ταρχειδια μου και σταλλα σπιτια πουτανε τα ιδια ειχανε δεν στεριωνουν πουθενα...Εγώ κάθομαι 15λεπτα συνήθως και δεν με έχουν ενοχλήσει. Τουλαχιστον μέχρι την τελευταία φορά που είχα παει. Και το κορίτσι παντα μου κάνει και social για 2 με 3 λεπτακια.
Ειπαμε, ο άτυπος νόμος των οίκων. Ο κάθε πελατης είναι διαφορετικός στα μάτια των ιερόδουλων. Δυστυχώς έτσι είναι.
Μπορεί να σε βαρεθηκανε ή να έχει ενοχληθει η κοπελα μαζί σου με κάτι που έκανες.
Δε πειραζει συναγωνιστή μου, έχεις άλλες 40 περιπου επιλογές στο 20αρικο και άλλες τόσες επιλογές στο 10ικο.
Ότι και να κάνουμε, όσο κι ευγενικοί κι αν είμαστε μπορεί κάτι να μην τους κάθετε καλά. Επίσης η Εβε με την υπηρεσία της (τσα) έχουν φτιάξει όνομα πολυ δυνατό και παιζουν μπάλα ανάλογα. Και τώρα με τον ωραίο νέο χώρο τους θα πεσει πολυ κόψιμο εκτιμώ.