Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Είμαι στη διάθεσή σου να ξανά περάσουμε καλά !!!!Είχαμε βρεθεί στο Πρίαμο πριν αρκετό καιρό και είχαμε περάσει καλά.. Θα το επαναλάβουμε...
Οχι. Η ΝτακοταΚαλώς ήρθες ξανά!!! Είσαι η Εμιλυ;;;
Η Έμιλυ είμαι η Λίνα δεν είναι διαθέσιμη πλέονΔεν το έχω παρακολουθήσει, μήπως είναι η Λίνα ?
Μπορείς να αλλάξεις το όνομα νομίζω. Να αφαιρέσεις το Λίνα. Αν σε ενδιαφέρει στείλε στη διαχείριση.Η Έμιλυ είμαι η Λίνα δεν είναι διαθέσιμη πλέον
Μόνο εγώ διαχειρίζομαι το προφίλ αυτό
Δεν αλλάζει μου έχουν πει !!!!Μπορείς να αλλάξεις το όνομα νομίζω. Να αφαιρέσεις το Λίνα. Αν σε ενδιαφέρει στείλε στη διαχείριση.
Δεν αλλάζει μου έχουν πει !!!!
Δεν πειράζει όσοι θέλουν με βρίσκουν μέσω κινητού τηλεφώνου η και εδώ μέσα από το φόρουμ
Κοριτσαρα μου τώρα που έμαθες πως γίνεται, ελπίζω να σε δούμε και σε καμία φώτο ακόμα... Να φρεσκαρουμε κι εμείς τη μνήμη μαςΕπιτέλους το βρήκα μονη μου !!!!
Καλημέρα σε όλους
![]()
ΚαλημέραΓειά σου μωρό, το κωλαρακι σου το δίνεις ?
Γλυφάδα μεριά πηγαίνεις?Κοριτσαρα μου τώρα που έμαθες πως γίνεται, ελπίζω να σε δούμε και σε καμία φώτο ακόμα... Να φρεσκαρουμε κι εμείς τη μνήμη μας
Καλησπέρα σας. Πώς θα μπορούσαμε να εξυπηρετήσουμε?Καλησπέρα σας
Ποιος μπορεί να με βοηθήσει
Θέλω να κάνω ανάρτηση φωτό μου μέσω της συλλογής μου και δεν μπορώ , βίντεο το ίδιο δεν μπορώ να ανεβάσωΚαλησπέρα σας. Πώς θα μπορούσαμε να εξυπηρετήσουμε?