Νέα

Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 17 άτομα (2 μέλη και 15 επισκέπτες)

Mastokavlidis

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2014
Like
5
Πόντοι
6
Γεια σας παιδες,ξερει κανεις αν παιζει τιποτα στο angels spa (Ευα-σιλικονες)? επισης ποσο χρονων ειναι αυτη ρε μαγκες ξερει κανεις? παλιοτερα δουλευε σε κανα μπουρδελο η εκανε βιζιτες?

Humax

Μέγας
Εγγρ.
29 Νοε 2007
Like
12.276
Πόντοι
3.556
Εγώ αν είχα κράνος θ έμπαινα… αλλά ειμουν απροετοίμαστος… πάντως το μικρόφωνο το χάρηκε..
Τώρα ξέρεις τι θα γίνει ε όλοι θα την ζητάνε με αποτέλεσμά κάποιος να καρφώσει κ να πάρει μπουλο
Θα την βρούμε όμως στα πριβε

GRxx

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2010
Κριτικές
4
Like
1.153
Πόντοι
361
Τώρα ξέρεις τι θα γίνει ε όλοι θα την ζητάνε με αποτέλεσμά κάποιος να καρφώσει κ να πάρει μπουλο
Επειδή δοκίμασα με το στελακι κλαρίνο στα 60ευρω ήταν τέρμα βαριεστημένο τυπε αγγαρεία η όλη φάση

a.nesti

Μέλος
Εγγρ.
2 Οκτ 2014
Like
414
Πόντοι
21

πέρασμα με:
Ίριδα. πολύ ωραίο σώμα, πολύ καλό μασάζ, τυπικό και βαρετό β μέρος, ευγενική αλλά γεμάτη απάθεια, καμία χημεία.
Κρίστυ. πολύ ωραίο σώμα, καλο social, καλό β μέρος.
Αντζελίνα. ομορφη, λιγα πιασίματα από μέση και κάτω αλλά χωρίς να είναι αντιαισθητικά, καλό social, καλό β μέρος.
Αρα εμένα που μου αρέσει και το καλό μασάζ η Ίριδα είναι μονόδρομος... Ευχαριστώ για την ενημέρωση!

level1991

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Νοε 2021
Κριτικές
7
Like
1.821
Πόντοι
481
Γεια σας παιδες,ξερει κανεις αν παιζει τιποτα στο angels spa (Ευα-σιλικονες)? επισης ποσο χρονων ειναι αυτη ρε μαγκες ξερει κανεις? παλιοτερα δουλευε σε κανα μπουρδελο η εκανε βιζιτες?
Είναι 44 ακριβώς!Εμενα μου έχει κάνει Μασαζ και εκτόνωση αρκετές φορές και πίπα έχω δώσει στη συγκεκριμένη!Τι σημασία έχει αν δουλευε παλιότερα σε μπουρδελο η όχι;

zipas

Μέλος
Εγγρ.
30 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
591
Πόντοι
81
Μα δε είναι για κει το κορίτσι… η κοπέλα θέλει πουτσα και χρήμα…

zipas

Μέλος
Εγγρ.
30 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
591
Πόντοι
81
Επειδή δοκίμασα με το στελακι κλαρίνο στα 60ευρω ήταν τέρμα βαριεστημένο τυπε αγγαρεία η όλη φάση
Δε είπα ότι είναι δυνατή …και είναι ανάλογα τ έχει πιει… τέτοια είναι γιαυτο κράνος οπωσδήποτε

tefras

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2022
Like
1.750
Πόντοι
201
εχω δωσει και εγω πριν κανα 3μηνο μασαζ και φραπεδακι ,αν βλεπεσαι σιγουρα θα σου κανει.....κλεισε ραντεβου προς το τελος της μερας γιατι εχιε θειες μεσα που κανουν μποτοξ,παντως εχει φτιαξει πολυ η καριολα

Commas93

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2022
Like
38
Πόντοι
0
Είναι 44 ακριβώς!Εμενα μου έχει κάνει Μασαζ και εκτόνωση αρκετές φορές και πίπα έχω δώσει στη συγκεκριμένη!Τι σημασία έχει αν δουλευε παλιότερα σε μπουρδελο η όχι;
Φιλε μιλαμε για το angels spa στην ποσειδωνος στα jumbo η σε αλλο μερος?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom