kassler
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 24 Δεκ 2006
- Κριτικές
- 44
- Like
- 3.678
- Πόντοι
- 7.195
έχει νέο εμπόρευμα ,αλλά απο ποιότητα δεν ξέρω τι παίζει......Τι έγινε ρε μάγκες κ όλοι θέλετε κονε για Μαριάννα μάθατε τίποτε
έχει νέο εμπόρευμα ,αλλά απο ποιότητα δεν ξέρω τι παίζει......Τι έγινε ρε μάγκες κ όλοι θέλετε κονε για Μαριάννα μάθατε τίποτε
καλή είναι η ποιότητα...έχει νέο εμπόρευμα ,αλλά απο ποιότητα δεν ξέρω τι παίζει......
Αυτη που προτιμούν όλοι: τη ΣοφίαΠαίδες έχει να προτείνει κάνεις ποια να προτιμήσω στην Εβίτα?
Τη ρώτησαΤη ρωτησες??
![]()
Κάτι περισσότερο αν γίνεται.. λίγο φως!καλή είναι η ποιότητα...
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Αυτη που προτιμούν όλοι: τη Σοφία
ναι ρε παιδια δν μαθατε τπτ ακομα;Guys, για Φενια/ Φαιδρα, τίποτα νεότερο? Το χάσαμε το κορίτσι?
αυτη ειναι η γνωστη τοκυοΕλα να αναψει η κουβεντα λιγο στο topic ..... αυτη ειναι η γνωστη ΤΟΚΥΟ ???????? η αλλη με το ίδιο όνομα ???![]()
Αντζελίνα , πραγματι πολυ καλη , αλλα εχει μικρο στηθους , σφιχτο μεν , αλλα μικρο.. Αν ψαχνετε 4-αρι , ξεχαστε το ...πέρασμα με:
Ίριδα. πολύ ωραίο σώμα, πολύ καλό μασάζ, τυπικό και βαρετό β μέρος, ευγενική αλλά γεμάτη απάθεια, καμία χημεία.
Κρίστυ. πολύ ωραίο σώμα, καλο social, καλό β μέρος.
Αντζελίνα. ομορφη, λιγα πιασίματα από μέση και κάτω αλλά χωρίς να είναι αντιαισθητικά, καλό social, καλό β μέρος.
Πού γίνονται ολα αυτά ρε παιδιά;;Αντζελίνα , πραγματι πολυ καλη , αλλα εχει μικρο στηθους , σφιχτο μεν , αλλα μικρο.. Αν ψαχνετε 4-αρι , ξεχαστε το ...
Ξενέρωτο με Μάσκα …..Η μαλακια είναι ότι δε βγάζει τη μασκα
Τόσο δυνατό η σοφία ??σύντομα θα έχετε κριτική.καλή είναι η ποιότητα...
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Αυτη που προτιμούν όλοι: τη Σοφία
Απο ποιο μαγαζι φιλος?συμφωνω με τον φιλο συνομηλητη ετσι μου ακριβωs μου του ειπε και εμενα μια κοπελα απο το ιδιο μαγαζι
Σε ποιο μερος φιλε?πέρασμα με:
Ίριδα. πολύ ωραίο σώμα, πολύ καλό μασάζ, τυπικό και βαρετό β μέρος, ευγενική αλλά γεμάτη απάθεια, καμία χημεία.
Κρίστυ. πολύ ωραίο σώμα, καλο social, καλό β μέρος.
Αντζελίνα. ομορφη, λιγα πιασίματα από μέση και κάτω αλλά χωρίς να είναι αντιαισθητικά, καλό social, καλό β μέρος.
Crystal. Sorry ξέχασα ν το γράψωΣε ποιο μερος φιλε?