papaphilips
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2018
- Κριτικές
- 193
- Like
- 57.928
- Πόντοι
- 40.423
ήθελα να ρωτήσω πόσο ασφαλής περιοχή είναι (ξέρω οτι δεν είναι)
ήθελα να ρωτήσω πόσο ασφαλής περιοχή είναι (ξέρω οτι δεν είναι)
Μηπως πηγές στη Λάνα; Στο ίδιο μαγαζι τραγουδάει ακόμα ή στο δίπλα στο β;Χθες πήγα Μεταξουργείο.
Μετά το σεξακι ήθελα να περπατήσω σε
"Μία Αθήνα που χάθηκε"....
Πλατεία Καραϊσκάκη..... Μάρνης...... Αχαρνών και τέλος Σταθμό Λαρίσης.
Στο διάβημα μου λοιπόν αντίκρισα.........
Παλιά κτίρια "βουτηγμένα" στην σκόνη και το καυσαέριο.
Γκρίζα πεζοδρόμια με σκουπίδια και απαρχαιωμένες τσίχλες επάνω τους.
Άστεγους και τοξικομανείς σε κωμικοτραγικές καταστάσεις.
Και πολλούς λαθρομετανάστες με παραβατικές φάτσες.
Θλιβερές Cult & Παρακμιακες καταστάσεις...που μόλις τις βλέπεις σε πιάνει κατάθλιψη, μελαγχολία... κόμπο στο στομάχι..... θέλεις να φωνάξεις.... θέλεις να ουρλιάξεις..................
ΜΠΟΥΡΔΕΛΟΟΟ ΚΡΑΤΟΣΣΣΣ...
![]()
Βάζει κάτω παρά πολλές η εμμυ .. Όσο κουρασμένη και αν είναι ξηγιεται ντόμπρα η κοπέλα σε όλα !! Για μένα είναι ι βασσιλισα της οδού λιωσιων !!Με την Εμμη σήμερα στο Λιοσίων 73 β
Κουρασμένη ανορεχτη και ξινή,γαμιοταν από το πρωί.βεβεα το μουνι είναι τρελα ,της εγλιψα το μουνακι την κολοτριπιδα της και στα τέσσερα έχυσα κουβάδες
Ευχαριστω, γνωρίζουμε τι φαση ειναι αυτη;Δεν είναι αυτή
"Μία Αθήνα που χάθηκε".... έτσι είναι συναγωνιστή χάθηκεΧθες πήγα Μεταξουργείο.
Μετά το σεξακι ήθελα να περπατήσω σε
"Μία Αθήνα που χάθηκε"....
Πλατεία Καραϊσκάκη..... Μάρνης...... Αχαρνών και τέλος Σταθμό Λαρίσης.
Στο διάβημα μου λοιπόν αντίκρισα.........
Παλιά κτίρια "βουτηγμένα" στην σκόνη και το καυσαέριο.
Γκρίζα πεζοδρόμια με σκουπίδια και απαρχαιωμένες τσίχλες επάνω τους.
Άστεγους και τοξικομανείς σε κωμικοτραγικές καταστάσεις.
Και πολλούς λαθρομετανάστες με παραβατικές φάτσες.
Θλιβερές Cult & Παρακμιακες καταστάσεις...που μόλις τις βλέπεις σε πιάνει κατάθλιψη, μελαγχολία... κόμπο στο στομάχι..... θέλεις να φωνάξεις.... θέλεις να ουρλιάξεις..................
ΜΠΟΥΡΔΕΛΟΟΟ ΚΡΑΤΟΣΣΣΣ...
![]()
ΔΙΑΛΕΙΜΑ ΟΛΙΓΩΝ ΜΗΝΩΝ ΟΣΠΟΥ ΝΑ ΑΔΕΙΑΣΗ Ο ΚΟΥΜΠΑΡΑΣ.........Σόνια φιλλιπιδου υπαρχει ακομα η τα κρέμασε?
2η βαρδια Μεταξι..
Ιασονος 37 οροφος Λανα Ρωσσιδα 21 ετων μοντελα.
Κολωνου 23 ανακτορο Νικολ Ρουμανα γνωστη και απο το Ιασ 20β.
ε ρε τι μουνια γαμαμε με 15 ευρω !καλησπερα μπορεις να κανεις μια περιγραφή τις νικολ; Η λανα οντως μουναρος
Έχεις κάτι απορίες κι εσύ....έλεος ρε τύπε τι σχέση έχουν οι ιεροδουλες με τις έξω γκόμενες.
Έχει κουραστεί... Η ξινίλα της μέσα στο δωμάτιο -που ξεκινάει απ το σαλόνι- είναι υπερβολικήΒάζει κάτω παρά πολλές η εμμυ .. Όσο κουρασμένη και αν είναι ξηγιεται ντόμπρα η κοπέλα σε όλα !! Για μένα είναι ι βασσιλισα της οδού λιωσιων !!
Ευχαριστώ !!
Σε πιο εχει παει στην Κασανδρας?Η μαντάμ Σόνια μετά από 30 χρόνια σκληρής εργασίας δεν βγήκε στη σύνταξη αλλά έγινε στουντιοκόριτσο! (Κασσάνδρας).
6Σε πιο εχει παει στην Κασανδρας?
Θα τσεκάρω να δω από περιεργιαΈχει κουραστεί... Η ξινίλα της μέσα στο δωμάτιο -που ξεκινάει απ το σαλόνι- είναι υπερβολική
πλέον!
Λογικά είναι ο ίδιος που πήγε να πουλήσει γυαλιά πριν καμιά εβδομάδα στην Ιάσωνος,αφού του είπα όχι με πήρε από πίσω μέχρι μεγάλου Αλεξάνδρου και μου κλαιγοταν ότι όλη μέρα είχε βγάλει 10 ευρώ μεροκάματο, αντιπερισπασμός κλασικό ς για Φέρμα,αφού μου τα έπριξε κάμποσο του λέω αδελφέ πάρε το μπούλο γιατί θα φας κρανιές,εκεί λακισε και σαν βρεγμένη γάτα την έκανε.Έχετε στο νου σας όπως ανεβαίνετε Ιάσωνος στη συμβολή με Λεωνίδου πέτυχα την Τρίτη έναν οπαδό της Ρόμα. Έκανα τσάρκα μόνος μου , απόγευμα. Πήγε να μου πουλήσει χόρτο (λογικά) και αφού του έκανα νόημα ότι δεν θέλω με ακολούθησε ξαναμιλώντας μου μέχρι περίπου τα λατινόσπιτα στην Κολωνού οπού ανέβασα λίγο τον βηματισμό μου.
Βαρέθηκε να βλέπει κάθε μέρα και να φροντίζει πρωί, μεσημέρι και βράδυ τα ίδια πουλιά!Με την Εμμη σήμερα στο Λιοσίων 73 β
Κουρασμένη ανορεχτη και ξινή,γαμιοταν από το πρωί.
Καλά αν ήταν της Γιουβέντους την είχες πουτσιση..Έχετε στο νου σας όπως ανεβαίνετε Ιάσωνος στη συμβολή με Λεωνίδου πέτυχα την Τρίτη έναν οπαδό της Ρόμα. Έκανα τσάρκα μόνος μου , απόγευμα. Πήγε να μου πουλήσει χόρτο (λογικά) και αφού του έκανα νόημα ότι δεν θέλω με ακολούθησε ξαναμιλώντας μου μέχρι περίπου τα λατινόσπιτα στην Κολωνού οπού ανέβασα λίγο τον βηματισμό μου.