Mgeorge1111
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 6 Ιαν 2014
- Κριτικές
- 27
- Like
- 2.097
- Πόντοι
- 2.696
ξερουμε που την βρισκουμε πλεον;Έχει αναφερθεί πολλές φορές. Αυτή είναι.
ξερουμε που την βρισκουμε πλεον;Έχει αναφερθεί πολλές φορές. Αυτή είναι.
ενας φιλος πιο πισω ειχε πει πως ηταν καλη γενικα..εμενα μ εστειλε σε μαιλ το κινητο της ,εστειλα βιμπερ και αφαντη..δεν ξερω γενικα τι φαση..ισως εχει πολυ δουλειαΚαλημέρα σε όλους ξέρουμε κάτι για το valeriaki έχει δοκιμάσει κάποιος αξίζει κάθε βοήθεια θα ήταν πολύτιμη
Πολλές το κάνουν αυτόενας φιλος πιο πισω ειχε πει πως ηταν καλη γενικα..εμενα μ εστειλε σε μαιλ το κινητο της ,εστειλα βιμπερ και αφαντη..δεν ξερω γενικα τι φαση..ισως εχει πολυ δουλεια
Tυπε προσωπικα την εχω παρει και στο παρελθον και προσφατα χωρισ κανενα προβλημα και στην συμπεριφορα .Τωρα τι παιχτηκε και θυμωσε δεν ξερω αν θελεισ εδω ειμαστε γι αυτον τον λογο και γραφεισ τι εγινε Παντα φταινε και δυο για να γινει φασαρια η διαφορα ειναι στην ποσοτητα ο ενας φταιει λιγοτερο και αλλοσ περισσοτεροσωστα οταν ομως θυμωσει εστω και για δικους της λογους εχει μεγαλο στομα και γλωσσαρα που δεν ξερει που να σταματησει !!!!!
Λυπούμαι θα σε στενοχωρήσω αλλα προσωπικα δεν εφταιξα σε κατι !!! Το θέμα ειναι οτι και εγω την πηρα και εμεινα πολυ ευχαριστημενος. Μιλώντας αλλη μερα για μια φίλη της ξαφνικά ΝΟΜΙΣΕ οτι κατι ειπα γι αυτην παρεξηθηκε και αρχισε τις φωνες οτι την βλεπουμε σαν σκουπιδι κλπ. στη συνεχεια και αφου δεν με αφηνε να της μιλησω αρχισε την προσωπικη κριτικη εναντιον μου κατι που μου έκανε φρικτή εντύπωση. Εννοειται οτι επι τοπου την εστειλα αφου της ειπα φυσικα οτι με μενα τελειωσε. Διεγραψα τα παντα και την εστειλα.Tυπε προσωπικα την εχω παρει και στο παρελθον και προσφατα χωρισ κανενα προβλημα και στην συμπεριφορα .Τωρα τι παιχτηκε και θυμωσε δεν ξερω αν θελεισ εδω ειμαστε γι αυτον τον λογο και γραφεισ τι εγινε Παντα φταινε και δυο για να γινει φασαρια η διαφορα ειναι στην ποσοτητα αλλοσ φταιει λιγοτερο και αλλοσ περισσοτερο
παιχτη η κοπελα παντως ειναι ηρεμη γενικως 2 φορες που την εχω δει ολα καλα... κατι ειπωθηκε ενοχληθηκε και γινατε κωλος ευκολα μια παρεξηγηση που δεν λυνεται γινεται αφορμη για καυγαΛυπούμαι θα σε στενοχωρήσω αλλα προσωπικα δεν εφταιξα σε κατι !!! Το θέμα ειναι οτι και εγω την πηρα και εμεινα πολυ ευχαριστημενος. Μιλώντας αλλη μερα για μια φίλη της ξαφνικά ΝΟΜΙΣΕ οτι κατι ειπα γι αυτην παρεξηθηκε και αρχισε τις φωνες οτι την βλεπουμε σαν σκουπιδι κλπ. στη συνεχεια και αφου δεν με αφηνε να της μιλησω αρχισε την προσωπικη κριτικη εναντιον μου κατι που μου έκανε φρικτή εντύπωση. Εννοειται οτι επι τοπου την εστειλα αφου της ειπα φυσικα οτι με μενα τελειωσε. Διεγραψα τα παντα και την εστειλα.
Εμ καλυτερα να γαμασ παρα να μιλασ μπουχαχαχχααχαχαχαχΛυπούμαι θα σε στενοχωρήσω αλλα προσωπικα δεν εφταιξα σε κατι !!! Το θέμα ειναι οτι και εγω την πηρα και εμεινα πολυ ευχαριστημενος. Μιλώντας αλλη μερα για μια φίλη της ξαφνικά ΝΟΜΙΣΕ οτι κατι ειπα γι αυτην παρεξηθηκε και αρχισε τις φωνες οτι την βλεπουμε σαν σκουπιδι κλπ. στη συνεχεια και αφου δεν με αφηνε να της μιλησω αρχισε την προσωπικη κριτικη εναντιον μου κατι που μου έκανε φρικτή εντύπωση. Εννοειται οτι επι τοπου την εστειλα αφου της ειπα φυσικα οτι με μενα τελειωσε. Διεγραψα τα παντα και την εστειλα.
παιχτη η κοπελα παντως ειναι ηρεμη γενικως 2 φορες που την εχω δει ολα καλα... κατι ειπωθηκε ενοχληθηκε και γινατε κωλος ευκολα μια παρεξηγηση που δεν λυνεται γινεται αφορμη για καυγα
Αγαπητε πραγματι στην γνωριμια μας ηλθε μια χαρα με γελιο με αριστη διαθεση και πραγματικα περσασα θαυμασια μαζι της !!! Οταν ομως εγινε αυτο που εγινε και ανοιξε την γλωσσα και δεν ηξερε τι ελεγε σε κατασταση υστεριας για μενα απλα τελειωσε !!! Κριμα γιατι την γουσταριζα πολυ !!!!παιχτη η κοπελα παντως ειναι ηρεμη γενικως 2 φορες που την εχω δει ολα καλα... κατι ειπωθηκε ενοχληθηκε και γινατε κωλος ευκολα μια παρεξηγηση που δεν λυνεται γινεται αφορμη για καυγα
Τηλεφωνικα δυσκολο εως ανεφικτο το γαμευειν αγαπητε !!!!Εμ καλυτερα να γαμασ παρα να μιλασ μπουχαχαχχααχαχαχαχ
ναι δυστηχως ολες εχουν ενα ταπεραμεντο περιεργο συν οτι δεν γνωριζουν την γλωσσαΑγαπητε πραγματι στην γνωριμια μας ηλθε μια χαρα με γελιο με αριστη διαθεση και πραγματικα περσασα θαυμασια μαζι της !!! Οταν ομως εγινε αυτο που εγινε και ανοιξε την γλωσσα και δεν ηξερε τι ελεγε σε κατασταση υστεριας για μενα απλα τελειωσε !!! Κριμα γιατι την γουσταριζα πολυ !!!!
το τελευταιο ειναι και το ορθοτερον αλλα λεσ και αλλα καταλαβαινουν θελει προσοχη το τι λεσ και πωσ το λεσναι δυστηχως ολες εχουν ενα ταπεραμεντο περιεργο συν οτι δεν γνωριζουν την γλωσσα
Δεν νομιζω .... Μιλαει αψογα Ελληνικα !!! κατι δεν καταλαβε στην πορεια της συζητησης και ξινισε!!!ναι δυστηχως ολες εχουν ενα ταπεραμεντο περιεργο συν οτι δεν γνωριζουν την γλωσσα
ποσσες φορες εχω παρεξηγηθει ουυυυυυυυυυυυυ ειδικα απο το τηλεφωνο το 90% απο κοντα γυρω στο 50%το τελευταιο ειναι και το ορθοτερον αλλα λεσ και αλλα καταλαβαινουν θελει προσοχη
ε αρα εσυ φταις που δεν το μαζεψες... αν δεν μπορουσες να το μαζεψεις δωστην μια πιπα ρε αδελφεΔεν νομιζω .... Μιλαει αψογα Ελληνικα !!! κατι δεν καταλαβε στην πορεια της συζητησης και ξινισε!!!
και οσο αφορα την παρεξηγηση οκ ανθρωπινο οπως επισημαινετε και εσεις . Αλλα προσωπικη επιθεση και κριτικη απο επαγγελματια του χωρου μαλιστα ... μαυρο απο μενα !ποσσες φορες εχω παρεξηγηθει ουυυυυυυυυυυυυ ειδικα απο το τηλεφωνο το 90% απο κοντα γυρω στο 50%
μαλον δεν καταλαβες σωστα. Τηλεφωνικα τι να μαζεψεις και ποια πιπα να δωσεις ??? ας το τελειωσουμε εδω αξια μεγαλη της δινουμε και δεν πρεπει !!!ε αρα εσυ φταις που δεν το μαζεψες... αν δεν μπορουσες να το μαζεψεις δωστην μια πιπα ρε αδελφε
τηλεφωνικα ηταν την πατησες ..παντως σαν κορμι και απο υπηρεσιες ειναι πολυ καλη αν και εμαθα κατι για 150μαλον δεν καταλαβες σωστα. Τηλεφωνικα τι να μαζεψεις και ποια πιπα να δωσεις ??? ας το τελειωσουμε εδω αξια μεγαλη της δινουμε και δεν πρεπει !!!
Οι περισσότερες νομίζω του χώρου όταν θίγονται ή αυτό νομίζουν..δεν μαζεύονται χαχαχα ??σωστα οταν ομως θυμωσει εστω και για δικους της λογους εχει μεγαλο στομα και γλωσσαρα που δεν ξερει που να σταματησει !!!!!
Κυριωσ στα γραπτα μηνυματα .Το εχω παθει με πολλουσ και πολλεσ για αυτο το καλο ειναι να τα λεσποσσες φορες εχω παρεξηγηθει ουυυυυυυυυυυυυ ειδικα απο το τηλεφωνο το 90% απο κοντα γυρω στο 50%